Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ilyen 46 centis lilakékeres rongybatekert nagylucskos fékbetétet?!
Gondolom egy 1,2-es moto Guzzi miatt sem durcáskodnál??!!
Szia István! Nem kell szatyrot akasztgatni, mert van egy középső doboz, meg kettő biciklis oldaltáska, és szépen minden elfér a 9 liter ásványvízzel együtt! csak a szél taszigált sajnos, az én és a rendőrök bánatára a maligán helyett! Azt hittem először, hogy lapos a gumi.
mit jelent a fasza ?
A mai nap is jól indult, lett fasza fékbetétem. Vagyis majd jövő héten lesz, mire ideér
Az utolsó mondatod... Egyet is értenék vele, csak én nem tudtam benne csalódni.
Sajnálom maximálisan. Akkor ezt megbeszéltük hátralévő életemre.
Lesz benne mar egy kis minoseg is, csinalja csak a duci a szep cnc alkatreszeit, de a technikat hagyja meg a nemeteknek es akkor jo motort fognak gyartani :D

Benned meg hatalmasat csalodtam, azt hittem jo gyerek vagy de ez a videlkedesed nevetseges lett
tudom tudom de a költözés úgy néz ki még arrébb van legalábbis a jelenlegi állás alapján ... szerencsére
Minden bizonnyal.
Onnantol er valamit hogy az audi belenyult :D
Tudod megbeszéltük ha költözni kényszerülsz és nem lesz helye a motorodnak, én majd szorítok neki helyet.
Az csak egy pörsenés a lógón. Ha 4karikásom lenne akkor ugye könnyen lennék mert évek óta konszern már. Bele is nyúltak rendesen a Desmodromic vezérlésbe.
Összenőtt a bömös meg a duki ?
Szia! Mi van
heló földi ! Mi ez az új összvér "dezignye" ?
Szevasz Fater! Kormányra akasztottad a tecsós tatyót
Mivel nem találom se Hajmási Pétert se Pált, valaki meg tudná mondani, hogy a "baromméter" hogy áll?
Az a szélcsatorna ott Badacsony körül tényleg rohadt szeles. A Tapolca katlanból szokott átfújni Fonyód irányába ott is mindig szeles az idő. Itt Siófok körül is lengedez de korántsem mondható bántónak :-)
Jó napot kívánok pálinkával "nedves" motorosok! Süt, közben 55 km/ órás szél fújdogál északról . De "motorral" (Simson) voltam bevásárolni!
Lesz belole egy olyan motor aminek jo a dutomuve es a feke, mindez melle ezerszer konnyebb iranyitani mint egy csutkakormanyost. Tiszta hulyeseg rarakni... Majd ha egyszer kiprobalst egy turakormanyost, koppansz egy nagyot
Okés mert egyenlőre amúgy is ideiglenesen tolódik a Győrbe való költözésem. Még ugyanis nem kaptam meg hozzá a papírokat :-) Mondjuk ezt pozitívan értékelem.

amúgy most érdemes is meglesni ki van cicomázva ugyanis, szép felnicsík, új fékkarok és végre eltüntettem hátulról azokat a ronda doboz tartó konzolokat is
Mindenképpen szólni fogok, azt jól +lesem a disznyót.
szólj hogy mikor mész megyek én is. Ismerni én sem ismerem azt a részt túlságosan de szeretek arra járni. Csak lehetőségem lenne több.