Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még lehet a k5-öt is eladnám egy ilyen élményért cserébe. De ez még sztem tolódik a bakancslistán, erre az évre az ejtőernyőzés van tervben :)
Ez kéne nektek gyerekek:
https://www.facebook.com/MiG29...
Aki ebből tiszta nacival hazajön, az tiszta lelkiismerettel futtathatja magát az üzenőfalon, de addig...
K5 ezer!
nem gyerekmotor kell :D 100lóerő körüli minimum
Aprilia Pegaso!
túraenduro inkább
Akkor jó! Felhúztuk már az imidzsem! Innen csak rontani lehet rajta.
Fudejóvagy? A rinyacsík király?!
Azt csak tudod, hogy sport vagy naked, tuti naked.
Tudok egy jo 600f-et.
ez má ingyen ment
Nem. Széthullott a csapat, májusban mentem 5000-et, utána volt egy montenegrói túra utána meg szinte csak ide oda szaladgáltam a motorral. Kinőttem ebből a menjünk a Mecsekbe aztán mutassuk meg mennyire nagy a faszunk mind a fudejóvagyék. 2évig az ment hogy minden kanyarban lapon legyünk, aztán annyi parás helyzet volt hogy csoda még mindenki él a csapatból, meguntam ezt meg már félek is. Krossz pályán ha elesek akkor nagyvalószínüséggel nem halok meg, eltörik pár csontom de nem fekszek a kamion alá azért mert egy 150-es kanyart elnéztem és átsodródtam... Tavasszal lesz motor de nem tudom hogy mi, mivel a krosszba kell pénzt tenni rendesen ezért kevés maradt az utcaira.
Vegyél vissza, ez már nekem kínos! Megkaptad a pénzt érte, örülj!
Csak a féltékenység beszélt belőlem
Szebb hangnemet, egy sztárral beszélsz!
Akkor te letettél az utcai motorozásról?
Elég a buzulásból,mással!!
képesmotoron szoktak hirdetni, kicsit szar a 190-es gumit felpattintani a 19es kerékre, de ami nem emgy erővel az megy mégtöbb erővel
Jó ez, de erre hol veszel vágott slicket?
Akkor volt? Nem figyeltem, addig van még pár napom.
Egy kawakakival is jol megfer a kis szorny, de meg a ktm-ekkel is, sőt még egy suzukival is szokott utazni
Mert már akkor adtak a zöldövezetre.
Én úgy emlékszem hétfő a feljelentős nap
Az egy kehes üsző,az uazokbol meg mar tanulo koromban fak nottek a motorterukben a telepen.
Jaj persze, mert a Yamaha a férfias motorjairól híres.

Igen? És milyen érzés? Csak ha kérhetlek ne jelents fel, már a rendőrök is röhögve jönnek ki értem.
Nivaból mennyi mehet és Toyota Land Cruiserből? Az Uaz is ott van.