Jó lenne ezt hinni! Bevándorlókkal nincs tapasztalatom. Magyarral, cigánnyal van, sok helyt keveredtek is és minddel van probléma. Arról pedig, hogy itt tartunk nem ők tehetnek, hanem akik mindezt biztosították nekik. 90 előtt nem volt velük gond. Ma pedig ott tartunk, hogy a magyar is azt mondja nem megy el dolgozni, jó neki a közmunka.
nem emlékszem rá mert ez vagy 3 éve volt, szerintem azok dolgoztak is
volt egy másik cikk egy fogorvosról is azt mondta neki volt pénze is munkája is de a vallás miatt kinyírták volna ezért jött el
pontosan nem emlékszem mert akkor sem érdekelt annyira a téma
szerintem 100éven belül megrokkan az ország a cigány "probléma" miatt ami akár 50-60 év is lehet
ehhez már sokat nem tudnak tenni a migránsok, max egy kicsivel előbb lesz letérdelve az ország
nem is igazán érdekel ez a téma sem már, hiszen tenni ellene semmit sem lehet
Én az M6 alagút folytatását vízionálom elkobzott fidesz vagyonból,rabszolgának beálított fideszesek hordáival építtetve.
Amúgy lesz itt pár 10e migri.
Nagyon próbálnak már a németek szabadulni a selejttől.
én már besokalltam a sok "igazmondótól" pár éve mindehonnét az folyt hogy a júdeai nép felvásárolja magyarországot mert ez lesz az új haza
most meg soros terv van ami miatt arab nemzet leszünk
kíváncsi vagyok mi lesz 5 év múlva
ismét előveszik a 10-15 éve nagyon emlegetett szabadkőműveseket?
Kellenek ide minnél többen mint egy falat kenyér.
http://youtu.be/OJDRHvomVIE
volt egy másik cikk egy fogorvosról is azt mondta neki volt pénze is munkája is de a vallás miatt kinyírták volna ezért jött el
pontosan nem emlékszem mert akkor sem érdekelt annyira a téma
Arról nincs hír, hogy dolgoznak is!!
Keresik is a "képzettségüknek megfelelő" munkát!
A "rejtett erőforrásokkal" együtt!
pár éve volt egy német cikk hogy 1.5 milla migránsból 50 vagy 53 munkába állt
kb ennyi lehetett az igazán politikai okokból menekült
ehhez már sokat nem tudnak tenni a migránsok, max egy kicsivel előbb lesz letérdelve az ország
nem is igazán érdekel ez a téma sem már, hiszen tenni ellene semmit sem lehet
Amúgy lesz itt pár 10e migri.
Nagyon próbálnak már a németek szabadulni a selejttől.
most meg soros terv van ami miatt arab nemzet leszünk
kíváncsi vagyok mi lesz 5 év múlva
ismét előveszik a 10-15 éve nagyon emlegetett szabadkőműveseket?
Az egészségügyi ellátás romlásában a dokik keze jobban benne van mint bárki gondolná