Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen jó csizma meg táska készíthető belőle.
Vasárnap már 15-16 fok is lesz.
Ez ilyen, azok a fránya álmok és nyughatatlanság. De köszönöm, hogy ezeket leírtad nekem.
Nem tudom még, általában Pilis fele veszem az utat, aztán amíg jólesik , legalábbis a héten így volt, gyönyörű arra a táj, pedig egy év alatt vagy 40* voltam ott, de mindig más, és mindig csodaszép
1. A (garancia) TE vagy.Nincs (jó,rossz....) A krokodil nem jó,nem rossz Ő a krokodil....
2.A halál nem az élet ellentéte. Az életnek nincs ellentéte. A halál ellentéte a születés. Az élet örök.Turba(zavar) rongáltság (mindig többet) lehetetlenné teszi a most megtapasztalását...
3.Az élet TE vagy,egyedi és megismételhetetlen (re-in-karnácio emlékezésben) nem célszerű hasonlitani.Igy élek ez vagyok nem zavar.Igy élek de igy kellene élnem,igy érzek de nem igy kellene éreznem ez a zavar,káosz....engedd el.
4.Nem fontos ők mit akarnak mit nem.Fontosabb hogy te mit érzel.Alapvető téves út az elmével való azonosulás.Nem ott a hiba hogy nem használod az elméd vagy rosszul használod....a felsorolásod alapján tény hogy az elméd használ téged !
Merre mész csavarogni?
Nem, szabad vagyok most ...
Kivettél egy szabadnapot motorozni?
minnyá' indulok motorozni
Van aki meg már intenzíven dolgozik..... Mint pl. én...
Csak 65-70 lenne a kategória bővítés, de ha ennyiért elmehetek például hegyet mászni, túrázni a Tártába, akkor le van tojva a motor jogsi újfent és irány a hegy.
Már régen nem vonz annyira a motorozás, sok más dolog jobban érdekel már. Ettől még leteszem, de nekem ez nem létkérdés már.
Ha ez így van, akkor igazán letehetnéd a motor jogsit. Persze csak akkor, ha nem akarsz megmaradni az elméleti síkon
Bejelentkeztél, hogy még alszol?
Van pár ilyen "rávezető" elmélet és több irányú megközelítés, de nem akarok elmerülni egyikben sem. Nem akarok választani és azt igaznak hinni, mert semmi garancia arra, hogy a jó úton vagyok.

Szerintem csak maga az élet van, 80-90 év jó esetben és vége, jön a fa dobozka és annyi. Egyetlen életünk van, azt kell kimaxolni, amennyire csak lehet. Nekem az elmém emiatt nem fog elcsitulni soha, mindig kerget valamiféle vágy, mindig valami újat találok ki magamnak. Mindig többet és többet akarok. A legjobb korszak véget ért, az egyetemi élet, új hajszát kell választanom magamnak.

Van egy jóbarát pár, két gyerekkel és mindig veszekednek velem, hogy világ életemben "jobban álltam", mint ők, mégsem vállalok gyereket, mégsem nyugszok le, mindig és mindig többet akarok és emiatt sokat váltok munkahelyet, lakhelyet, mindent. "Hova akarok már még többet?"

Nem akarják megérteni, hogy teljesen be vagyok parázva az élet elmúlásától, lehetőségeimhez mérten egyre gyorsabban és egyre többet akarok. Nekem ez az élet.
A Lét az örökkévaló, mindig jelen lévő, egyetlen élet, túl az élet számtalan formáján, amelyek alá vannak vetve a születésnek és a halálnak. A Lét azonban nemcsak túl van minden formán, hanem mélyen benne is él minden formában, mint legbelső, láthatatlan és elpusztíthatatlan lényeg. Ez azt jelenti, hogy legmélyebb énedként, igaz természetedként el is érhető számodra. De NE törekedj arra, hogy felfogd az ELMÉDdel! NE PRÓBÁLD MEGÉRTENI ! Csak akkor ismerheted meg, amikor az elme elcsitul. Amikor te JELEN VAGY, amikor figyelmed teljesen és intenzíven a MOSTBAN VAN, akkor lehet a Létet ÉREZNI, de gondolatilag soha nem lehet megérteni. A megvilágosodás azt jelenti, hogy ÚJRA tudatosul benned a Lét, és az „érző fölismerés” állapotában élsz,emlékszel majd csatlakozol ( primordial,őseredet,alaphelyzet) ...
POCSES!
Belegondolsz egy sejtben lévő információból kifejlődik a,szervezet. Beépít egy csomó kacatot, aztán veszni hagyja? Ez egy beépített program hiba, hiszen ahogy fejlődik egy 5 éves úgy tudna szinten maradni egy 50 éves is, hiszen minden információ megvan ahhot hogy ami elkopik-elhasználódik azt ismét felépítse
Persze ez a programhiba célszerű de akkor is csak egy szándékos hiba
Ahogyan már én is nézegettem, olyan százas körül kellene áldozni rá, hogy legyen egy nem gagyi!
Az optikai dolgok nem igazán az olcsó dolgok közé tartoznak!
Köszönöm a meghívásod, és ha arra járok akkor élek vele!!
A Saturnus gyűrűi, és a Jupiter nagy vörös foltja nagyon érdekes lehet!
Inkabb a fenymadolo effektus.
Amugy valami telomerekkel van oapcsolatban az oregedes,amugy van olyan gyik faj ami nem oregedik.
Talan a krokodilok lok,de az nem gyik......na mittudomen.
70 felé van egész jó távcső, ezek már használhatóak
De ha rá tudsz áldozni 200felé akkor már egész jó óraműves kütyüket kapni amivel már egész messzire el lehet látni
Ha belegondolsz semmi sem indokolja hogy a kor miatt bárki meghaljon és mégis kinyúlik mindenki
Bele van programozva a szervezetbe a "hiba" hogy legyen mindig újabb tesztalany
Lehetne tocább is fejtegetni de lusta vagyok írni