Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem csak a diszlexia...
Üdv mindenkinek.
Egyik se egészségesebb az alkoholnál.
Sőt! A tévhit miatt komoly időveszteség, nem tudott allergia esetén vagy akár tudott esetében is veszélyes lehet.
Na inkább guruljunk egyet!
http://youtu.be/TI4rd811QVM;t=104s
én úgy szoktattam magam hozzá hogy csipesszel megfogtam egy méhet, és megszúrattam magam
mert eleinte féltem még a szúrástól
A kálciumot szerintem felejtsd el. Ha tényleg annyira allergiás vagy, inkább valamelyik linkelt cuccos legyen nálad.
Én se bírom tulságosan a kis bogarakat.
Én használni se tudtam a kezem, szar volt a segg törlés is bal kézzel
Én hülye meg csak másnap mentem a sürgösségire
Csikós is volt a gatyesz a fájdalomtól
Nálam mindig van legalább a dokiig el tudok jutni!Ezek nekem újak,de legalább bővíthetem a csomagot.Mondjuk legalább 10 éve nem kaptam be egy csípést sem!
nekem is feszült a bőr 2 napig, utána meg viszketett vagy 3ig
ja és ez csak 1 kéz volt a másikba is volt van 20 , meg itt-ott egy marékkal
A fene tudja...

Kálcium tabi mindig van nálam!

50 fullánkoktól már a bokámat is lefosnám
Ez egy nagy tévhit, sajnos súlyos esetben semmit nem ér.
Akkor tedd össze a kezed!
Ithon pakoltam téglát, a köcsög darázs meg megcsipte a kezem, úgy még usein bolt se szaladt mint én akkor
Akkor volt az h 14év alatt először mentem el bébeeee
én is sokszor feldagadtam a méhcsípések miatt, igaz nem egytől volt hogy egy alkaromból 50 fullánkot szedtem ki
néha bevadultak a jószágok
Ampullás kálcium jobb ha a zsebedbe van szezonban!
Az inzulin nálad nem segít, ha csak nem vagy még cukorbeteg is. Ezt olvasd el:
http://agrohydro.hu/darazscsip...
tudtam!!! lesz egy újabb, mondtam , én is elvileg, bár kiskorom óta nem csípett meg, de akkor gond volt vele, nem kicsi
Hááát én szerettem volna kérni inzulint vagy mi a bánatot ,mert én iszonyat allergiás vagyok a darázs, méh csípésre...
Mai napig nem irtak fel semmit!
Naaagy szerencsémre épp egy mentöállomáson dolgoztam... végeztem a melóval és a nyakamon megcsípett egy darázs!
3 perc és nem kaptam levegőt, 3 szuri, és megúsztam hogy ne alkalmazzanak gége metszést!
Ha egyedül vagyok akkor , valahol vidéken már nem élnék! Ezek után még jó hogy beszereztem cső sálat, meg egyébb faszságot... meg mindig beöltözve megyek, plexi max 1mm-re van nyitva!
És sokan nem tudják hogy mekkora a baj ha megcsíp valami!
dokikra nem mindig kell hallgatni, sajna rengeteg esetben csak annyi az orvoslás hogy tömnek gyógyszerrrel, ami persze sok esetben életet ment, de az ok ha nincs megszüntetve egy gyógyszerfüggőt csinálnak csak a betegből
Egyszer biztos, vagy nem... de nem gondolok rá és könnyebben elviselem Be happy
majd meggyógyulsz!!!
Csípsz az ritka nálam, meg az energi is... azt már nehezen viseli a szervezetem...
Inkább popi, meg miller
7x voltam dokinál mire bebizonyosodott h nem kerek minden a szívemmel, a nyugdíj már kizárva, ezért is van elegem az állandó iccakázásból!
nincs ezzel gond, bár nálam tényleg nagyon ritka... helyette van sok energiaital meg csipsz...
Én sem, de nem vetem meg a jót
Nahhh meg mértékkel