Szia István! Nem kell szatyrot akasztgatni, mert van egy középső doboz, meg kettő biciklis oldaltáska, és szépen minden elfér a 9 liter ásványvízzel együtt! csak a szél taszigált sajnos, az én és a rendőrök bánatára a maligán helyett! Azt hittem először, hogy lapos a gumi.
Lesz benne mar egy kis minoseg is, csinalja csak a duci a szep cnc alkatreszeit, de a technikat hagyja meg a nemeteknek es akkor jo motort fognak gyartani :D
Benned meg hatalmasat csalodtam, azt hittem jo gyerek vagy de ez a videlkedesed nevetseges lett
Az csak egy pörsenés a lógón. Ha 4karikásom lenne akkor ugye könnyen lennék mert évek óta konszern már. Bele is nyúltak rendesen a Desmodromic vezérlésbe.
Az a szélcsatorna ott Badacsony körül tényleg rohadt szeles. A Tapolca katlanból szokott átfújni Fonyód irányába ott is mindig szeles az idő. Itt Siófok körül is lengedez de korántsem mondható bántónak :-)
Lesz belole egy olyan motor aminek jo a dutomuve es a feke, mindez melle ezerszer konnyebb iranyitani mint egy csutkakormanyost. Tiszta hulyeseg rarakni... Majd ha egyszer kiprobalst egy turakormanyost, koppansz egy nagyot
Okés mert egyenlőre amúgy is ideiglenesen tolódik a Győrbe való költözésem. Még ugyanis nem kaptam meg hozzá a papírokat :-) Mondjuk ezt pozitívan értékelem.
amúgy most érdemes is meglesni ki van cicomázva ugyanis, szép felnicsík, új fékkarok és végre eltüntettem hátulról azokat a ronda doboz tartó konzolokat is
Benned meg hatalmasat csalodtam, azt hittem jo gyerek vagy de ez a videlkedesed nevetseges lett
amúgy most érdemes is meglesni ki van cicomázva ugyanis, szép felnicsík, új fékkarok és végre eltüntettem hátulról azokat a ronda doboz tartó konzolokat is