Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írásnál ráböksz a fényképezőgép ikonra !
Tégy fel a profilképedhez, vagy itt mikor valakinek írsz akkor válaszd a fotómasina ikont arra kattolj és kép feltöltése a gépedről.
Nincs meg a mén-nek a "vesszője"??
Ez jo volt :D tenyleg elirtam, tehat irritalo, ekezetet meg mindig nem vagyok hajlando irni mert sok ido
Most mi módon kell ide fotót feltenni?
Mond csak az az Írtitalo az a pegazus ékezet nélküli fajtája ?
Hol vagy Clam ?! Offold mar kicsit szet a falat mert kezd irtitalo lenni ez a nem is tudom milyen viselkedes itt
Kell a t--ömnek a háttér ! A fejed legyen tiszta meg a szemed ne legyen fátyolos ! / A jó badacsonyi borok ! Ugye ?! / Úgy ám nehéz azt a fényképezőt kezelni !
fukar a Fater !!!!! Hát beszarok !
Lusta vagyok, le kellene menni vele olyan helyre, ahol a háttér tiszta, és készíteni pár képet! Előbb -utóbb erőt fogok venni magamon, és akkor lesz több kép. Ha a lustaság fájna akkor itt a földön fetrengenék!
Ezzel 1et értek, fukar a Fater.
Azért a cbx-ről lehetne még pár kép ! Elcsemegéznék rajta így télvíz idején ! Irigy vagy hogy csak egyet raktál fel ?
"Régi szép emlékek!" "Így múlik a világ dicsősége!" De le van , nagy ívben!
Az biztos ! Legalább 15 éve nem voltam , anya keni vágja ! A képen még kb 26-évvel ezelött a fodrász csajokat én kentem vágtam !
Legalább nem zaklatja a fodrászokat!
No ez az!!
Azt nemtom. De jó a szegecseltfelnis képed, basszus mennyi haj volt még a bucidon!
Az, diszkurmináció a qrva anyjukat!! Aztán az elején ha nem lesed fél szemmel a sebességmérőt pillanatok alatt 110 körül megy!
És azok közül melyik járulna hozzá a költségvetéshez ?
Első sorban arra voltam kíváncsi hogy a szél most is dübörög -e a bukón, mert levágtam a plexiről a felfelé hajló 3 centi széles tetejét . Végre jó lett!
Meg az ugye DÍSZ krimináció vagy mi.
Üdvözöllek! Nem volt tegnap itt hideg, még a kezem sem fázott, 13 fok körül volt. Viszont oda kell majd figyelni mert errefelé 10 km-en van kettő is ilyen, az út fölé belógó kamerákkal felszerelt pénzbeszedő szr. Nem a cigánysorra rakták hogy lássák mikor megy lopni a füstös, mert onnan nem lenne bevétel!!
hali elekro ! Jó de csak a léghűtésesnek , ha betakarod alufóliával ! A vizesnek tök mindegy , ha jó a termosztát ! Viszont a seggem piszkosul tud fázni , 15fok alatt ki se tolom a vasat ! Inkább szétszedek mindíg valamit , nehogy elguruljon a gyógyszer !
Egy kis nosztalgia ! Valamikor 89-90-ben volt szerencsém egy gyönyörű cb 900 bol d' or-hoz akkor még a középen álló gs 500 four volt az enyém ! De a 900-al sokat mentem , eszméletlen volt a vas ! Az aztán vas a vason volt olyan nyomatékkal hogy beszarás ! Főleg abban az ülés pozicióban tolta rohadtul valami a mellemet hátra !