Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvasgassatok, hihetetlen tévhitek vannak ezen a téren
pl a rutinos hosszútávfutó ha fut akkor simán az aerob tartományban van(ha nem lenne nem is tudna ennyit futni), de ha te futsz az ,már nagy intenzitású kardió edzés lesz és az izmaid eszegeti...ami igazándiból nem baj mert vissza is megy a jó kajától, de a zsír többsége marad és az izom se fog nőni
A tesco az egereknek jó maximum.
Az életbe nem láttam ott jó cuccot.
Gondolom izmosat se. Ha mar szinte az osszes izmat elegette, akkor zsirt is eget. Nezz meg egy sprintert. Kisse "jobban" neznek ki.
Isten ments,hogy beleszóljak de én még sose láttam dagadt hosszútáv futót
Az edzoterem es ahol lakok kozott feluton van egy nagyon fasza pekseg ami elott oda-vissza elsetalok. Elhiheted micsoda kisertesek vannak ott...
vagy a Tescóban nyócvanhat....
Na azok a 100 forintos péksütik a Lidl-ben,na azok halál és az ördögtől valók.
Jo azert neha olyat is olvasni aki ert hozza. Legtobben meg mindig a 6 utan nem szabad enni marhasagban hisznek. Mondjuk nekem pont a forditott problemam volt, 21 evesen voltam kemenyen 70 kilo 185 centi magasan, de aztan rendberaktam a kajamat meg az edzesemet es most vagyok 91kg kb ugyan azzal a testzsir szazalekkal. Mondjuk most elkezdtem dietazni a nyarra, nyomom az aerobot meg a HIT edzest, az ilyen futkoraszast el kell felejteni, a cardio nem zsiregetesre valo.
Pedig ennyi sütnivaló illene, hogy legyen nekik! Ha már.......!
Én viszont nem gyorsan adtam le, csupán odafigyeléssel az evésre, hogy mit és mennyit és mérsékelt sportolással !
10 kilót leadok 2-3 hét alatt de ebből max 1-2 kiló zsír lesz ami "elmegy" a többsége víz+sz@r és egy csomó izomveszteség
sőt ha gyorsítani akarok akkor eszek fél kiló teszkó párizsit és egy hét alatt megvan 5 kiló testsúly mínusz
rendes aerob edzéssel heti 1 kiló zsírt simán le lehet adni a 100++ testsúlyból úgy hogy az izom jelentős többsége megmarad, persze ehhez enni is úgy kell
ha te is olvastál volna ilyen dolgokat akkor nem 2 év szenvedés lett volna hanem mondjuk maximum a fele
a jólét ezt okozza,nemcsak politikuséknál.... még nem nagyon láttam drága terepjáróból zörgő csontú embert kiszállni... aztán csodálkoznak,mikor a plázacica élettársuk félredug az izmos medencetisztítóval...
Nézd meg, némely "politikus" a fejét nem tudja lehajtani a tokaszalonnájától, mert vastagabb mint a mangalicáé! Ahhoz, hogy a testtömeg csökkenjen 10 kilóval legalább egy évi kemény munka és a zabálás megszüntetése szükséges. Amikor elhagytam a cigarettát pillanatok alatt 14 kilóval nehezebb lettem. És két évembe került, mire 94-ről megint 81,5 lettem!
Üdvözlet István! Sok szerencsét . én reggelente szoktam magam mérni, és bizony ha elfelejtkezem magamról pillanatok alatt feljön 2-3 kiló! És egy kiló leadásához is kell 3 óra izzasztó munka , hogy eltűnjön.
ezt olyanok mondják akik nem értenek hozzá, de ne vedd magadra mert 1000emberből 999 így gondolja, mert ezt hallja mindenhol
utána jön hogy a futás fogyaszt meg a hasonló tévhitek
mert a testsúly csökkentés és a zsírtömeg csökkentés(bár van közük egymáshoz) nagyon nem ugyanaz
további részleteket lusta vagyok írni, de utána lehet nézni különféle testépítős oldalakon, mert amiket a női magazinok írnak többnyire nem az igazi
Szevasz Józsi! Én három éve tartom a leadott -20 kilót 2-3 szokott ingadozni max.
Figyelj oda, hogy mit , és mennyit eszel. Amit eddig egy nap alatt ettél azt oszd be kettőre. Én tudom, mert pillanatok alatt feljön 2-3 kiló, és utána le kell dolgozni az pedig elég nehéz!
Nem, semmi brembo. Elvileg régebben volt vmi yoshimura dob, eredetiség vizsgán láttam a képeket. Amúgy mi alapján gondolod h ismered? A plexit leszámítva teljesen gyári, semmi egyedi ismertető nincs rajta. Pesten vették a motort, ott is volt végig, én is ott vettem.
Okoska,rontgenszemed van vagy csak ismered a rendszsmodat?
En minden street2009 es feheret ugyanolyannak latom ami full gyari,a tablet meg nem mutatja meg a horpadasokat amiket egy ceruza okoz.
okoska, mi van ha én látok rajta olyat amit te nem ? a te triumphodat is fel lehetne ismerni ezer közül is... még úgy is ha a gyári fehér színét hagyod meg... az sv-met és a hornetemet is felismerem ezer közül is
Bassz a 80% a az eladott gsxr nek kek-feher.
Mintha egy ismeros Kovacs nevu embert keresnel.
Akkor nem volt rajta a brembo mikor vetted ? Véletlenül nincs visszavezethető déldunántúli tulaja? Paks környéke, nem akarok konkrét nevet meg települést írni, ismerős a motor nagyon
Októberben. Nincs még, gyári a kipuff, elvileg elindult japánból a dual exites yoshimura dob, az lesz rajta, leömlők maradnak. Majd nyáron kap egy PC-t is Végh technél, de először a féket akartam rendbe rakni.
Mondjuk capatol szabadon fekezessel nem leszunk gyorsabbak.