Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Szimeringgel mi a helyzet?? Vagy pedig 2RSR csapágyat vegyél bele!
Mert olyan a szemem mint a sasééé
Miért kell Neked mindent észrevenni??!!
Még mindig szép a gép.
Egészségedre!!
Bocs Pocses de ma olyan beszólogatós kedvem van. Néha ilyennek is lennie kell. a Lelki egyensúlyom érdekében
Ja ja. Nemsokára megint csapágyazhatom a mottyógépet. Egy másfél évet kibír az elöltöltős, azt utána kezd lógni a csapágy.
Nem lehet az annyira kopasz, ha még mozog!
Nameg a jóféle mosógépeknél.
Erre nemtok mit mondani. Minden bizonnyal igazad lehet.
Finom bizsergéssel a lábad között ? Pocses az a vizelet tartási problémákra utal, Rendes kellő hengerszámú gépnél ilyen nem igazán van
Hát igen. Mikor lecsukod a plekót, finom bizsergéssel a lábad között klattyan a váltó 1es fokozatba... na ott simulnak ki a motoros ráncai és mindent elfeled ami csak gond vagy bármi más lehet.
Szasztok öregek
Engem is elkapot a kórság
Feladtam!
Itten 15fok száraz de borús idö van
Szoval kihoztam a darazsat röpke 100km erejéig
Végig vigyor az arcocskámon
Hallani a sor4+mivv szinfoniát leirhatatlan érzés
Nekem ezt irta fel a kezelöorvosom
De lehet az E46 miatt van.
Prof.képeimre nézve 46éve ezt látom Te mit látol sasold már meg légyszíves.
sólyom ... sólyom akkor én mit mondjak az én kopasztott feketerigómmal ?
Pityi talp mennyivel mutatósabb lenne. Szevasz Jocó!
Nem cs }irkeszárnyas, hanem sólyom!
Badacsony: Nincsen strandidő bár az előbb reggel még sütött!! 10 Fok van! Szemerkél most is !
Mert nem szeded a poharas orvosságot rendesen, hogy fertőtlenítsd magadat!! Jó egészséget István!!
Már én is, de nem takarom ki a motortakaró alól, szépen kivehető a formája. Persze mindenképp, azt jól +lessük az öreg sámán csirkeszárnyasát is.
Erre van egy jó beszolásom Hofitól de ahoz mutogatni is kell de van egy írásban is érvényesülő válaszom. Ezt szegény azóta elhalálozott cimborám szokta mondani.
"először tedd sebességbe az agyad aztán járasd a po... " jah nem szádat

Na de a hülyeséget félre téve. Balaton kerülő akkor mehet ? Persze nem most hanem amikor már jó az idő. össze kéne hozni mert kíváncsi vagyok ám azért arra a vérszegény V2-esre ám.
Elmész ám b+.....!
Hát igen ilyen hajlott korban már mindenféle nyavalya utoléri az embert. Kell szedni Béres cseppet meg 50+-os vitaminokat meg ízületekre való bigyókat. Bár lehet hogy már felesleges
Én nem meneke megfáztam elkaptam az unokáktól míg vigyáztunk rájuk.