Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eősebb lesz. Színfüggő, hány lóerőt nyersz, a kék a leggyengébb az csak kettőt hoz. A monster matrica a légellenállást csökkentette, de az mérések alapján nem volt olyan hatékony, mint a gumifestés. Voltak próbálkozások a monster matrica mellett a gumifestés alkalmazására is, de attól meg instabillá vált a futómű. De a gumifesték szin párosításának is nagy jelentősége van a motorszínéhez képest. Ha rosszul választod meg, előfordulhataz is, hogy 3-4 LE-t simán vesztesz.
Érdekelt volna, hogy show kellék vagy gyorsabb-e tőle a motor. Mert a Monster matrica is divat volt pár éve.
Szerintem max teged erdekel ez,mindenki mas vallranditassal nyugtazza hogy van aki festi a hulye gumit.
Bar van olyan is aki kutyanak vagy sziriuszi uralkodonak hiszi magat.
Ezzel kellett volna kezdeni! Akkor ez ilyen rejtély.
Nem tudja senki a miertet.
Engem se, csak érdekelt volna amiért, de nem szeretnek itt válaszolni az emberek a kérdésre.
Tudom, de melyik fiatalnak ne lenne ez vágya?!
Nem is vitatkoztam rajta:)
Ja annak mindegy. Ott nincs nyomás, csak ne törd el.
Igaza van Levinek. Nem jó az ha összevissza húzod. Ki van ez már találva, ne akarj okosabb lenni :)
Senki nem lincsel senkit, de a halálát ettől még kívánhatjuk a gyökérnek. Tudtommal ez nem ezoterikus fórum, hogy a "rontás" tényleges erőszaknak számítson.
Nem hengerfej,ket blokkfel,kozte a fotengely.
Hengerfej tömítés papírján rajta van a sorrend és a lehúzási lépések is.
Manapság van olyan hogy nem nyomatékra húzzák le, csak az első lépcsőben. Utána fordulatra megy, mert amikor feszül a csavar a nyomatékba nem csak a konkrét leszorító erő szól bele, hanem a csavar súrlódása is.
Mondjuk ha a régi tömítés kerül vissza akkor tökmindegy. Belülről spirálban 3 lépcsőben.
Facebook: Piros Zsolt
Ha ez megnyugtat én sem értem.
Ahogy a körömlakkozást, meg a pirszingeket sem, de ha valakinek ez a hobbija, engem nem zavar.
Citadella kapcsán jött az egy kerék neki. Még videót is linkelt hogy a tömegbe sínek között milyen feelinges. Aztán persze hogy visszakozott, amikor mindenki leugatta
Sziasztok!

Megbízható szerelőt keresnék a 125-ös Yamahámhoz Pesten. Tud valaki segíteni? Pár csip-csup dolog lenne csak, ám a soroksári Yamaha szerviz borsos áron méri magát.
fonagy.monika@gmail.com -ra is írhattok.
Köszönöm szépen!
Kislánckerék.
Telefon.
Átírja.
Hulyesegekre.
Nem figyelek mindig.
Nem látok kislány akárhogy nézem.
Szép motor, de a kijelentés kicsit korlátozott.
A kislány kerek körül már alakul.
Ez a köcsög honda rosszabb mint a vw, minden műszak máshogy rakta össze a motorokat
A ledugozol megvan,Eltérő környezetvédelmi faszsag miatt lehet a varia országonként.
Hőcserélő már az F3 van is volt.
Viszont van hőcserélőd, az meg 2003tól van
Vagy nem.
Fasz kivan a bontosokkal.
https://m.ebay.ie/itm/cover-he...