Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elejen 3 percben elmagyarazzak a teremtest.
Majd meglátogatsz egy tiszta hétvégén a nyáron !
Az meg milyen?
Namost ne gyere a hulye alien prometeus fele faszsaggal.
pedig itt hagyhatták volna a málét bekeverni
Lehet nem tűntek el mert itt sem voltak fizikailag.
Akár egy labor is lehetett a föld, hoztak egy diszperzites vödör dns-t és megnézték mi lesz belőle.
A vödröt persze visszavitték
Ezért nincs még nekem sem!
Mondjuk nem is igen árulgatják ami használható!
Nagyon nehéz használható dolgot venni ! Nem hiába dolgoztam rajta közel 5 évig !
Naon igz vn.
Az még megmentheti,ha pédául elkapja valami nagyobb vonzás,vagy belezuhan egy űrhasadékba ,akkor vissza tudja magát csörlőzni!
Nem feltétlenül. De tény, hogy a mostani generáció nagy része csak ezzel tud élni, meg a rövidítésekkel.
Pár éve volt valami csillagászati távcső valamelyik multi áruházba, gondolkodtam is,hogy megveszem, de nagyon gagyi volt! Hátha sikerül egyszer valami használhatót szerezni!
Hozzászoknak az emberek, ha mondasz egy szomorú vagy vidám hírt és nincs smiley, akkor már nem értik.
olyan nincs hogy semmi,par atom mindig akad.
Gondolod, hogy eltéved a semmiben?
Tulzottan alkalmazva igen.
De biztosításként Ariadné fonalát vigye magával!
Nem kekeckedés, én is használok smiley-t, de alapvetően rontja a kommunikáció minőségét.
A regény terjedelme más, és nem beszélget az olvasóval, hanem elmesél. De ha megint a kekeckedésben érzed jól magad, felőlem.........
Annak idején erre költöttem egy csomó pénzt, meg a saját időmet, és most a kis unokáimnak is meg tudok mutatni dolgokat, és tudok beszélni róla mert a szakkönyveket is beszereztem és megtanultam hozzá.
Vessző van közte, egy felsorolás volt. A gügyögést másra értettem. Írásban nem? Ezt komolyan így gondolod? Egy regényben nem láttam még smiley-kat.
A szmájlinak van jelentősége, mivel irásban nem tudsz kifejezni hangulatot, gesztusokat. De hogy ez általánosságban gügyögés lenne?
engem még tanított Nagy Károly professor emeritus és Károlyházy Frigyes tanár urak. Mindketten elméleti fizikusok voltak. Élvezet volt még hallgatni is őket... sajnos mindketten elmentek már
Akkor megvárom, míg valaki elűrhajózik a világegyetmbe és megméri a távolságokat:) Is.....