Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen mindegy, olyan mint a gumi, nincs olyan, hogy rossz.
A székely gyerek biztos mondaná, hogy "Hát hiába vigyorog, én azé megijedtem, idesapám."
Szerintem kívülről is. Nagyon duva ez nem 7.5 trotil amivel mi robbantottunk anno...
Valamit tudnak mert belül páncélozott a fülke.
Én egy 15 év múlva szeretném,ha lenne egy Bacsó Péterünk és ebből a korszakból is csinálna egy filmet... Jó lenne azon is szétröhögni az agyam
Jobb vagy bal?
És ne gyere ezzel a libsi langyival mert olyat nemakarhat senki.
Még a végén assetom fiu vagyok vagy lányzó.
Teló olajra gondolsz? Az eléggé kormányközeli.
Kormánypárti olajat öntsél bele, baz+!
Számtalan téma érdekel..............ki milyen olajat ajánl?
De nekrd kedves,pont kormányellenes.
Nem vádolható kormánypropagandával.
Akkor valami 2T! Olyan van nekik?
Pl. Mert simicska amugyis be van sértődve, az is faszságokat hord össze.
Nem felesleges, viszont minegyik azért megy oda hogy lopni tudjon.
Cross
Milyen kategóriában?
Duci vagy BMW ?
Ez a magyarokat nem érinti. Ha globálisan nézzük úgy már más a kép, de így is 120-140 évig akarnak élni az emberek a jövőben. Meg hibridek szeretnének majd lenni, van baj.
Én a túlnépesedéstől fosok, ti?
Szerintem ebben ennyi volt, más téma?
Nézettségben sajnos nem mérvadók. Viszont nem ezen fog múlni.
Sokaknak elege van már ebből, csak nem biztos, hogy elmennek szavazni. Az biztatóbb,hogy fidesz hívőknek is kezd elege lenni ebből. De így is sokan vannak. A politikájuknak ez az előnye, hogy a nagy fanok elmennek szavazni és ha nem lesz elég a részvételi arány, akkor jól csinálták. Az hogy utáltassuk meg a politikát az emberekkel működik.
Értem,tehát a komplett Index,444-től az alfahírig a teljes simicska bagázs nem számít.
Olvasd át mégegyszer...
Az 1990-es népszavazáson több száz párt indult. Egyetlen cél a vissza nem fizetendő támogatás megszerzése volt.