Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben mondjuk igazad van és egyet értek veled.

Konklúzió: Át kell nevezni az oldalt.

mindenfélemotor.hu
Hogyértve?
Egész jó most is de azé el kéne érni egy ezresgixxer dinamikáját.
-2-t bevered előre, már majdnem úgy fog gyorsulni, mint egy 80cc-s krosszmotor. Szerintem öld meg.
Én sosem mondtam olyat, hogy emberileg nem értem, vagy bármelyik polgártárssal bajom van. De a Te gondolatmeneted végén egy olyan sportmotoros oldat dob ki a gép, aminek semmi köze a sportmotorozáshoz, konkrétan a megcsúfolása annak. Ami nekem emberileg érdektelen (emiatt senkit nem cukkolnék), "sportmotorilag" behányok tőle.
Mindenki meg tud labletetel nelkul fordulni... csak az a kerdes, hogy mekkora sugaru kor kell ehhez?
Mi a szakma véleményed egy cbr 600 áttételezéséről?
Elég a -2 előre vagy legyen hátul is kinyuvasztva?
Cápa szerintem tévedsz. Azért írom ezt neked mert értelmes diskurzusra alkalmasnak tartalak. Én amondó vagyok hogy kényelmesen elférnek ezek az irányok is. Persze mindig lesznek olyanok akik lapra döntve közlekednek és olyanok akik minden kanyar előtt 40-re lassítanak és dőlés nélkül szögletesen befordulnak. Szerintem egyik sem rosszabb a másiknál sem pedig jobb a másiknál. Az okos dolgok mint inteligens fényszóró meg euro 5 meg fékaszisztens meg az isten tudja mi nekem sem hiányozna az életemből de el tudom fogadni hogy vannak akik ezt igénylik. Pl jó lett volna ha Augusztusban fater elől ellökte volna valami fedélzeti aszisztens azt a hülye traktort aki kihajtott elé és így kezét lábát törte.
A bólyakerülgetés nekem pl tetszik. Igaz sosem voltam még olyanon de biztos elmegyek egyre hogy első kézből tudja véleményt formálni a dologról. Az pedíg hogy mi a menő felvétel vagy mi nem azt meg nem tudom mert szívesen megnézek egy Simsont is meg egy lara döntött S1000RR-t is.

A lényeg hogy mindenki élvezze azt amit csinál és nincs azzal baj hogyha azt más alaki nem tartja élménynek. Én sem tudom eltüntetni a malacról a majrécsíkot mert nem vagyok rá képes. Az hogy a rutin hiányzik e vagy a félsz nem engedi vagy csak a motor nem képes rá fizikailag azt nem tudom. De élvezem vele a közlekedést és szerintem ez a lényeg.
Sajnos csak az előbbi. Amúgy nem most lett vége. Csak közben váltott az oldal és még trágyább lett minden mint volt. Megfogadtam, hogy már csak sz...rni fogok ide járni, és most éppen kellett.
Meg nem segít abban, amit a jónép 10-ből 9-szer elk...r. Amúgy van aki nem tud lábletétel nélkül megfordulni?
(És ezen a ponton ne a gymkhana videókkal tessék érvelni, mert a tréning és a gymkhana nem ugyanaz.)
Cápa visszatért.

Most vagy vége egy határidős nagy projectnek vagy beleőszült a kotló hekkelésébe egy pillanatra.
Nem felesleges a bólyakerülgetés, Neked is jól jönne meg nekem is. Lábletétel nélkül megfordulni stb... de nincs benne élvezet
Ilyen lett a motoros társadalom. Erre van igény. Mármint a nagy többségnek, mert amúgy puhák, díszmotorosok. Valakinek még hasznos is a bójakerülgetés. Engem nem izgat, én a pályanapokra szavazok.
Az élet császára vagy!
Ahhoz, hogy a motorokról és a motorozásról beszélgessünk mondjuk kellenének motorok, meg motorozás. Csak az elmúlt pár évben annak elég komoly híja van. Meg esetleg esetleg meg kéne pl. tanulni motorozni, ahelyett pl. hogy a francia törvényjavaslatokról, meg okosfényszóróról írogatunk mindenféle pongyola cikkeket, meb bólyakerülgetésel vakerolunk. Ha meg már mindenkinek van felvevő készülék a kezében, akkor pontosan ugyanakkora fáradsággal a jó anyagot is lehet videózni, ahelyett amit felvesznek. De ugye direkt nem, hisz az nem menő.
erre a nagy kérdésre a válasz : 42
Ez nem reklám, véletlen volt. Ez van...
Menj már innen a reklámoddal :D Azok a ruszkin ők annyira nem bejövősek
Upsz, bocsi ez nem az! http://vk.com/ lenin1968
Linkeld már be az oldaladat. Keresek jó nőt rajta, aztán hívd vissza fotózásra és szólj nekem hogy mehetek nézőnek :D
Na hát az hatalmas egy film. Lehet. Még nem néztem meg mert nincs pénzem mozira, és nem akarom rossz minőségben megnézni. Megérdemli az a film hogy hd-ban nézzem
Nem, mivel soha nem kellett dolgoznom. Szerinted van fényképezőgépre pénzem?
Már megnéztem.Tényleg jó.
De,tény hogy nem te vagy a célcsoport.
Neked ott van a Nagyfater Elszabadul.Pont nekedvaló.
Nem is tudod mi az a pénz :D De egy olyan fotózásra beinvitálhatnál. Egy zöldszemű sötét vörös vékony csaj fotózására
Pontosan fiktív vagyok! Kéváházból? Szerinted arra van pénzem?
Interestellar. Mindnere választ ad. Nézd meg, roppant érdekes film :DD