Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért vennéd meg másnak a megunt sz*rát, amikor az előbbi linken fillérekért van fémházas, normális teló is. Például:
http://eustock.eu/shop/okostel...
intenziv hasznalat es sok alkalmazas telepites ey torles utan olyan memoria cimekre is szemetel amit mas modon nem lehet torolni. kb mint a winfos, amivel egy ido utan szinten nehez boldogulni
Mert olyan mennyisegu frissitest tolt le amitol belassul.Rohadtul.
A redmi 3-4 esek meg az osszes stock xiaomi egy alap androidra epul amire nem jon naponta frissites.
Miert kellene 3-4 havonta ujratelepiteni?
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Honor_8_dualsim_blue_74497064.htm
nekem redmi 4x (4100-as akksi, 3-4 napig is birja ha telefonálok...)

eustock.hu

Belefáradtam a márkás telók 3-4 havonkénti újra telepítésébe.....
az is jó csak drága
nekem ilyen 40-60 ezer a max amiért vennék mert megeszi a vaspor pár év alatt
Honor 8 telóm van márciustól. Nagyon jó. Gyors, hibátlan és sok memóriája van. Proci is jó.
én egy huawei y7 prime telefont gondoltam venni
de valamiért nálunk nem forgalmazzák, csak a sima y7 van a boltokban
Pedig HTC parti vagyok ezutan is. Most sikerult kifognom egy gyari hibasat... De a Zuram 10-ese tokeletesen mukodik. Most is ugye a 4,5 eves M7-et hasznalom...
Ha lenne, egy uj M7-et vennek. A legjobb.
én meg Pilisbe vótam ,minnyá' írok fb-on . Te állandóan vásárolsz?
Samsung is iyen volt amig rá nem állta a note-ra. Amugy meg nem.tartunk két évig telefont :) Úgyis elromlik addigra.
Egyébként valoban lassitja, zabálja a memoriát és az akkut is ezáltal. Telefonfüggő, mert egy erősebb telónál nem szembetünő. De a régebbieknél nagyon látványosan akasztotta, a memóriapörgetés melegedéssel és akku fogyással jár.
nekem az első szériás xperia z volt, nagyon tuti telefon, csak hát a kor már kicsit megette, de még most is megy, azt neveztem ki gps-nek
annyira más volt mint a samsungok hogy hihetetlen, valahogy olyan "kényelmes" volt
havernak z2 van nagyon imádja, utána a többi z már nem volt olyan gurítás mint a z-z1-z2
az xz sorozatot már nem ismerem
amúgy kedveltem a sonyt, mert az enyém vodás volt és rá lett telepítve pár voda szarság ami nem is lehetett leszedni
aztán csak pc rádug és a flashtool bármit feltelepített rá, még akkor is ha tégla lett a telefonból
A Xiaomi szerintem is fasza. Mondjuk én A1-et vettem, jó rajta az android one is.
Soha nem volt Sonym. Mqjd meglatjuk. Remelem nem furdok be vele...
Értem,akkor passzolok. Nekem 2 telefont nagyon fogott, pedig mind kettő vadi új volt.
A gyökér Sony től teptem a hajam rendesen.Olyan szinten lassult be 2,5 év alatt ami már ordenáré volt.
Ez xz1. Most szeptemberben jelent meg asszem.
árulja még a sony a z1 compactot? kb 4 éve jelent meg
mondjuk pár évig nem volt compact mert a z2 kimaradt és csak z3ban van kicsi
A 10-es is 5", de azt mar teljes mertekben egy kezzel nem tudom kezelni. A 4,7"-on mar megy ez a Sony meg 4,6"
A telefon gyari visszaallitva lett. Akkor nincs rajta a messenger, csak az fb. De semmibe nem volt belepve a telefon a gmail-en kivul.
Sőt, ha kikapcsolod előtte, akkor még annyit sem...