Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy érdekesség . Megkérdeztem a posche-hungáriánál a vw-t5 részecskeszúrő árát . 680 plusz fa , ha leadod a régit . Ha nem akkor plusz 260e FT valami környezetvédelmi faszság miatt . Megkérdeztem mennyit adtak már el belőle , mosolyogtak hangosan a telefonba !
70%
Kis segédmotorka úgy földhöz verne hogy azt se tudnád hol vagy :D

Tényleg kezdelek megutálni.
A valaha legyartott defenderek 39%a meg megy a maradek 30 at meg haboruban lottek ki.
Pontosítanék! Nem vagyok homokos!
Na akkor mit akarsz, kis segédmotoros.
Te kis homokos zsidó gyerek
Defender? Hagyjuk már..Lada Niva!
Mer mindenki ratyi.
Pénz szerint a bmw-t venném használtan, de mivel tudom hogy egy (szar) milyen autó az e90 ezért a lexust venném még akkor is ha drága a javítás, mert ugye használt autónál nem tudjuk hogy mikor kell cserélni az alkatrészeket...
be is fejezték a gyártását
A landrover defenderen kivul minden autot ratyiknak terveztek.
Nincsen suzukim :D Yamahám van 40 kemény lóerővel
Na kapjátok be! Az MX-5 kurva jó és nem ratyis, nem úgy mint az első szériás Audi TT!
Kezdek egyet érteni veled, lehet te is én vagyok?!
Kit érdekel a futó?! Vazze Suzukid van és futóra teszed?
Hát, nekem volt több olasz, francia, német most japán benzin és német diesel. Egyikkel sincs és nem is volt soha baj a kopó alktrészek cseréjén kívül, ami természetes. Rendszeresen odafigyeltem mindre és karbatartottam/szerizeltettem...

Csak megjegyzem az MX-5 -t eredetileg kizárólag nők számára tervezték, de annyi "férfi" (sztem férfi nem fér bele ) vett belőle, hogy áttervezték. Nagy sikernek örvend és elég jó autók is... Igaz én csak egyet ismerek akinek van, az is kajak ratyi
Nem, de a tobbi resze is jobban birja, igy megis kvesebbet kell ra kolteni. Nem muszaj elhinned, de nap mint nap latom a szarokat a muhelyben. Olvasd el a totalcarnak az e90 vs is220d hasznalttesztet, ott leirjak amit tudni kell. Ujonnan a bmw, hasznaltan a lexus a jobb auto. Bar az a dizel motor a toyota legrosszabbul sikerult motorja, abban igazad van.
Bírja 5,2x tovább mint a passat vagy 2,7x tovább mint a vectra vagy esetleg 2x tovább mint a 320d esetén ?

naugye
Megneztem, tenyleg annyi a teli ara, de teli aron senki nem vesz manapsag senki semmi alkatreszt, ha utcarol bemesz is min 10%ot adnak, a kulonbozo webshoppok meg akar 40et is. De teny h kurva draga, bar jobban is birja mint a tobbi.
Passat 1.9 pd-be 150, vectra 2.0dti 285.... érdekes
Na de most ha én megmutatom neked hogy 786965 FT /db CSAK a lendkerék, akkor elhiszed? Ez egy LUK gyártmány, tehát nem is eredeti....
Azt mond meg hogy akasztom utána a futót ? futóval kell vigyem a motort. Ha ilyen autót akarnék venni, főleg a mazda mx5 akkor most szivárványos lenne a profilképem. Hagyjál az ilyen harmadik negyedik autónak való játékszerekkel. Akkor ha mész vele évi 5000km-t megértem, de arra is inkább egy normál ember méretű autót vennék. Passat mérete alá nem adok. Itt az e90, koppra hátratolom az ülés és vígan kinyomom a kuplungot. Bele sem ülök...
ez kb igaz mindre ;)