Én azért csak keresnék egy rendes cuccot ami nem húz át.
Skodán volt olyan, amikor beleraktam a nagy energiás CPI tuninggyújtást. Igaz hogy még a vizet is meggyújtotta, de sötétben szikraesőbe burkolózott a motor
Akkor álltam rá a szilikon kábelre. Azzal meg a gyertya fogyott gyorsan
kb. 40ezer Voltnyi feszültséget nem szigetelsz le te szigetelőszalaggal
Rendes kábelt kell venni. MZ-n én Champion szilikon kábelt és pipát használok, amit a Jetsky-re ajánlanak. Azzal megy víz alatt is egészen addig amíg a légszűrő bele nem ér
a magasnyomású halála ott kezdődik hogy a mi gázolajunk más szabvány mint pl a németeké
egyszer magyarázták de nem emlékszem rá, csak annyira hogy valami szemcseméret nálunk nagyobb és borítékolható hogy az összes nagynyomású kevesebbet megy mint a németeknél
Most tesztelem a sziamiau telefont akkuidore.Allando net,video,wifivel 2 nap es 25% kornyeken kezdem tolteni.
Ha nincs videozas n meg net van es telefon akkor most tartok 3 nap 44% nal.
hátha......
Skodán volt olyan, amikor beleraktam a nagy energiás CPI tuninggyújtást. Igaz hogy még a vizet is meggyújtotta, de sötétben szikraesőbe burkolózott a motor
Akkor álltam rá a szilikon kábelre. Azzal meg a gyertya fogyott gyorsan
Kell egy másik ha ez szar.
Gondolom PVC kábel, bekeményedett, sérült, akármi, aztán nem szigetel annyira.
Rendes kábelt kell venni. MZ-n én Champion szilikon kábelt és pipát használok, amit a Jetsky-re ajánlanak. Azzal megy víz alatt is egészen addig amíg a légszűrő bele nem ér
egyszer magyarázták de nem emlékszem rá, csak annyira hogy valami szemcseméret nálunk nagyobb és borítékolható hogy az összes nagynyomású kevesebbet megy mint a németeknél
Ha nincs videozas n meg net van es telefon akkor most tartok 3 nap 44% nal.