Nem kivánok azonosulni a jelenleg regnáló vallásokkal annál is inkább mivel többnyire szekták úgynevezett lemetszett vallások.Őseredeti vallásokat sumer intelmeket,szkita pártus,gnosztikus illetve olyan apokrif leletek információk valósÁGát követem figyelemmel ahol még a szoknyás fiúk nem nyúltak bele az egyetlen igaz történetekbe.Volt (régebben) beszélgetésem papokkal,kántorokkal (ma már semmiképp) a gnosztikus (tudáson alapuló) szó kiejtése ill egy traktakusz,nakhammadi tekercsekre utaló kezdeményezésemre azonnal összevonták szemöldöküket és fortyogva magamra hagytak...........vajh miért ........ugye tudjuk.Ajánlom figyelmedbe George Charlin megnyilvánulásait juhtub egyetemen rátalálsz.
Majdnem sikerült vele értelmesen beszélni motorokról, aztán lekattant az agya azon, hogy nekem a motor sokad rangú a fontossági sorrendben és kezdte a cirkuszát és dedós módon a neki milyen van téma villogtatását.
Ha erre azt tudod mondani, hogy értelmes, felnőtt emberhez illő cselekedet, akkor eskü nemtom hol vagy fejben...
Erősen bízom benne, hogy nem leszek olyan középkorú alak, aki pökhendi gőggel feltételezget, kitalációzik és vádaskodik, szövegértés nélkül. Olyan meg főleg nem szeretnék lenni, aki anyagi javakból ítél és lenéz másokat. Mondjuk biztosan könnyebb valakire ráfogni, hogy általánosít, mintsem kinyitni a szemet és látni, hogy adott esetekről ír...
Túlzol, túlzol és túlzol...adott, speciális esetekről írtam és nem általánosítottam. Ezek tények, nem elmélet.
De szíved joga azt képzelni, hogy szerintem mindenki ilyen meg olyan...és itt indul a cirkusz, mikor kötöd az ebet a karóhoz, hogy de márpedig én akkor is...
Egy bármely téma alapján az első vagy második HSZ-ed mondanivalója az hogy mindenki aki érintett lehúzós szemétláda.
És ez nem csak nekem tünt fel.
De te tudod.Felőlem gyárthatod az elméletet hogy grál lovagy vagy.
1. keresd vissza miről írtam, kizárólag szélsőséges esetekről...nem az átlag öröklésről!
Én is örököltem, nem kicsit és nem keveset, de nem élem fel, nem csapok a lovetta seggére, nem herdálok.
2. volt bármikor is bármi bajom azzal, ha valakinek bejött az élet és fut a szekér? Ügyes...mivel fiatal vagyok én is ezen vagyok, termelni, előteremteni, haladni. Hol a hiba?
3. azt tény és való, hogy aki a félreértések és pökhendi gőg miatt belém köt, arról az a véleményem, hogy egy gőgös szardarab.
4. az ingatlanosokkal valóban nem jó a kapcsolatom, de kifejtettem, hogy csak az erőszakos, tukmálós, elferdítős, mesemondós hölgyekkel van gondom, a hideg kiráz a fennkölt dumájuktól...érdekes, az elmúlt két alkalommal, mikor ingatlan után jártam, egy egészen normális úriember fogadott, akivel meg tudtuk beszélni az épület valós értékét és hibáit.
5. talán a legfontosabb, sosem én kezdem sem a trágárkodást, sem a másikon témázást.
Ennek fényében erős túlzás azt állítani, hogy feszülök bármin is, főleg más anyagi helyzetén...elfelejtik tán, hogy fiatalon hol álltak és hogy ők is küzdötték fel magukat egyre fentebb.
Feltéve ha nem csak úgy a nyakukba esett a szajré meg apuka cége, de az megint nem az én dolgom, örüljenek a szerencséjüknek.
Menj el a háziorvosodhoz és kérj egy labort. Ugyanebben a cipőben járok. Ha behajlítom a kezemet 90 fokban, pár perc után elzsibbad az 1-2-3 ujj és 4. ujj 3. melletti fele. Az a helyzet, hogy pajzsmirigy túlműködésem van. A TSH 0,05 a szerveztemben. Ez pedig okozhat alagút-szindróma jellegű ujj zsibbadást.
Nem hülyeség,téveszme.A kondicionált éntudat az anyagi valóban megteremtett kiteljesedése nem értékképző.Az azonosulások holtvágánya az anyagi mérce minek regnálása véges,elmúló,megfoghatatlan.Az anyagi világ mint kiképzőbázis,eszköze lehet fejlődésünknek,felismeréseinknek,de célja ( a birtoklást ill az anyaggal való azonosulást értem ezalatt) semmiképp sem !Kimagaslóan erős egos azonosulást érezhetünk egy anyagiakban igen szerény ember esetében illetve forditva csekély lehet az azonosulása egy olyan embernek aki jelentős anyagi javakkal rendelkezik.Az anyagi (hasonlitás)ezért sem lehet mérce illetve nem célszerű ezen a vonalon szerzett információk,tapasztalatok megszerzésével messzemenő következtetéseket levonni az adott egyénnel kapcsolatban.Az élet majd a létsikváltás köztes,illetve maradandó ciklikus változása külön téma lehet adott témakör emlékezése után.Értem ezalatt hármasságunk felismerését,anyagi világban töltött (fizikai időnk) megismerését,értelmét,valós ÁGát.
Csak egy apró megfigyelés.És ne kezdj el harcolni mert most nem érdekel.
Ha nem lenne a megnyilvánulásaid eszmeisége azon az alapon hogy minden ember akinek több pénze van mint neked lusta ostoba,tehetetlen szardarab aki téged akar megvezetni (legyen az nepper,ingatlanügynök,vagy csak a középkorúak legnagyobb többsége aki örököl egy eltávozptt rokontól bármit) akkor egyrészt kevésbé lennél befeszülve másrészt nem szembesítenének ezzel téged állandóan.Amiatt mégjobban befeszülsz,és megint elkezdesz a senki nem érdekel és mindenki szardarab féle dumába menekülni.
No szóval tégy egy kis önvizsgálatot és engedd el a pénztémát.
Ez a középkorúaknál egészen biztosan így van, azoknál már rendszeres állítólag a fékcsíkos gatya.Még ha lusták és ostobák is, 30 év munkával csak csak összeszedtek valamit, egészségükre.
Önmagában a pénz valóban nem értékmérő, mert azt akár úgy is lehet szerezni, ahogy pl a Nemzet Mészárosa.
Viszont az ilyen extrém esetektől eltekintve, ha két tök átlagos középkorú ember közül az egyik csóró senki egy fékcsíkos alsógatyával, a másik tök átlagos meg ház, kocsi, megtakarítás stb, akkor az valahol mégis nagyon jól mutatja mennyit ér az ember.Az egyik képes volt tanulni,dolgozni, előre gondolkodni, pénzt keresni és abból értéket teremteni és azt meg is őrizni, míg a másik kezéből vagy kifolyt értelmetlenül, vagy soha nem is volt ott, mert lusta és ostoba. És akkor a pénz mégiscsak jól mutatja, hogy mit ér az ember. Na persze ha erről most a lusta ostobát kérdezzük, akkor az ő véleménye tuti az lesz, hogy ez hülyeség.....
Jujjjj, van sok jogosítványod és azt hiszed nem osztod az észt olyanról, amiről halvány fogalmad sincs...végül is csak, képzelgésekre alapozva ítélkezel másokról, de semmi baj...
Mondom, tesco-ban akciós a műanyag gerinc és most jár hozzá csomó hasznos emberi jellem...rád fér, vegyél kettőt.
Ja de neked sok pénzed van, hiszen a sok pénztől lesz valaki jó ember.
Az a baj, annyi eszed nincs, mint egy marék szarnak...
Egy motoros fórumon motorokról beszélgettünk és még ebbe is képes voltál belekötni, csak úgy a szimpla öregségi önérzetességed és kötekedés mániád miatt.
Ráadásul mint minden vén barom, te is kitalációkban élsz, feltételezgetsz, ez az igazi trágya jellem benned. Arról már nem is beszélve, hogy jogosítványtól és vagyontól teszed függővé az emberi értékeket, ez talán a legalja.
Kawa 70 pont ugyan ez, egy szót nem szóltam hozzá, de jött habzó szájjal vergődni...szánalom.
Szóval beszéljen a rengeteg pénzed, ha már értelem és gerinc nem jutott beléd...
Főnökömet megműtötték ezzel. Elölről vágták át a nyakát, és úgy hozzáfértek a porcokhoz.
Úgy néz ki mint, aki túlélt egy gégemetszést de legalább helyre jött. Megkérdezzem hol csinálták?....nem nem a 8. kerületben, ne aggódj
Csak hogy értsd!
Szakál+ haj növesztés, majd mikor elérkezik a nullás gép ideje, akkor nyírás közben figurázok picit
Ebből nyomatok egy "portfoliót" és elküldöm a haverjaimnak.
Hogy mi a célja? Egyszerűen a vidámság!
Bármilyen szar kedvük is legyen, csak rákattintanak és röhögnek egy jót.
Értem én, miről beszélsz. Talán majd az idő múlásával javul a helyzet. Ha nem, akkor nehéz élete lesz:)
De ez a séró vagy féluton van a tarság felé, vagy kibaszott szar fodrászod van:)
Egyszer ezen egy rém uncsi olasz buszutat végigröhögtem.