Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első pill. azt hittem ez Hegyestű de nem.
Mind1iken ocsmány de néha meg nagyon jól jön. Akkor mondja a többi: beférne még ez is hozzád? Mondom be B+ be.
Attól nem megy jobban!
Bazaltláva így hűlt ki. Viszont ezekbe lehet pakolni ha 400 km-re mész!
Vagy azon sem ! Amikor vettem az enyémet , itthon még az utánfutón volt mikor lehánytam róla tartóstol !
Aranyszárny a tank oldalán. Kápís.
Azok voltak még az igazi krómok, nem mint a maiak.
Na de azt a rohadt krómozást ! Azt nem tudom megemészteni !
Miről, milyen lógót?
dobozokat leszámítva pipec a gép
ezektől a műanyag szaroktól elkap a hányinger, műanyag doboz legyen műanyag motoron.....
Ez mi ? Csak nem elestél a kamerával ?!
Én már tavasszal meglesem az "öreg tyúkod". Nekem azért a szemem hiányolja róla legalább a lógót.
A szegecselt ? A felnire gondolt !
Az hol van??
Ez a csizma biztos hogy gagyi. Az elozo probiker csizmammal mentem arkon bokron, elkopott a talpa ahol az oldaltamaszt kihajtottam, 4ev alatt. Ez meg fel ev alatt lett olyan mint a kepeken. Ket haveromnak mugen ruhaja van. Az egyiknek kordura, neki a varrasoknal szakadt szet. A masiknak borruhaja van, neki zipzarat kellett cserelni 2x, 1ev alatt. Soha tobbet nem veszek ilyet. Dainese, alpinestars, arlen ness, berik stb, csak neves es draga holmikat mert csak egyszer kell erte sok penzt adni, nem pedig3x kevesebbet...
Ha erre toljátok a nyáron az első lámpátokat, akkor ilyesmiket is tudunk meglesni:
Pocses ! Látod a szegecselt vasat ? Meg azt a rohadt szar krómozású 100 éves leömlőt ? Na ez fáj nekem !
Ez az ! Még jöhet !
Teszek egy próbát: És sikerült, bár ezek múlt évi képek!
Néztem a csimmadat ! Tényleg ennyire tré a m. race ?
,,,,persze,,, van sok meg ott ahonnan ezek jottek,,,,pontos is van ;;;;
Majd Te varázsolsz nagy Sámán...
Neked még azért rendben van a vessződ??!