Én mindig a max szintig állítom az olaj mennyiséget
De ez a két japán hulladék ,következő csereperiodusnál is ugyan ott van nívó szerint...
Még a 0w20 olajat se csipegeti
Nem mondom hogy töltögetni kell. Nekem sem kell a malacba tölteni. De mire kiérek a csere periódus végére addigra már nem maxon van az olaj hanem max és minimum között féltávon. Tölteni nem kell de valamennyi fogy. Aztán olajcsere. Megint maxra töltöm és kész.
Tehát a 10éves szutyukim meg 13éves Hornet-be se kellett eddig SOHA egy csepp olajat se utántöltenem
Akkor most nem jó a kenése???
Jó a samarám meg a puntom az nyaldossa, mert egyiknél a szelepfedél a másiknál az olajteknőnél szivárog... azoknak tuti a kenése
Ez még az egybe lámpás, béka szemű, vagy szemből inkább axelot kinézetű első szériás ős Thalia, a 90-es évekből származó 8 szelepes benzines blokkal. Szerethető, egyszerű autó.
Nekem pl a Ford. Olyan 2-3 decit eszik meg 10.000 Km-en de ez egy közel félmillió Km-t futott smoke & sharm dizel. Ennek ennyi kell. Nincs is miatta görcsben a gyomrom. Zörög kattog csipeget némi olajat de helyváltoztatásra képes megáll ha meg kell és aminek kell működik rajta. Bár a hátsó ablaktörlő olyan hogy ennyi erővel le is szerelhetném mert lószart sem ér. Bár szerintem azért mert túl nagy a lapát rajta és eléri felül az ablak keretét és elemeli az ablaktól. Ezért baszik felül törölni.
Amiben hátul nincs ülés
De ez a két japán hulladék ,következő csereperiodusnál is ugyan ott van nívó szerint...
Még a 0w20 olajat se csipegeti
Legalább röhögünk együtt.
Ő ugyse jelenik meg.
Ha igen szóljon veszek pogit meg üccsit.
Ne félj nem fog fájni, csak egy kis csípést fogsz érezni meglátod
Tehát a 10éves szutyukim meg 13éves Hornet-be se kellett eddig SOHA egy csepp olajat se utántöltenem
Akkor most nem jó a kenése???
Jó a samarám meg a puntom az nyaldossa, mert egyiknél a szelepfedél a másiknál az olajteknőnél szivárog... azoknak tuti a kenése
https://www.autonavigator.hu/c...