Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

x11-hez sem kell persze le lehet...
Én még légszűrőt se vettem a légszűrő cserére.
Èn sem. Elèg felnyitni ès kitámasztani.
én sosem vettem le a tankot légszűrő cseréhez
Oszi,te nem jössz?
Viccből?! Persze, lehet nálad így van, de sokaknál nagyon nem. Nekik ez egy élettér, egy család és védik a kis netes barátaikat mindenáron.
Szerinted viccből sértegettük itt egymást páran? Igen, viccből. Én legalább is szórakozni jöttem, ha bárkit komolyan vennék innen, akkor én is dzsihádolni akarnék.
Nem? biztos ez?!
Jó de azoknak kedvezményes a jegy.
És mindig van egy agy nélkül született aki fel is száll rá.
Még mindig csak arról van szó, hogy ne vegyél ennyire komolyan semmit. Mi is nagy rage huszárok vagyunk, de egyikünk se gondolja túl a dolgot.

Felőlem bármelyik itteni rage-partner eljöhet a nyáron enni hozzám egy paprikás lisztben, zsíron sült törpeharcsát, na ennyire vagyok haragos, javaslom te is tedd le a dolgot, ez csak egy fórum, nem munkahely és nem család.
Nagy a körhintád, van benne mindig hely...
Szóval ez most azt jelenti hogy nem jössz?
Pedig már izzítottam a mentőket magamnak.
Azért jó háziállat vagy............csíplek.
Lali,nem vettem én semmit a szívemre,csak zoli egy beképzelt,tahó gyökér.Betalál a neten,mert csak itt tud. Ismerem én az ilyen típusú embereket..
Tényleg sötét vagy zolika,ezen meg sem lepődtem,de,hogy cefi is ennyire ostoba,az meglepett. A hívőkre utaltam,Te elbaszott mangalica.
Látom nem vetted be a gyógyszereidet........................VEDD BE.
Mivel az ipse egy kigyúrt beható keresztezése a ketrecharcossal így sitty-sutty végem és 60fps-ben lassítással lehet majd látni a röpködő fogaimat szerintem tuti jó lesz.
Ez degradáló, a kutyákra nézve.
Kiről van szó
Akkor ez így nem lesz jó vidi. A neten is mindig át kell tekerni a gagyi részt, mikor vitatkoznak, meg kalimpálnak.
Én nem haragszom.
De nekem ne vegyétek félvállról, ne legyen kiabálás, lökdösődés, meg ilyen buziságok, mint a netes videókban. Aki tényleg haragszik, az duma nélkül nekilát, nem kell a körítés.
Gyártok belőle egy youtube videót és csörög a pénz.
Norbi szívére vette az itteni szájkido-t és 15 fok feletti időjárás esetén szájba akarja verni zolit. Ez lesz ám a Chicago.
hova mentek ennyire?