hát Fvár idén beadta a pályázatát az Európa Kulturális Fővárosa címért. Állítólag azért utasították el,mert csak kereszt volt a filmben,meg fehér ember és ez kirekesztő a nem keresztény és más színű emberekkel szemben
Én már megtörtem...totál szégyellem magam, amiért 30 évesen nincs minimum 5 gyerekem és egyelőre csak termelek és nem szaporodok.
Mintaképem az afrikai modell, erőszakosság, segélykérés, párzás és idegen vallások elsajátítása, kifordítva azokat jelentésükből.
Csak azt nem tudom, hogy ha sikerül felzabálni ezt a kontinenst is, akkor hova a francba megyünk tovább...
Azért ez is részigazság.Atlantiszig nem kivánok visszamenni..bár miért is ne.....vagy a négy kanonizált evangélium kontra apokrif....Tamás,judás,Maria Magdalena és még sorolhatnám...paradoxonok egész sora köszön vissza.Azért megjegyzem sem hittéritó sem teológusi babérokra nem vágyom nem is képviselem ezek peremfeltételeit sem csupán nyitottan állok a szakrális alapokon induló vagy jelenleg is regnáló dolgok felé.Konkrét érdeklődésem egy másik dolog amiről nem beszélek,irok tettekben mutatom de ez tényleg nem klaviatúra mozi.
Ne légy kirekesztő, hiszen be kell őket fogadni és meg kell értenünk, hogy nekik csak szolgák lehetünk és nekünk kell idomulni az ő vallásukhoz és kultúrájukhoz. Eleve szégyen Európába születni és különben is, mi vagyunk a kisebbség.
Jogunkban áll eltartani egy éhező afrikai családot, mindegy, hogy 9 vagy 14 gyerekük van, hiszen jogukban áll szaporodni.
Mit képzelünk, hogy a rasszista kontinensünk még nincs teljesen túlszaporodva és kizsigerelve, majd ők ezeket a problémákat megoldják.
Még 20 év és se a kis egyházak,se a kereszténység,se az ateizmus nem lesz probléma.Az összes buzi,szabaságjogi és nemi identitás vita avíttá válik.
Mind egy nagy békés iszlám közösség leszünk,és vénségemre seggel mekkával ellentétesen fogok hajbókolni.
Mondjuk a csajok se lesznek miniben az gebasz lesz.
Azok is pont ugyanaz a szektás cucc csak attól, hogy ősi rögtön hitelesebbnek tüntetik fel, de ugye azokat is a maguk idejében pont ugyanarra használták mint az utánuk jövőket, az alárendeltek megvezetésére, megfékezésére.
Ha van helye a jaketodba , tudok neked prezentálni két Dainese könyök-alkar protektort ha megfelel a kíííínyes izlésednek ! Persze hogy ingyéééé ! Ilyet-ee ::: https://www.bikestop.co.uk/dai...
https://www.feol.hu/kozelet/he...