Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bemmeg
Ezt mondták a cbr-re is.
Bazzzzki tényleg....haverom nagy kedvence és elfelejtem, hogy V2.
De ez V2
Mondjuk VFR-nél is az lenne az alapelv, hogy a legtöbbet futottat megvenni (ami még karbantartott darab), abban talán nincs visszatekerve az óra.
A 8.
És? Ezeknél ha 200 pluszt mutat a számláló, akkor nyugodtan megveheted, mert kb félidős a blokk
Többet is láttam alapból felszerelve vele, inkább egy olyan vétel az opció.
Mi kell nagyobb
A gyári dobozszettért+a tartójáért/ami Nonfango/, nem hiszem, hogy kifizetnél egy kisebb vagyont/még használtan is/
Nyaligátor??
Én lélekben és születésileg pesti vagyok, de voltam tanyasi ahol a helyiek műparasztnak hívtak, laktam agglomerációban és most falun illetve kisközségben ahol újra a pesti ficsúr vagy műparaszt esetleg az úri traktoros leszek rövidesen mert hát lett egy kistrakim is különböző eszközökkel.......mindenesetre valaki elterjesztette miután a szomszéd látta, hogy motorjaink vannak, hogy új hús a helyi motorpiacon így az ősszel az utcában többször száguldozott egy K2-3 gixer1000-rel valaki, van helyi csopper klub akiknek tagjai szintén itt húznak egy kövéret no meg a mindenféle jelzés nélküli cross és endurók röfögtetése lett megszokott, de pár hete feltűnt egy quad is az utcában.
Azt tegyük hozzá hogy 30 felett elkezdeni a hét fobun egyike.
Az 1 hengeres enduro-k sajnos pont nem vonzanak, mentem 1-2-vel és fasza, meg nyomatékos, de nem érintett meg.
A 750-est is szem előtt tartom, egyetlen hibájuk, hogy kifejezetten km milliomos típus.
Pontosan...
Ezt már olvastam valahol...
Amúgy ennél a típusnál jobbat még nem találtam, ami kielégíti minden igényemet. Nem egy eszetlen erőgép és nem kell a csillagos égbe forgatni, hogy haladjon, van valami kényelem és szélvédelem is, plusz beszerezhető a gyári oldaldoboz szett.

Hasalós teljesen kizárt, a nakedek szépek, de igénylem a szélvédelmet.
Nyilván van kivétel -itt is- de ő egy igazi pesti tahó.
Olyan nincs hogy újrakezdés... az csak bénázás az utakon.
VFR800 98-01-ig, de még a 750-es is jó. Maxi megbízható és nyűgmentes motorok.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_st_2-12247382
De milyen legyen csupasz, túra, túra/sport, hasalós...
650 transalp
olcsó, nem csúnya, nem erős de nem gyenge, alacsony szervizigény stbstb
én ahogy öregszem úgy kell mindig nagyobb
régen elég volt a 350-400-as is majd 450 utána 600 lett most meg 625