Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudatatlan azért, mert én beszéltem a többi nickemmel!
Te kis hülye :D Neked életed sincs nemhogy barátaid. Motorod sincs. Interneted sincs !! melyik kávéházból írsz ?
Na akkor egy mély kérdés.

A válasz a végső kérdésre: Az élet, a világmindenség, meg minden.
Nekik miért fájt hogy mi itt teljesen másról beszéltünk ? Régen itt motorokról volt szó, nem arról hogy milyen az idő....
Ne legyél meglepődve! Ez pont rátok illik! Nincs családotok, barátaitok akivel ezt megbeszélnétek? Mondjuk ha van, akkor is elég szar felszínes téma, de mindegy.
Ne legyél meglepődve!! Vannak akik úgy nőttek fel, hogy soha otthon a családban nem beszélgettek velük! Ki voltak baszva a putri mellé a szemétdombra és soha nem tanulták meg , mi az a kulturált társalgás eszmecsere , beszélgetés ami az általuk használt 20 szónál többet és fordulatosabban alkalmaz!!! Ennyi a magyarázat!
Mert szar galériák, szar témák! Az MMM pedig tiltólistán van....
Nana! 10 évesen már egyetemre jártam!
https://kuruc.info/r/34/155178/

Maaarrrggíííít !!! Nooorrrrrmáááálisss?
Neked az miért fáj,ha ilyen galériákat töltenek fel?Esetleg az,ha itt az időjárásról beszélnek,vagy bármi másról?
Háhá, előfordul Nézzél csak Clamra
Nem kortól függ van aki már 10 évesen is hülye és így is marad végig!
én még abban a korban vagyok hogy nem redukálódik semmim, mond csak mi is az a kor amitől már butul az ember ?
Neked nem?
Pedig inkább az eszednek kellett volna, a mellékelt ábra szerint!
Na mindegy. Tudjátok a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van. Egy biztos hogy az én bőrruhámat nem fogjátok kint látni a képek között. Mert egyszerűen nincs
Nincs vele gond? Igazad is van,ez sportbook már!
Erről beszélek. Sokaknak tetszik még többen teszik.
Szombaton esőben a driftkirállyal élvezet volt menni egerbe.
Egyáltalán nem zavar a szar idő, kisüt a nap megyek egy kört...
szerintem nincs ezzel semmi gond. mármint a magamutogatással. Mindenki kezd agyfaszt kapni a szar időtől. A motorját szétbontva már 5-ször feltöltötte (Én is) valamit meg még mindig csinálni kell. A csendben ülés nekem sem jön be.
Akkor menjél faszbukra!
Miért? Ez egy üzenőfal nem? Egyébként Zewa 6 rétegűvel törlöm ki, amiken általam kedvelt személyek arcképei vannak.
Mindjart el leszel hordva mindennek