Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még megvan igen , nem vagyok eléggé alkoholista
Tudom,hogy a "vicc topikba" kellett volna,de a komoly dolgokról most itt volt eszmecsere!
Pedig az almás is finom, kifigyeltem ám
Azt szigorúan betartom, még1x nem óhajtok detoxba menni
Már fizetős lenne
De az első alakalom ingyenes
de csak mert te hoztad
Mondtam h kedély javító
Az egyszeri nő is elment s dokihoz!
-Doktor Úr! Az a problémám,hogy már egy hete állandóan fingok! Se szaga, se hangja,de azért mégis mi lehet a gond! Mióta itt vagyok már azóta is vagy hússzor kellett már!
Doki ír receptet és mondja, hogy egy hét múlva jöjjön vissza!
Egy hét után a nő magából kikelve mondja a dokinak!
-Doktor Úr! Mit irt fel nekem? Mióta ezt szedem, olyan büdöset fingok, hogy a görény sírva könyörög a receptért, de hangja meg nincs semmi!
-a doki mondja: Na most,hogy kigyógyult a náthából,akkor most már foglalkozunk a hallásával is!!!
Egészségedre ! De csak mértékkel és tartózkodva ! (Mérték a vödör, tartózkodás meg az asztal alja !)
Köszönöm szépen Nektek is Öreg Sámán Barátom!
Egyébként István Boldog Új Évet Nektek !
én meg piroskát iszom minnyá'
Látom "eltévesztetted" , de mi így is értjük !
Én már iszom a magamét
Szilvás unicum, heinekem
Jobb mint az ürülék...
Például ! De nekem volt a beütőm ( mert "minősített hegesztő ") voltam, és az elkészült munkadarabba bele kellett ütnöm a számomat ( LX57 ) és annak alapján bármikor visszakereshettek . Az a röhej, hogy az eredeti szakmám villanyszerelő,( villamos és gépésztechnikus) csak sokkal jobban lehetett keresni ezzel. Mert nem akartam, hogy a nyugdíjam éhbér legyen . És a kerítés az nem egy roppant veszélyes munkadarab általában !
ürülnek mi van berúgtá'?
*Örülnek
Ürülnek akkor is, csak ez is olyan, mint a disznó ajánlat. Illik úgy csinálni mintha fel lenne háborodva
Nekem is a sok komló és egyebek mellék6ása...
Sógorom karácsonyi vacsinál is ellövi, jó srác csípem!
még torna se kell, anélkül is megy a durrogás
Azért érdekesek a nők!
Mit össze örülnek ha recseg a pólya sorozatba,mert akkorát durrant a gyerek, hogy majdnem széthasad, pár év múlva meg ha ugyanakkorát fingik, akkor meg lebasszák,hogy "na te disznó"!
Én ehhez nem értek viszont a kovácshegesztést megtanultam.
Jóvan, ha a szaki is ezt mondja, akkor tuti így van, azt hittem csak én vagyok a béna hogy nem tudok úgy hegeszteni.
Én az ilyet úgy szoktam hogy centis szakaszokban varrom. Ritka az a kerítés ahol hermetikus hegesztésre van szükség
Nekem nincs vele bajom.