Szerinted viccből sértegettük itt egymást páran? Igen, viccből. Én legalább is szórakozni jöttem, ha bárkit komolyan vennék innen, akkor én is dzsihádolni akarnék.
Még mindig csak arról van szó, hogy ne vegyél ennyire komolyan semmit. Mi is nagy rage huszárok vagyunk, de egyikünk se gondolja túl a dolgot.
Felőlem bármelyik itteni rage-partner eljöhet a nyáron enni hozzám egy paprikás lisztben, zsíron sült törpeharcsát, na ennyire vagyok haragos, javaslom te is tedd le a dolgot, ez csak egy fórum, nem munkahely és nem család.
Mivel az ipse egy kigyúrt beható keresztezése a ketrecharcossal így sitty-sutty végem és 60fps-ben lassítással lehet majd látni a röpködő fogaimat szerintem tuti jó lesz.
De nekem ne vegyétek félvállról, ne legyen kiabálás, lökdösődés, meg ilyen buziságok, mint a netes videókban. Aki tényleg haragszik, az duma nélkül nekilát, nem kell a körítés.
Felőlem bármelyik itteni rage-partner eljöhet a nyáron enni hozzám egy paprikás lisztben, zsíron sült törpeharcsát, na ennyire vagyok haragos, javaslom te is tedd le a dolgot, ez csak egy fórum, nem munkahely és nem család.
Pedig már izzítottam a mentőket magamnak.
Azért jó háziállat vagy............csíplek.