Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztában vagyok vele,hogy ki az a 2-3 ember,akik azonnal kedvencnek jelölik a fos galériáit.Cápa olyan szépen nevükön nevezte az illetőket,hogy megkönnyeztem!
Jaj remélem én is... Díszítsd fel inkább a fát,és verjél be pár felest!
Meg nem kaptam meg.
Csak a helyesírási hibákat javítják
próbáltam válaszolni privátban, de azt írja, hogy ellenőrzik, mielőtt megkapod. Nem is tudtam, hogy már a privát üzenetek is cenzúrázva vannak!
Haver most szólt hogy amit átvittem neki barack cefrét július végén az még mindig benne van a vedrekbe
Bár nálunk a pincében van egy 25 lityós demizsonnyi alma, leviaszozva, muterék kapták nászajándéknak
Gondolom mit kellett erőlködnöd ! De azért roppant örülök, hogy sikerült !
nekem még van 2010es pálinkám is. van vagy 30 féle, de lehet több is, nem győzöm eloszatogatni őket

egyszer csináltam olyat hogy az eperfa belső piros részét beletettem egy üveg demizsonba rátettem a pálinkát, és ázott pár évig(4-5)
nagyon tuti szine lett
idén szőlőpárlatot akartam tölgy hordós érlelést imitálni de nem kaptam rendes tölgyet, nem volt egyiknek se az a jó édeskés illata, a tüzépen csapkodtam pár kuglit szét, de nem volt olyan mint amit anno erdélyből hozattunk fát
Èn targoncázok tudod akiket szeretel...
azt a kék sört issza minden alkesz vasutas
Hülye vagy!
Vettünk valamilyet a lidibe gyere azt kapol!
Kék tej is akad?
Erre jársz gyere oszt megkínállak, mèg hellyel is van mellè kèk söröm.
Ha lenne pálinkám már nem lenne.....
Basszus eddig altattam a kifőzetett sárgabarack pálinkát, most kóstoltuk meg valami állat finom! Vètek meginni de bedtam a derekam.
Dehogy csodálkozok.Csak beleégett a retinámba az az elképzelt kép.
Baszki akkor tudod ki a főbolond?
Jó ne csodálkozz, vannak megszokott mimikák a fejemen, amik még versenyráncos koromban ragadtak rám
Szia Jocó! Neked a családodnak ès persze mèg azoknak is boldogat akik nem motoroznak!
Isten őrizzen.A pink kaladokat se követem.A tied rémisztőbb lehet.Főleg ha tüll kivágott versenytánc ruhában villantod magad.
Neked privátba is elküldöm
Ennyire vége a szezonnak?
A galéria címe a "Pisztolyos Panda kalandjai" lesz és írok róla egy tesztet is