Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyám nővére jóban vagyunk vele.
benzicsövet húzz rá
hátha......
Vegyél egy újat, ha jó vársz pár hetet azt visszaviszed a rosszat gariba cserélteted lesz kettő noje.
Berta-féle dugattyúkkal van valakinek tapasztalata?
Egyszerű kábel, meg a szokásosnál kicsit vastagabb zsugorcső szerű valami, gyárilag.
Én azért csak keresnék egy rendes cuccot ami nem húz át.

Skodán volt olyan, amikor beleraktam a nagy energiás CPI tuninggyújtást. Igaz hogy még a vizet is meggyújtotta, de sötétben szikraesőbe burkolózott a motor
Akkor álltam rá a szilikon kábelre. Azzal meg a gyertya fogyott gyorsan
Igen, ilyenről én is hallottam illetve olvastam..........a magyar szabvány engedékenyebb a minőséget illetően.
Ma reggel munkába menet kb. 100m-ig jutottam, onnan visszafordultam és inkább autóval mentem.
Szívás.
Kell egy másik ha ez szar.
Gondolom PVC kábel, bekeményedett, sérült, akármi, aztán nem szigetel annyira.
Gyere el kicseréljük sutyiba a szomszédéra, nem panaszkodott még rá.
Így néz ki a trafó. 9 mm átmérőjű a kábel.
Az igazából szinte mindegy. Jó minőségű üzemanyagszűrő alap az ilyeneknél, de az sem sokat segít.
Szigetelőszalaggal meg se próbáltam volna. Ennél olyan kialakítású a trafó-kábel egység, hogy nem lehet kitekerni úgy, mint pl. az MZ-nél.
A piros ducati energia cdi?
Hát ha minden apróságon fennakadsz, akkor nem tudunk jótanácsot adni
kb. 40ezer Voltnyi feszültséget nem szigetelsz le te szigetelőszalaggal
Rendes kábelt kell venni. MZ-n én Champion szilikon kábelt és pipát használok, amit a Jetsky-re ajánlanak. Azzal megy víz alatt is egészen addig amíg a légszűrő bele nem ér
a magasnyomású halála ott kezdődik hogy a mi gázolajunk más szabvány mint pl a németeké
egyszer magyarázták de nem emlékszem rá, csak annyira hogy valami szemcseméret nálunk nagyobb és borítékolható hogy az összes nagynyomású kevesebbet megy mint a németeknél
Egy Nissanban is láttam ugyan ezt a motort...az is ugyan úgy megadta magát 150-nél
A magasnyomású üzemanyag szivattyúból fém kopadék kerül a porlasztóba és tönkreteszi.
Ez egy olyan SR, mint ami a Te garázsodban is lapul.
Akkor az tényleg jó, még a Trabantban sem kellet ilyen gyakran
Milyen hosszú nem tudod elvezetni máshogy, esetleg gyors kötegelővel megoldani az érintkezést, hogy ne legyen. Tudom nem Ducati.
Nem megy. Itt valahogy egyben van a trafó a kábellel.
Most tesztelem a sziamiau telefont akkuidore.Allando net,video,wifivel 2 nap es 25% kornyeken kezdem tolteni.
Ha nincs videozas n meg net van es telefon akkor most tartok 3 nap 44% nal.
Egészségetekre letelt a 2+2 nagyon tuti műszak kérem.