Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöhet mindenki.
Én is mehetek ? Csak drukkolni nézőnek :-D
Mivel a srác egy bajnok ketrecharcos így több kell nekem,valszeg hívok mentőt mert simán összecsomagol.
Voltam annó a gyárba, láttam is nem 2t, ithon leginkább 2üléses VAN vagy milyen karosszéroában láttam...
Amiben hátul nincs ülés
Ücsi pogi van, akkor zsepit én viszek
Hát így. Nem érkezik meg az alkatrészem a héten csak a jövő hétre ér ide. Így Vasárnap még haszontalan lenne a szerszám. :-D
Azért szólok hogy a sex4 az egy fiat seidici.
Én mindig a max szintig állítom az olaj mennyiséget
De ez a két japán hulladék ,következő csereperiodusnál is ugyan ott van nívó szerint...
Még a 0w20 olajat se csipegeti
Most vasárnap, igen. Akkor így jártál. :)
Spec a H100-ból csepeg egy halom olaj,gebasz lenne nem csepegne már ígyis a felit megette a rozsda.
Jaja,gyere simán.
Legalább röhögünk együtt.
Ő ugyse jelenik meg.
Ha igen szóljon veszek pogit meg üccsit.
Nem mondom hogy töltögetni kell. Nekem sem kell a malacba tölteni. De mire kiérek a csere periódus végére addigra már nem maxon van az olaj hanem max és minimum között féltávon. Tölteni nem kell de valamennyi fogy. Aztán olajcsere. Megint maxra töltöm és kész.
Jó, de azok is fogyasztanak egy minimális olajat.
Ilyesmiket mintha már hallottam volna valahol.....Petrezselyem J. ........prananadi vagy hasonló.....
Itt vagyok bocsi. Sajna az vagy korai. Ha erről a hétről van szó. Vagy kései ha a jövő hétről. De nem baj megoldom akkor :-D Köszönöm
Gergőőő!!! Hallóóóó!!!
Fogjam a kezed?
Ne félj nem fog fájni, csak egy kis csípést fogsz érezni meglátod
Gergő:szombat estétől vasárnap estig tudok adni. te jössz érte. :)
Ha gyárilag nincs is olajfogyasztása egy ml se, majd idővel lesz úgyis.
Ilyen, de a lámpa foncsor egyben van, nincs ennyi felé osztva, nincs benne 2-3 "lyuk".

Tehát a 10éves szutyukim meg 13éves Hornet-be se kellett eddig SOHA egy csepp olajat se utántöltenem
Akkor most nem jó a kenése???
Jó a samarám meg a puntom az nyaldossa, mert egyiknél a szelepfedél a másiknál az olajteknőnél szivárog... azoknak tuti a kenése
Ez még az egybe lámpás, béka szemű, vagy szemből inkább axelot kinézetű első szériás ős Thalia, a 90-es évekből származó 8 szelepes benzines blokkal. Szerethető, egyszerű autó.
Nekem pl a Ford. Olyan 2-3 decit eszik meg 10.000 Km-en de ez egy közel félmillió Km-t futott smoke & sharm dizel. Ennek ennyi kell. Nincs is miatta görcsben a gyomrom. Zörög kattog csipeget némi olajat de helyváltoztatásra képes megáll ha meg kell és aminek kell működik rajta. Bár a hátsó ablaktörlő olyan hogy ennyi erővel le is szerelhetném mert lószart sem ér. Bár szerintem azért mert túl nagy a lapát rajta és eléri felül az ablak keretét és elemeli az ablaktól. Ezért baszik felül törölni.
Ennyi kell. Ez így a frankó. Mármint a 10-12 ezer alatt 1 deci. Tehát van kenés. De amikor negyed deci sincs az nem jó.