Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem nehéz, csak egy nevem van Gedeon!
Mit vallok be? Becsületes állampolgár vagyok.
Miért nincs füldugója?
Had vonyítson, legalább erősödik a tüdeje.
Affene,belezavarodok a neveidbe,bocsi.
Kibasznak ha bevallod?
Ez nem is rossz ötlet.
Kölcsönözni nem lehet valahol?
Oszi nevű fiam nincs, csak Gabika!
Mi van? Persze elő mert nem szeretnék nyuszifüles nadrágot! Holnap menek reggel b@szatom a nyenyőcének... este 6ig meló így sajna kimarad, meg még hétfőn is. Aztán majd időjárás függvénye...
Nekem olyan furcsa, hogy most hirtelen "mások is lettek" :) Nálad mizu? Elővetted már?
Láttam ma sok motorost kicsiny falunkban meg a környékén, rajzottal mint állat...
Előkerült? Na!
Az oszi?
Fiam is került ma!
Ezzel lehet hogy élek írok privátban.
Legalább leszopott valamelyik?
Palatinca előtt a szálkai elág felé azt hittem, hogy a felújított kanyarban majd milyen jó lesz oda vissza parat menni aztán köbméter kavics meg sár van ott mindig.
Örülök hogy nem jártam arra ma és csak vagánykodtam a tinilányoknak a városban
Igen. Palatinca környékén nagy a sár néhol az úton. De előtte, az itthoni falvak közt sem jobb a helyzet, bárhol besározódhatott.
A hangja ki van kapcsolva, már rég kiszedtem a sisakból is a BT-s headsetet, csak vizuálisan használom. Hegyek közt, szerpentinen nagy segítség, hogy látom mekkora a kanyar, és mi jön utána.
A szálkai úton lett ennyire mocskos a motor ?
Fölösleges, ott van a legjobb helyen - nem kell lenézni hozzá.
Több évi kísérletezés után jutottam erre a megoldásra.
Az a lenyeg, hogy Neked jo legyen
En a tankhorpadast se csinaltattam meg. Mi a fasznak. Megy ettol fuggetlenul is
A gps-t nem lehetne feljebb rakni?
Nem egy matyóhímzés, na!
En szeretek kuzdeni bar teny, hogy neha jo lenne bujocskazni, de nem akarom megjobban elcsufitani szegenykem. Mar eleg vagyok en is ra
Nekem olyan konnyen nem szokott megcsuszni, foleg nem a Dunloppal, de most inkabb az utviszonyokra es az uj gumira fogtam a hibat. Poros, saros, fossal telik még az utak. Az alsobbrenduek es a foutak is. De nem is vartam csodat.
Viszont vagy 5 tarsunkkal talalkoztam. Jo volt vegre nem a kocsibol bamulni oket
Az én nagy plexim 150-ig teljesen jól véd a széltől - cserébe ronda, mint a bűn.