Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Röhögtök rajta? Ez a lényeg, ezért készült ránézel és vigasztaló, hogy van nálad hülébb is Vidámság a legjobb ellenszer
Nincs ra szukseg, a no szebb mint a Zoli
Perverz az ember. Ra kell hagyni, de ha en most beleolvasok 10galeria kommentjeibe, biztos hogy 9ben belekot valaki a Clam gyerekbe. Egy kettot kifenykepeztem de letoroltem mar a kepeket. Vr46n meg a goj, ok ketten probaltak szidni, de vitakeptelenek. Veled legalabb lehet beszelni.
Dehogy bizonyítom.
Még mindig kiver a hideg verejték a porfoliodra gondolva.
Az nekem nem problema h messze van a gp szinttol, egy sajat motortol is messze van, az o dolga. Nem durrogok en mar, az elejen meg idegesitett, de neki szarabb az elete, ugyhogy en mar csak nevetek rajta az altala kedvelt fetrengos szmajli nelkul is.
Ez egy motoros oldal, sztem elfernek az eseses videok is, erdekes mas nem is fikazott meg nevetett, hanem probaltuk megfejteni h ki volt a gond, ezert is toltottem fel.
Clammal meg nem lenne problemam ha lehetne vele normalisan vitatkozni, de masra valaszol, mint amit leirsz neki, mintha nem ertene mit irtal. Ma is mar 2x valaszolt marhasagot, pedig ott van az orra elott amit leirtam. Ha meg mar nem tud mar mit irni akkor jon h kellett neked az ezres, a regivel is elestel stb dumak :) aztan csodalkozik h kap 1-2 anyazast vkitol. De sztem tuti elvezi :)
Akkor igyekezz beállni a sorba
BIZONYÍTSD!....................................remélem mindenki érti
Ha ezt elarulnam, akkor meg kellene, hogy oljelek
Te ott dolgoztál? Nagyon élethű volt
"A titkosügynökök speciáis vécéket telepítettek a látogatás idejére, amik nem az épület vízvezetékrendszeréhez csatlakoztak, hanem kis tárolódobozokhoz, amikkel begyűjthették a mintákat."
Na de akkor amig Mao Ce Tung nem ment el szarni, addig senkit nem engedtek el az epuletben WC-re?
Mert mi van akkor, hogyha Mao elott ugyanabba a WC-be elment valaki mas is gittelni?
Azert eleg abszurd egy ilyen titkosszolgalati parbeszedet elkepzelni...
- Bazis hivja Jegenyefat, vetel.. khhhh... Jelentest kerunk! ...khhhh...
- Itt jegenyefa. Jelentem a sas leszallt a feszekre, ismetlem a sas leszallt a feszekre! Vetel... khhhh...
- Hogy allunk Jegenyefa? Vetel... khhhh
- A sas valoszinuleg meg mindig a feszken ul es a fiokakat kolti, vetel ... khhhhh...
- Nagyszeru Jegenyefa! Vakond jelentkezz, vetel ...khhhh...
- Itt vakond, vetel ...khhhh...
- Keszuljon Vakond, amint Jegenyefa jelt ad, hozza a fiokakat, vetel... khhhh...
- Ertettem bazis, vetel ...khhhh....
- Bazis, itt Jegenyefa, jelentem a sas feszkelodik, vihetik a fiokakat, vetel ...khhhh...
- Itt vakond, a fiokak uton ...khhhhh...
- Bazis, itt Jegenyefa. Tevedes tortent, ismetlen tevedes tortent. Nem sas ult a feszken, hanem egy kakukk, vetel ...khhhh...
- Bljatty... khhhh...
Ha valakit érdekel, akkor májámi bícs alsón elérheti
Nem, nem hasonlít egy kicsit sem.
Ez esküszöm hasonlít rád Az oké, hogy közeleg a farsang, de ha elfogadsz egy tanácsot...ne így menj
Köszi "bogyo" !
Ha agyon ütöttek volna se emlékeznék hol hallottam vagy olvastam erről.
Nemigen.
Ismerek speciális takarítókat.
Az olyan agy problema hogy messze van a gp szinttol ? Hat nevetek rajta egyet es ott hagyom. Ez hogy ti durrogtok rajta ez egyszeruen szanalmas. Hulye is vagy, mert tobb eszed kene annal legyen hogy felveszed azt amit egy netes profil valahonnan egy monitor mogull ir . Ha ezt nem tudjatok felfogni hogy le kell szarni akkor mit lehet veletek kezdeni ?
Feltoltottel egy videot amin elesel, es erre "kinevetett". Hat en fixen nem raknam fel hogy hasraesek es akkor nem is tud fikazni senki. De ha idapofatlankodik akkor elkonyvelem magamnak hogy csicska az ember es torlom a kommentjet. Ennyi!

Nem igy kelle mukodjon ? Sajat magaddal baszol ki ha reagalsz a faszsagaira.
Engem pl érdekel. Tudom, hogy nehéz ez a tyúk-tojás kérdés, de akkora hájp van a téma körül, hogy tisztára az orosz ismeretterjesztő kisfilm lettem : mindent tudni akarok
Amúgy ezt, hogy? Bilire jártak és óvatlan pillanatban csentek a humuszból?
El vagy tévedve. Hol szidom én orrba szájba? Te hülyézel már megint barátom, nem szólt hozzád senki. Csak a siófokos videó alatt nézd meg hány embernek bassza a csőrét a haverod :) Gondolom azt hiszed, hogy csak az az 5 ember utálja clamet akik nem bírják ki h ne reagáljanak neki, viszont mindenki más aki szereti, azok közül csak 2-3 ember "védi". Ugyan már :) Amúgy meséld már el nekem, tudod hogy hol kezdődött a bajom vele? vagy csak ideböfögsz h tuti én kezdtem és neki volt igaza?
Gondolom a tapasztalat beszél belőled......soha nem irigyeltem a dögkúton dolgozókat.......kemény munka, na
Itt vagytok kb 5en hulyek akik fejvesztve probaltok beszolni meg minuszolni. Menjek es plusszoljak minden nyomorek kommentet es akkor majd mekkora majer lesz a Clam mert plusszoljak? Vagy titeket minuszoljalak ? Van itt sok barom aki nem ismeri a torteneseket es csak azt latja hogy Te Vr46n meg a goj szidja orrba szajba es akkor biztos a Clam a rossz.

Azert mar nem 12evesek vagytok, lehetne kis eszetek is!
Akkor lehet volt fartúró egység is
Pedig áll. anno nagy pénz volt a szippantósban...