Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

toroljetek le rola mindent

Akkor az en telefonom és minden ismerősömé hogy a francba nem forr fel és hogyhogy bírja az akksija sokáig?! Ha nem nyomkodom csak lerakom akkor reggeltol estig kb 20%-ot merül...
Vannak bajok ezekkel a programokkal. Nekem azóta csak a gyári cuccok vannak a telefonon,és érdekes hogy milyen sokáig bírja az akku.
az asszonynak fent volt a négyesen, kb 1/3 üzemideje lett, miután leszedtük simán bírt egy napot az akku előte ha reggel levette a madzagról mér 4 felé kérte ismét a töltést
Kiégsz,vagy sem.....de amíg fent volt a telefonomon (sőt az előzőn is) fort az akku. Lemerült szerencsétlen egy nap alatt.
Ez egy vicc ugye ? megöli a telefont a messenger hát kiégek.
Sziasztok! Ha èrdekel valakit .
http://onroad.hu/2017/12/20/2018-ban-harom-tajekozodasi-tura-var-rad/
asszony keze is nagyon kicsi, pont ezért kellett neki a 4" aztán nincs más ebben csak az ájfón 5s
5 colos.
Nem igen van kisebb ami normalis hardware-el full hd-ban.
4,5 est kerestem de nincs.
Szia, bocs hogy csak így bele ugatok. De véletlenül nincs telepítve a messenger a HTC-d re?? Nekem az új telefonomra fel lett telepítve és nyomban forrósodott ,merült az akku állat módra. Azonnal töröltem azt a szart és azóta semmi baja a telefonomnak. A Lányom a Telekomnál dolgozik,Ő is mondta hogy ez egy ilyen program....szinte megöli a telefont.
Nekem is tetszene, ha nem lenne bazirakibebaszottkurvanagy. Ami meg a kezemre all, az meg butafón
Életem egyik legjobb döntése volt a redmi4 pro.

Amúgy első eladasom ebay.-en.
https://m.ebay.co.uk/itm/SW-Mo...
Nekem meg harmadszorra lehetne visszakuldeni a HTC 10-esem, mert basszak a valodi okokat veglegesen elharitani, most pl kicsereltek az alaplapot de attol meg fos az akksi es repulouzemmodban, minden kikapcsolva, hasznalat nelkul 10 ora alatt lemerul es ez rohadtul nem normalis egy eves telefonnal. Jovoheten kivancsi vagyok mit ajanl fel ehelyett a bolt, de amugy is elakartam adni.
Ennek oromere a Zuram megrendelte a nehany honapja kiszemelt telot, egy Sony XZ1 Compact-ot, es epp 40e-rel volt leakciozva Sony szalonban. Ugyanis megmondta, hogy megegyszer GSM boltbol nem vesz telot. Amugy 20e-rel lett volna olcsobb akkor is.
Tegnap felhivtak a Sonytol:
- tudja e, hogy ez nem teljesen feher, hanem szurkes feher?
- gyarilag az, nem?
- igen... Szoval kuldhetjuk?
- akkor persze, ugy is tok kerul ra, nem fogom latni a szinet, leszarom milyen.
Faszi jot rohogott a telefon tuloldalan es kozolte, hogy kuldik is talan mar kedden itt is lesz
A poen, hogy vilagoskekben es feketeben ugyanugy draga volt, csak a feheret akcioztak...
eldőlt a telefon kérdés, ájfón lett az ájfón helyett, most már kezdek megnyugodni..........
üdv mindenkinek!vettem honda revere.szeretnék rá, kioufogot, ami kiadja a v2 igazi hangját, de a motort nem kárositja, (öblités).tapasztalat hiányában kérdezek!köszönöm.
Meg most is!
Épp az imént hagytam el...
Már megint hová megyek hülye fejemmel, na nááá vásárolni
Hungárián minden du van kb ( télen) eddigi tapasztalataim alapján
A munkahelyemig általában én is eltalálok, de a waze azt is tudja merre gyorsabb, hol van dugó, baleset.
Én amúgy nem szeretem a navigációkat. Általában csak akkor használom amikor egy konkrét címet kell megtalálnom. De a városig vagy kerületig elvagyok nélküle is.
Én ezt GPS nélkül is tudtam - azért szereztem be egy xRidert!
Jah jah rá kell ezekre a programokra lassan szoknom. Elkerülhetetlen ezek használata.
Vagy elinditod a wazet és ne probalj okosabb lenni nála :)
Egyébként ez azért is jó, mert olyan helyekre jutottam el így ahogy magamtól soha :)))
az szar,mit ertekesitesz?
Értékesítő.
most jon a 10 forintos kerdes.
Mi a melo?
Teljesen egyet értek ezért bontottam is egy zacskóval :-D