Hubazmeg... ezt még olvasni se egyszerü, nemhogy bármit alapozni rá:))
Annyi pénzük nincs, hogy vegyenek egy normális repülőt, aztán hátha megvilágosodnak?
Sik is lesz, mert egyrészt a balatonnak sincs számottevö hajlása ekkora távokon, különben igencsak hamar visszagömbölyödne önmagába a föld, másrészt a lézerfénynek is van bizonyos mérvü elhajlása. Legalábbis amivel méregetni akarnak, ha egyáltalán értelmes távolságra elhord, és még ott a nyaláb tölcséresedése is.
Jó hogy jössz.
Már szemeim előtt vagy.
Tuti ÁVOS tiszként fogod őrizni a fideszbérenceket.
De csak úgy hogy melletted van két nagy darab fogdmeg testőrnek.
És csak ha 15 fok felett van az időjárás.
Nem vagyok képben az aktuális "kutatásaikkal" és elméleteikkel, de asszem az az általánosan elfogadott tézis most náluk, hogy a Föld peremét a titokzatos jégfal borítja, ezért nem folyik le a víz a szélén. Ennek megtalálása azért lehetetlen, mert a HH Zrt. bizony megöl mindenkit, aki ezt megpróbálja, hogy ezzel is elfedhessék a valóságot.
Igazából egészen veszélyes belegondolni, hogy mi zajlik ezeknek a kreténeknek az agyában, hogyan élik így mindennapjaikat.
Egyszer eljöttek a Balatonra "lézerezni", hogy bebizonyítsák, hogy sík, de lézerrel nem képesek 2 egyenes vonalat mérni.
Nem konkrét sárga lapos fogyatékosok, hanem olyan súlyosan összeesküvés elmélet hívők (nagy az átfedés a laposföldes retardárium és a chemtrail hívők között), hogy teljesen rá vannak indulva a témára.
Alapfeltevésük a következő: az egész Univerzum marhaság nem létezik, egy mestersége Búra van felettünk, melyről be van lógatva a Nap és Hold, melyeket ugye a HáttérHatalom Zrt. irányít, mozgat, stb. A csillagokat projektor vetíti...
A Nasa a legnagyobb átverő és megtévesztő cég, az egész munkásságuk, az emberi faj jelent tudománya smafu, ők ezt mind jobban tudják.
Valamint bármilyen "Gömbföldes" bizonyítékra rábökik, hogy egy CGI, tehát trükkfelvétel, mellyel az igazságot fedik el.
Szóval egy több ezres zombi sereg, akik az össze recskázott székükön ülve és a Hihetetlen magazint olvasva okosabbnak hiszik magukat, mint fajunk jelent fejlettségi szintje, történelme és tudománya.
Igazából szégyen, hogy léteznek...
Már rég akartam kérdezni valaki jobban tájékozottól ezügyben, ezek a hivök csak bohockodnak ezzel, vagy full kretének? A legutóbb is hallgattam egyik szószólójukat, de nem tudtam eldönteni, hogy valójában mit akar ezzel elérni. Pedig értelmesnek tünt.
Hogy én mennyire várom a sarkköri expedíciójukat, hogy megtalálják végre a Föld peremét. Pár jegesmedve jóllakik végre, feltéve, hogy az északira indulnak.
Egyenlőre fogalmam sincs. Most várom az alkatrészeket a Malacra. Ha ideér és lesz időm összelapátolni a gépet akkor lehet hogy 1 vagy 2 napra hazaugrok. De Szombaton már tuti lesz dolgom. Szóval tökre fogalmam sincs. De jó lenne. Nem voltam még otthon mióta költöztem csak a munkaügyi hivatal miatt de akkor is hétköznap ilyen jöttem láttam mentem jelleggel.
Nagyok az igényeik és keveset nyújtanak.
Nem az a baj, hogy 5-en tudják programozni, mert amit én csinálok arra is 8 ember van az egész országban. Éppen ezért úgy csinálják hogy felveszik az embert, akinek a készsége megvan ehhez a területhez és beiskolázzák, ez kb. 1 év, plusz még 1 évig csak nézheti mi mit csinálunk, és csak utána számít üzemeltetőnek.
Amúgy ha smucigok is a tanfolyamra befizetni a dolgozót, akkor is, szerintem hozzáférhető adott berendezés dokumentációja, és nem egy túl komplikáltak ezek az ipari gép programozások, aki ismer 1-2 félét annak nem lehet gond a 3. sem mert gépészeknek fejlesztették
szerintem nincs mert még mindig hirdetik
4 kiló kezdővel
bár mintha duál képzéssel lenne egy gyerek aki ott van gyakorlaton, az lehet jó lesz.....már ha nem megy ki a német anyacéghez mint az előző kiképzett egyed
Megértették, amikor elmagyarázták integrálásuk folymatában, hogy errefelé a boltok önkiszolgálók, el kell venni a polcról az ami kell neki. Itt nincs árus aki odaadja. Bár a nyitvatartással mint fogalom, nem tudtak mit kezdeni:)
ezt nem tudom https://888.hu/article-otven-m...
nem ezt olvastam de kb ilyen volt
amúgy ez a munka téma is egy kurva nagy átbaszás, lehetetlen munkát találni bárhol
csak olyan melő van ami szarul fizet és megszakadsz, ide pesze hogy van kereslet
legalábbis felénk csak ilyen van
persze kell az egyik cégnek informatikus is, de olyan ami az ő elbaszott siemens rendszerüket ismeri, ilyen meg az országban van 5 ember
hirdeti sok éve, és senki sem alkalmas rá mert nem tanítják sehol sem......
kb ilyen a "jó" melók többsége
Annyi pénzük nincs, hogy vegyenek egy normális repülőt, aztán hátha megvilágosodnak?
Már szemeim előtt vagy.
Tuti ÁVOS tiszként fogod őrizni a fideszbérenceket.
De csak úgy hogy melletted van két nagy darab fogdmeg testőrnek.
És csak ha 15 fok felett van az időjárás.
Engem már a hatvanas évekbe meg akartak késelni!
Én egyedül voltam, ők ketten!
Nem vagyok előítéletes, csak tapasztalt!!
Igazából egészen veszélyes belegondolni, hogy mi zajlik ezeknek a kreténeknek az agyában, hogyan élik így mindennapjaikat.
Egyszer eljöttek a Balatonra "lézerezni", hogy bebizonyítsák, hogy sík, de lézerrel nem képesek 2 egyenes vonalat mérni.
Alapfeltevésük a következő: az egész Univerzum marhaság nem létezik, egy mestersége Búra van felettünk, melyről be van lógatva a Nap és Hold, melyeket ugye a HáttérHatalom Zrt. irányít, mozgat, stb. A csillagokat projektor vetíti...
A Nasa a legnagyobb átverő és megtévesztő cég, az egész munkásságuk, az emberi faj jelent tudománya smafu, ők ezt mind jobban tudják.
Valamint bármilyen "Gömbföldes" bizonyítékra rábökik, hogy egy CGI, tehát trükkfelvétel, mellyel az igazságot fedik el.
Szóval egy több ezres zombi sereg, akik az össze recskázott székükön ülve és a Hihetetlen magazint olvasva okosabbnak hiszik magukat, mint fajunk jelent fejlettségi szintje, történelme és tudománya.
Igazából szégyen, hogy léteznek...
Nem az a baj, hogy 5-en tudják programozni, mert amit én csinálok arra is 8 ember van az egész országban. Éppen ezért úgy csinálják hogy felveszik az embert, akinek a készsége megvan ehhez a területhez és beiskolázzák, ez kb. 1 év, plusz még 1 évig csak nézheti mi mit csinálunk, és csak utána számít üzemeltetőnek.
Amúgy ha smucigok is a tanfolyamra befizetni a dolgozót, akkor is, szerintem hozzáférhető adott berendezés dokumentációja, és nem egy túl komplikáltak ezek az ipari gép programozások, aki ismer 1-2 félét annak nem lehet gond a 3. sem mert gépészeknek fejlesztették
4 kiló kezdővel
bár mintha duál képzéssel lenne egy gyerek aki ott van gyakorlaton, az lehet jó lesz.....már ha nem megy ki a német anyacéghez mint az előző kiképzett egyed
https://888.hu/article-otven-m...
nem ezt olvastam de kb ilyen volt
amúgy ez a munka téma is egy kurva nagy átbaszás, lehetetlen munkát találni bárhol
csak olyan melő van ami szarul fizet és megszakadsz, ide pesze hogy van kereslet
legalábbis felénk csak ilyen van
persze kell az egyik cégnek informatikus is, de olyan ami az ő elbaszott siemens rendszerüket ismeri, ilyen meg az országban van 5 ember
hirdeti sok éve, és senki sem alkalmas rá mert nem tanítják sehol sem......
kb ilyen a "jó" melók többsége