Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a FOGYATÉK jobban ismeri mint ÉN?

Megérte a PÉNZÉT...hidd el.
Hirdették ezt a motort nem olyan rég. Nem is olyan vészes áron. A fudejovagy szerintem többet tudna róla mondani
HA tudnám hogy hol van meg KIJJÉ akkor szerinted KÉRDEZNÉM?

Ojjan ez mint amikor lácc egy JÓ nőt...de BIZTOS van aki már ŐT is unja:)
Nem jön be, nálam régóta rakoncátlankodik, valószínűleg vége lesz.
Igen? Burkoltan most ha azt nézzük a halálomat kívántad.
Nincs lelkem!
Fogalmam sincs. Mit tudunk róla, ország melyik felén van ? Venni akarsz? Kép ismerős, hirdetésből van, vagy ez a tiedé ?
Senki? GP Pilot! Vigyázz a szádra!
Nem onnan szedtem őket... Tehát bukta, biztos ismerős érzés, ugye az általános...
Ezt az egy alkalmat megbocsáthatod, ellenben te elég gyakran szórakoztál ezzel.
AZ kell neked...SPURI...így is FÉLnótás vagy...

Oszt mivan? NEM kell KÁTÉJJEM? figyejjémán...TE mint szakértő....nem tudod hogy mejjik CSÖVESÉ ez a FOSTALICSKA?
nem hozza be csak tölt
Ne haragudj, nem akartam belegázolni a lelkedbe. Ezt gyakorolhatnád te is.
Mielőtt megölitek egymást valaki rákattintana a bikepics.comra hogy neki behozza e!? :) Köszi!
azért raktam be, hogy ott legyen a forrás, ha már te "elfelejted" berakni
igen én vagyok a troll, igazad van
ki mondta, hogy az nem zavar
az már inkább zavar, hogy egy olyan senki osztja az észt, meg bomlaszt, aki kizárólag mások elopott munkáival tud csak "kitűnni a tömegből"
valójában magasról szarok rá mivel egy senki, csak gondoltam leírom a véleményem, bár téged ez úgysem érdekel, másokat pedig talán igen
Nem iszok, mostanában a spuri jobban bejön, ha nagyon bepörgök akkor rászívok egy kicsit és minden jó. Próbáld ki
Az a szomorú, hogy én zavarlak téged és mégis te írsz a galériám alá. Most akkor ki is a troll? Te inkább mutatod a jeleit.
Szomorú.
Micsinász? Be vagy RÚGVA vagy mi van veled?

NINCS titok...IDE is írhatod...
Igazán értelmeseket nem is teszek már fel, tudod olyanokat amiket 10 másodperces keresés után kiad a gugli.
Írj privátot
FAROK LEVI...vállcsunk már PÁR szót...
Segítek...SOHA! A legendák örökké élnek!