Az egyszeri nő is elment s dokihoz!
-Doktor Úr! Az a problémám,hogy már egy hete állandóan fingok! Se szaga, se hangja,de azért mégis mi lehet a gond! Mióta itt vagyok már azóta is vagy hússzor kellett már!
Doki ír receptet és mondja, hogy egy hét múlva jöjjön vissza!
Egy hét után a nő magából kikelve mondja a dokinak!
-Doktor Úr! Mit irt fel nekem? Mióta ezt szedem, olyan büdöset fingok, hogy a görény sírva könyörög a receptért, de hangja meg nincs semmi!
-a doki mondja: Na most,hogy kigyógyult a náthából,akkor most már foglalkozunk a hallásával is!!!
Például ! De nekem volt a beütőm ( mert "minősített hegesztő ") voltam, és az elkészült munkadarabba bele kellett ütnöm a számomat ( LX57 ) és annak alapján bármikor visszakereshettek . Az a röhej, hogy az eredeti szakmám villanyszerelő,( villamos és gépésztechnikus) csak sokkal jobban lehetett keresni ezzel. Mert nem akartam, hogy a nyugdíjam éhbér legyen . És a kerítés az nem egy roppant veszélyes munkadarab általában !
Azért érdekesek a nők!
Mit össze örülnek ha recseg a pólya sorozatba,mert akkorát durrant a gyerek, hogy majdnem széthasad, pár év múlva meg ha ugyanakkorát fingik, akkor meg lebasszák,hogy "na te disznó"!
Jóvan, ha a szaki is ezt mondja, akkor tuti így van, azt hittem csak én vagyok a béna hogy nem tudok úgy hegeszteni.
Én az ilyet úgy szoktam hogy centis szakaszokban varrom. Ritka az a kerítés ahol hermetikus hegesztésre van szükség
Már fizetős lenne
De az első alakalom ingyenes
-Doktor Úr! Az a problémám,hogy már egy hete állandóan fingok! Se szaga, se hangja,de azért mégis mi lehet a gond! Mióta itt vagyok már azóta is vagy hússzor kellett már!
Doki ír receptet és mondja, hogy egy hét múlva jöjjön vissza!
Egy hét után a nő magából kikelve mondja a dokinak!
-Doktor Úr! Mit irt fel nekem? Mióta ezt szedem, olyan büdöset fingok, hogy a görény sírva könyörög a receptért, de hangja meg nincs semmi!
-a doki mondja: Na most,hogy kigyógyult a náthából,akkor most már foglalkozunk a hallásával is!!!
Szilvás unicum, heinekem
Mit össze örülnek ha recseg a pólya sorozatba,mert akkorát durrant a gyerek, hogy majdnem széthasad, pár év múlva meg ha ugyanakkorát fingik, akkor meg lebasszák,hogy "na te disznó"!
Én az ilyet úgy szoktam hogy centis szakaszokban varrom. Ritka az a kerítés ahol hermetikus hegesztésre van szükség