Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ez nem magyar
héber török tökömtudjami már van 8 ért is, használtan 10 felé
láttam már 15 alatt is de az is elég sok még
igazándiból a 20 ezret is megadnám ha tudnám hogy kibír a gép még 6-8 évet, de erre semmi biztosíték nincs
kellene lassan újat venni de most nincs rá 400+ ezrem
Azert mesz le oda meg vissza egy ezrest minimum hogy menj a sziveten 1500-2000 et?
A befektett munka/elvezeti faktort aranyat keveslem.
Ha marelcsalingazol nemetbol akkor ne 4 napot legyel csak a szigeten,inkabb 1 het ott toltott idovel szamolj.
Mintha vennel egy isteni 5 gombocos oladz fagyit es csak a vaniliat enned meg.
Biztos hogy ő írni szokott? Nekem inkább rejtjelezésnek tűnik, nem is mindig sikerül megfejteni....
minél öregebb, annál drágább lesz, mert ezek szerviz alkatrészek és a gyári szervizraktárban rászámolják az összes tárolási és egyéb költséget és ezeket onnan rendelik a szervizek.

itt egy olcsóbb: http://www.laptopcity.hu/hp-co...
Pont így gondolom én is, picasa egyszerű és jól használható volt, a + meg egy zavaros szar, ahol néha még én sem találom meg a képeimet meg az albumaimat.
kicsi nehezítés van mert német a billentyűzet, aztán pl a é betű az ö betű az ő betű pedig az ü
szóval semmi ékezetes betű nem passzol, ráadásul el is van kopva már bitang módon de majd 20 ezer egy másik billentyűzet a laptopba
ezek az öntapadós betűk kb 3 hónapig bírták pedig lesikáltam alkohollal
https://www.laptopszaki.hu/hp/...
szörnyű mit kérnek érte és ez egy lassan 10 éves laptop.......
Hmm, ha nincs félreértés, akkor végképp nem értem ,mitől sokk a dolog. A tavalyi görög túrához képest elvileg sokkal lazább lesz az idei... Szívesen veszem, ha építő jellegű tanácsot adsz, csak akkor légyszi azt is tedd hozzá, hol számoltam el magam.
Ha ugy veszed mint vigjatek tok elvezheto.
Mondjuk scrabblet nem játszanék vele.
Ne foglalkozz vele, tasi irásait is meg lehet fejteni bizonyos iq felett, akinek meg nem megy annak ugyse fontos:)))))
egyre bénábban írok úgy tűnik a délutáni pihenésem túl kevés volt, pedig állítólag még horkoltam is egy kicsits
előbb száll el a telefon mint a google szerver
elég sok és sűrű mentésük van, pl videókat is érdemesebb a youtube-on őrizni mint cd-dvd formában
ha meg jön a napvihar és elpusztít minden szervert akkor megbaszhatja az ember az alufóliába teket cd-t mert akkor kb mindne pc kihal
nekem kb 5 évi motoros élet szállt el egy hirtelen hdd hall miatt de olyan hortzelen hogy megállt mint a gerely egyik pillanatban ment utána vége lett
A garis vackokat amiket utana kuldom a gyartoknak hogy milyen nyug van viheti a szerver.
Aztán meg ha elszáll a szerver lesegethetsz, oda az életed:)))
Én alapból tiltom a szinkronizálást. Inkább tárolom akár két helyen is.
Mondjuk miota szinkronizLtam a telot a google.el minden fotom odakerul,lehet torolni a telo memoriat.
pedig az a picasa fasza volt, pc programon át lehetett feltöltögetni mappákba rendezni stbstb
ez a google+ meg egy teljes káosz én nagyon utálom
A brenneren letolnak a migrik gyalog ha igy vagsz neki.
Azt nem neztem meg,tablettel meg hozzaferes kell es kimolyolni mit akarok megosztani mit nem.
Es ahogy ini mondana lustasag rohadt nagy ur.
aszfaltos gumi van a ktm motoron idén beterveztem pár túrát ha rendbe tud tenni a csontkovács és nem fognak az ujjaim zsibbadni
de nemigen akarok 60-70től gyorsabban menni, inkább rászánok még egy hetet
nem szeretek gyorsan menni, max a friss szántásban mert ott elengedhetetlen a nagyobb tempó
Nekem a google+-ba kerültek át a picasa megszűnése után.
Menni akarsz?
Vagy legalábbis felülröl közelíti:)
Nincs felreertes,pont igy szamitottam.Vedd ugy hogy nem szoltam.Jo utat.
Ezt megbeszélted az asszonnyal is, vagy ö állandóan feszült:)))
Tudom,rajottem.Kinyuvadt a picasa.Majd kicsalogatom belole.