A kálciumot szerintem felejtsd el. Ha tényleg annyira allergiás vagy, inkább valamelyik linkelt cuccos legyen nálad.
Én se bírom tulságosan a kis bogarakat.
Én használni se tudtam a kezem, szar volt a segg törlés is bal kézzel
Én hülye meg csak másnap mentem a sürgösségire
Csikós is volt a gatyesz a fájdalomtól
Nálam mindig van legalább a dokiig el tudok jutni!Ezek nekem újak,de legalább bővíthetem a csomagot.Mondjuk legalább 10 éve nem kaptam be egy csípést sem!
Akkor tedd össze a kezed!
Ithon pakoltam téglát, a köcsög darázs meg megcsipte a kezem, úgy még usein bolt se szaladt mint én akkor
Akkor volt az h 14év alatt először mentem el bébeeee
Hááát én szerettem volna kérni inzulint vagy mi a bánatot ,mert én iszonyat allergiás vagyok a darázs, méh csípésre...
Mai napig nem irtak fel semmit!
Naaagy szerencsémre épp egy mentöállomáson dolgoztam... végeztem a melóval és a nyakamon megcsípett egy darázs!
3 perc és nem kaptam levegőt, 3 szuri, és megúsztam hogy ne alkalmazzanak gége metszést!
Ha egyedül vagyok akkor , valahol vidéken már nem élnék! Ezek után még jó hogy beszereztem cső sálat, meg egyébb faszságot... meg mindig beöltözve megyek, plexi max 1mm-re van nyitva!
És sokan nem tudják hogy mekkora a baj ha megcsíp valami!
dokikra nem mindig kell hallgatni, sajna rengeteg esetben csak annyi az orvoslás hogy tömnek gyógyszerrrel, ami persze sok esetben életet ment, de az ok ha nincs megszüntetve egy gyógyszerfüggőt csinálnak csak a betegből
Csípsz az ritka nálam, meg az energi is... azt már nehezen viseli a szervezetem...
Inkább popi, meg miller
7x voltam dokinál mire bebizonyosodott h nem kerek minden a szívemmel, a nyugdíj már kizárva, ezért is van elegem az állandó iccakázásból!
http://youtu.be/TI4rd811QVM;t=104s
mert eleinte féltem még a szúrástól
Én se bírom tulságosan a kis bogarakat.
Én hülye meg csak másnap mentem a sürgösségire
Csikós is volt a gatyesz a fájdalomtól
ja és ez csak 1 kéz volt a másikba is volt van 20 , meg itt-ott egy marékkal
Kálcium tabi mindig van nálam!
50 fullánkoktól már a bokámat is lefosnám
Ithon pakoltam téglát, a köcsög darázs meg megcsipte a kezem, úgy még usein bolt se szaladt mint én akkor
Akkor volt az h 14év alatt először mentem el bébeeee
néha bevadultak a jószágok
http://agrohydro.hu/darazscsip...
Mai napig nem irtak fel semmit!
Naaagy szerencsémre épp egy mentöállomáson dolgoztam... végeztem a melóval és a nyakamon megcsípett egy darázs!
3 perc és nem kaptam levegőt, 3 szuri, és megúsztam hogy ne alkalmazzanak gége metszést!
Ha egyedül vagyok akkor , valahol vidéken már nem élnék! Ezek után még jó hogy beszereztem cső sálat, meg egyébb faszságot... meg mindig beöltözve megyek, plexi max 1mm-re van nyitva!
És sokan nem tudják hogy mekkora a baj ha megcsíp valami!
Inkább popi, meg miller
7x voltam dokinál mire bebizonyosodott h nem kerek minden a szívemmel, a nyugdíj már kizárva, ezért is van elegem az állandó iccakázásból!
Nahhh meg mértékkel