Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne már, légyszi
Mostanában volt téma valahol, hogy az egyik nagy hatalmú titkosszolgálatnak külön emberi voltak arra, hogy a megfigyelt külföldi diplomaták székletét elemezzék. Szar meló lehetett.
Na, leszál lt a repülő Valenciába, most szünet következik, amíg GpPilot fut egypár időmérő kört
Áh,van fogalmad milyen nehéz egy nagydarab rágósmarha élettelne testét eltüntetni?
Csupán egy egyszerű kérdést tettem fel,ami annyit jelent ,ne itt ver a faszod! Mivel agyatlannak gondolsz,nyugodtam kimondhatom,eltakarodhatsz a kamionos k anyádba.Ezek után meg idézgetheted ki mit mondott,ki kezdte.
Legalább végre elmehetnél egy jó buliba
Most már nem halok meg hülyén
Titkosszolgálati.
Ha megtudnád meg kellene ölni téged.
Mondjuk a GYIK-ban le van írva, hogy indok nélkül bárki noderálható, s mivel mi járunk ide és nem Ők hozzánk, ezért ezt tudomásul kell venni.
Háttérmunka, meg titkosszolgálati eszközök és módszerek.
Es akkor hogy is volt az a dolog, hogy - bocsass meg, ha nem tudom szo szerint idezni, de azert a lenyeg ertheto lesz belole - "azzal az emberrel, aki egy vadidegen ember beszolasat komolyan veszi azzal baj van" (vagy valami ilyesmi).

Egyebkent abban igazad van, hogy az anyazas ebben az esetben eros volt, bar neked sem kellene mindenkit leidiotaznod csipobol - es akkor talan nem az lenne a kovetkezo reakcio, ami.
Igazából Clam személyénél sokkal jobban érdekelne az, hogy milyen "nyomozati" lépésekből jött ki, hogy a fotós srác Ő.
Valaki felhomályosíthatna
Attól, hogy felrakok képeket egy motorról, plusz aztán egy slusszkulcsról, attól még nem lesz enyém az a motor :)
Mert nem pár sort írtam? Tudjuk, hogy nem megy a szövegértés Kriszti :)
Ja, amúgy biztos minden utálód 5 profilt használ, hogy mínuszolhasson :DDD Mondjuk magadból kiindulva joggal hiheted :)
Ebben egyetértek veled!
"Ne sértegess,szórakozz anyáddal! Ha már nem nyelt le,becsüld meg magad."
Ha ez szerinted elfogadható, akkor tényleg nem egy az értékrendünk.
Mi kell még? Volt a motoromról kép, a slusszkulcsról, a forgalmiról is kell? A te adatlapod mivel hitelesebb? Csak mert látszik a fejed? Ez komolan téma még ma is?
2-3? Jóval több!
Mindenki? Ez se helytálló 6 ember van! Nekik van több profiljuk is! Ergo ha a hozzászólásom 10-en szavazzák le az nem annyi embert takar + sokan akik egyetértenek velem nem ezek a szavazósok.
Csak egy kérdés, az anyázókat miért nem tiltják? A tiltással nem lett volna bajom, ha következetes lett volna, de nem az volt! Oszit miért itltották szerinted? Mert vele együtt engem is, na ő mit tett a tűzre?
Tök mindegy ha 1 ember, ha egy baráti csoport nem vagyok nekik szimpatikus, ennyi. Nincs gond ezzel, de a moderációnak nem szimpátia alapján kell működnie.
"engem nem hoz lázba, pár sor írásnál többet úgyse érsz :)" Aha...V4leone szindróma, ha így lenen már rég leakadtál volna rólam...
Linkeld mar be pliz, hogy hol, mert nem erek ra keresgelni... egy olyan dolgot lattam, ahol az anyukad emlegetve lett, de nem parosult melle semmilyen jelzo.
Az édesanyámat vette a szájára, nálam ez átlép egy szintet és ezért tényleg nem sajnálom ha megdöglik.
Bocs, en nem vagyok GP pilot. Nekem dolgoznom is kell es nem tudok rogton mindenre reagalni
Akkor ajánlom, hogy mentsd meg a fotós fiút, vállald magad ;)
Bírom a kritikát, csak ne olyan mondja meg nekem a tutit, akinek se motorja, se jogsija, csak egy nagy kamu profilja és élete, ami egy netes motoros oldal körül mozog. Attól, hogy van 2-3 ember aki egyet ért veled, még nem leszel jó fej, meg igazad se lesz mindig (bár néha napján szokott, de ott is a sajátos stílusodban). Az oldalt meg nem 1 ember csinálja, ha már mindegyik úgy dönt, hogy dob, akkor az se véletlen. De kérdezem én, hogy miért mindig téged szid mindenki? Miért kell mindenhova beírkálnod? Mondhatnád azt, hogy mert neked mindenről van véleményed. Vannak így mások is itt, őket mégse tiltják ki, nem anyázza őket senki, stb. De ha neked így jó, akkor hajrá, engem nem hoz lázba, pár sor írásnál többet úgyse érsz :)
Nem ismerlek egyatalan. Csak "hangosan" elmelkedek...
Szerinted Szalai Krisztiant erdekelte egyatalan, hogy minek hordjak le, vagy hogy mit mondanak rola, amig nem szoltal neki? Nem is tudott rola, raadasul hogyha tenyleg nem te vagy SZK, hanem osszekevernek vele, akkor meg a leghulyebb ember is felfogja, hogy a lehordas nem neki szol, hanem neked.
Felhivjak? Legyen, hivjak fel, keressek fel. Akkor legalabb kiderul, hogy mi is az igazsag es valaki biztos, hogy bocsanatot ker a masiktol.
Miert kivanod azt?
O kivant neked barmi hasonlot?
Szerintem ez durvabb, mintha "becezgetnek", de legalabb ismet kiderult, hogy mas az ertekrendunk.
Amúgy volt egy kérdésem, amiről tereltél, ennyit rólad is.
1. A srác akkor simán felnyomhatná a pedagógus urat a képel való visszaélés miatt!
2. "A becsületsértés megvalósul olyan emberi méltóságot sértő kifejezések használatával is, amelyekből nem lehet közvetlenül valamely tényre következtetni (pl. a , szellemi képességeivel kapcsolatos sértő kifejezések)."
Hoppá akkor egy csomó embert felnyomhatnák.
3. Például a szent Pocsest is "Akkor tényleg ő a vemhes patkány arcú senkiházi majdnem motoros!" Most akko őt én vagy a srác jelentse fel? Mert mindkettőnket érint? Vagy mindketten?
Oszit is kitették, csakhogy pontosak legyünk! A törlést pedig én kértem és kurva sokat kellett trollkodnom, hogy tényleg töröljenek. 2 nickem még most sincs törölve, pedig milliószor kértem már. Ennyi...
Az milyen jogi fogalom, hogy "kibaszasbol linkelgeti"?
Ha fent vagy FB-n, vagy barmilyen kozossegi oldalon, ahol elerheto profilod van, akkor egy arva szavad sem lehet azzal kapcsolatban, hogy ezt valaki valahova belinkeli - akarmilyen cellal. Az oldalra torteno regisztralas soran elfogadtad az ezzel jaro "T&C"-t. A FB profil eseteben meg be lehet allitani, hogy azt az ismerosokon kivul mas ne is lassa. Amennyiben a felhasznalt kep az ot abrazolo szemelyt emberi meltosagaban serti, megalazza, csak fel kell jelenteni az illetot.
Bar hozzatennem, hogy a Pocses testalkatat firtato hozzaszolasod is ennyi erovel siman kimeriti a becsuletsertes fogalmat: "A becsületsértés megvalósul olyan emberi méltóságot sértő kifejezések használatával is, amelyekből nem lehet közvetlenül valamely tényre következtetni (pl. a , szellemi képességeivel kapcsolatos sértő kifejezések)."