Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem a termálba jártál, mert más egyéb emlitésre mélto itt aztán nincs.
:))
Hol és mit dolgozol. Annyi most itt a vendégmunkás, higy alig lehet tölük megmozdulni.
Őöö pontosan nem tudom, elvileg igen, de azt hiszem márcsak vészhelyzetre hagyták meg. Nomeg müemlék.
dolgozom, csak a városban higgadj le...
Tiszta időben lehetett látni a solti toronyt a háztetőről
Bár nem tudom jön-e még onnan az adás
Mijafasznak?
Akkor különösen:)
Azon már lehet fogni a kossuth rádiót is:))
Vizállásjelentést nem hallod ha közel hajolsz?
múlt héten voltam nálatok.. :)
Nem 5 méter
5 +6+8 méter
Ja és plusz még egy 20méteres gerinc vezeték ami egy csőbe megy a hátsó mozgásérzékelő állandó fázisával
Ha tavaszig nem oldódik meg elmotorozok arra:)
Az pl teljesen megoldja a problémát:)
Á, itt ilyen gond nincs. A kapcsolt fázis a relé tekercsére, nulla ugyszintén, onnan mindkettö áthidal egy egy morzére és az érintkezöröl mehet az égöre. Nálad a hülye 230 voltos 5 méteres szalag kavar be.
akkor este lekapcsolom az óra mellett a kismegszakítot ha ilyen bonyolult...
Aztán ismét belemegy a sok zaj a vezetékből
Jobb egy tiszta fázis máshonnan odavezetve
Nekem csak a fázist kellene eltávolítani a led gerinc vezetéktől
De akkor vehetek még 50méter csövet meg ugyanennyi vezetéket
Ennyit meg nem ér
Nem kell, saját kapcsolt fázisával bontja a nullát is.
Na ugye-ugye :)))
Relé a csillárba aztán nincs fény, csak kell egy plusz fázis hozzá
Egyébként Ini halálra relézi az egész házad világitását szerintem, abban nagy gyakorlata lett az utóbbi idöben, és nálad még hatékony is lenne:))))
Ergo már nem is kell:))) ha meg kiveszed megszünik a gerjedés is :)) a led szerintem ha nem a hálóban parázslik nem okoz gondot, a kompakt felvillanása inkább horror filmbe illö mint otthonra.
ok, de oka volt, hogy beletettem. Lással a sötétben is. Bár igaz ezt a villódzó kompakatok vagy halványan égő ledek is tudják..
hat ez az egy hagyományos ego van most, de nem elegáns...
A kapcsolok mindegyikéböl egy egyszerü mozdulattal ki lehet szedni a glimmlámpákat. Korszerübb kapcsolokban elöfordulnak már ledes irányfények is, de az is kipattintható.
Szélsöséfes esetben:)
De amugy nem, pl a fázisjavito kondikon a fénycsöves lámpákban 1 megaohm a ráforrasztott kisütöellenállás. Ez akkora érték, hogy a230 voltos hálózaton szinte már szakadás kategoria, azonban a kapacitást lassan ugyan de kisüti.
Neked máshonnan ered a problémád, de az is kapacitiv:))