Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan, hogy írtam neki, hogy megint emlegetik itt, de ezt a siófokiak videója alatt is írtam.
A szabadságos szöveget azért tolom, mert fura mód mikor kikerült az a kép pont akkor voltak szabadságon, bezzeg amikor én tettem fel bármit is bármikor egyből törölve lett. Ezt is csak a hülye nem veszi észre, vagy aki nem akarja. Továbbra is azt mondom, hogy engem és Oszit a semmiért tiltottak, míg akiket tényleg lehetne vígan elvannak itt.

Nem kiraktam, belinkeltem, ő is ezt teszi mással! Meg vicces, hogy egy ilyen alkatú ember akar megverni. Elég csak ránézni és minden érthető.
*megkapod
Máshol nem tudnád polírozni a bohócot?! Oly sok más hely van.
Irt az SM-nek?
Es te megkapot az SM leveleit, vagy honnan tudsz rola, hogy irt az SM-nek?
Az elobb meg szabin volt a gephaz... most akkor mi a penisztaja van?

Egyebkent meg erre az a reakcio normalis, hogy te is kirakod az egyik kepet (ami tenyleg ot abrazolja) es azzal probalod cikizni, hogy nem egy "modellalkat"?
Erre majdnem írtam egy bunkót, de nem te vagyok...
Közben mocskolódik és a vadidegen ember írt az SM-nek, hogy ez nem tetszik neki. Szóval...
Mellesleg azt ne mond, hogy szerinted amit csinál E465man az normális...
Az is nagyon szép.
Azt tippeltem magamban hogy az a képen a Badacsony de nem voltam benne biztos. De jó volt akkor a tipp. Nagy hiányom de a Szigligeti várnál még sosem voltam. Pedig a többit körbejártam már. Sümegre pl örök belépőm van
Szellőzőnyíláson ? Esetleg. vagy a nyakadnál
Marmint arra, hogy egy vadidegen ember adatlapjat osztogatja, aki nem te vagy es meg csak nem is ismered?
Miota lettel ekkora filantrop
Szigligeti vár.
De azt mond meg hogy a szoros kabát rajta a kesztyű gallérja és az a rohadék akkor hogy a bánatba jut el a vállamig ?!
Azóta gondolom csak rosszabb a helyzet, így nálad is érthető a frusztráció. Ezt csak tetézi, a Mosnter és az E46! De nyugi, talán szép lesz életed hátralévő része. Tiszta szívemből ezt kívánom neked!
Otthonról megnézem mindenképp csak sajna a cégnél a JÚTÚB nem indul :-( tiltó listás
Pocses ez hol lett kattintva kíváncsi vagyok mert ott még nem jártam. Pedíg szinte az összes várat végíg jártam már ami a Balaton környékén van de erre nem emlékszem
Nem mai kép már, de igen én és nejem vagyunk rajta. Eddig is felvállaltam a pofám.
Úgy néztem volna tovább !
Had reklámozzam az én típusomat is egy kicsit , ha még nem látta volna valaki ! Nem az a lényeg mennyi a vége , meg rendben van hogy zárt pálya , de a pálya mellett fák , meg a döntött íven szalagkorlát , és csak tolja tolja és tolja ! Eszméletlen ! Aki még nem látta érdemes végig nézni ! ZZR 1100 The Legend : http://youtu.be/dRO9B9Q4ums
Megint ez a találkozgatás, nem érdekelsz! Tudom fáj a visszautasítás, de ez van, találsz majd magadnak megfelelőt, pl. Pocsest.
Csá ratyihalmaz! Azért óvatosan, nehogy megint megtörd a mocikád!
Amióta betalált nálam a darázs azóta ha meleg van mindíg felhúzom a könyökvédőt mert jól beletűröm a polót így nem talál be ott a genya. Persze gerinc védő meg a többi cucc is fenn van rajtam de a könyök+alkar védő mindig mert jól befogja a lobogó poló újját
Én is így jártam a haverral,de neki a nyakát csípte meg a darázs. Fel voltam készülve,hogy csinálok egy gége metszést,de haver ragaszkodott hozzá,hogy pihen egy kicsit és majd könnyebben veszi a levegőt...
"Tavaly barátom öltözünk..." Ezek után mondja bárki, hogy nem ratyi...
Fotózni ám!
7végén gyere oszt vakolunk, hátha betudlak építeni téged is
Páá Krisz
Tavaly barátom öltözünk... felvette kabátját, azt go! Majd látom a tükrömben igen aerobikozik mikor megálltunk akkor szabadult meg a kis genyótól, de addigra szépen nézett ki a hasa.