Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt én is adom Például engem borral kínált .... egy bútorboltban ... tényleg megpróbál minden igényt kielégíteni
Hát, ha alkalmam nyilik ki nem hagyom.
Akkor, hogy vinnéd haza a szekrénysort? Egyébként csak ajánlani tudom, érdemes benézni.
Jaaaaa,az qurvavicces.
Egyszer atmentem mar ugy de olyan ovis erzes volt.
Amugy eleg erdekes az a gyalogatkelo.
Rengeteg gazolas van,a gyalogos nagy onbizalm meg a sietos autos hulyesege egyutt jar.
Teny hogy sokmindent nem lehet tenni,ha betesznek egy lampat akkor az egesz 3-as leall mert mindig nyomjak esz nelkul.Megszuntetni nem lehet mert a lakotelep-ovoda miatt ugyis ott megy at a sok vakmarha.
A felvetel is hazudik mert az osdzes gyalogos vidi kb 100 m el felljebb keszult a duplasavnal.
Amugy a legutobbi gazolas is egy reszeg fasz autos miatt volt.Annak lengetheted a zaszlot.
Simán. Ugyhogy ha nem lenne szar idö már mennék is arra motorozni:)
Ugye? Mükszik a gerilla marketing. Most már kíváncsi vagy az elejére és hétvégére megveszel, hogy meg tudd mi van bent?
Jé, azt most néztem:)
A sárga zászlós gyalogátkelés.
Mi volt a tema?
A gyoker allando ingyenesen letamasztott autok vagy a szar sohanemfelujitott utak?
Nem nezek hiradot.
Most volt a hátoldala a híradóban. Sajnos csak a raktár rész látszott, de ez az igazi marketing, gondolom holnap majd a bejárat jön és hétvégén megnyílik az egész a felcsigázott közönségnek.
Hogy mi?
Betyárkurvaisten
Hiányzik róla pl a terrakotta...
Mennyi ma 30mp reklám a tv-ben, hogy belekerült a boltod fő műsoridőben?
szóval ezek a mindenféle színek csak a nőknek vannak........
Ok már befejeztem!
Mai stresszes reggelem után ti köllötök még.
Mandarine rosso=majdnem rózsaszin
De akkor sem pink
Na mész a picshába te is...
Én is.
Az a multis paradicsomszin nem?
Akkor minden rendben, már kezdtem aggódni
Büdös trollok!
Nem haragszik. Nem olyan!

Simán lelő és elás a bokor alatt....
Hogyne, de ezt nem bírtam kihagyni.
Azért ne haragudj nagyon!