Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy nagyobb fekezes utan meguvegesedett nekem, en motor kozelebe se engedem a ferodot.
nekem meg egy jó vellany dobszett de még idén sem veszek se baj kollégámhoz P.halmára kimehetek kész már a hangszigetelt stúdiója azt lehet gyakorolni akusztikuson
nekem a kedvenc ütős szettem a mézes pálinka meg a félszáraz vörös bor
Kár lenne a pálinkáért, mert az íze nem harmonizál a vörössel, bár az is van ! De finom ez az orvosság így magában is !
csak legyen jó vastag benne az a kókusz izé haver amit vett abban pár centis volt és eltört
meg legyen benne téli oldal, ez a latex hab kurva hideg tud lenni
Kovi márkájú lesz bírgya a strapát.
mostanában csak ferodo termékeket veszek, viszonylag olcsó és teljesen jók
valami hasonlót szerezz be: http://www.matracrendeles.hu/t...
Én holnap unokázok, lányomék mennek nagy faluba az Ikejjába, legalább hoznak nekünk is kettő új ágymatracot.
Nem ismerem. Miert nem Brembot vettel ? Bardiban 7000korul van egy nyeregba valo, kedvezmennyel
előtte fertőtlenítsd egy vizespohárnyi pálinkával a szervezetet
Most éppen azt qrálom forralt szegfűszeges fahéjas vörös borral!! nehogy elkapjak valamit!
Gyerek voltam és sokszor láttam a falu fölött , ahogy először a propelleres, húzta maga után , és lőtte a "célt", egyszer sikerült neki a vontatókötelet ellőni, és a falu közepén a rétre esett , no az egyik kerekét azonmód ellopta az egyik ügyes ember remek taligakerék lett belőle.
nézd csak meg egyszer a térded egy infrás hőmérővel, jóval 30 fok alatt lesz
Egy picobello állapotú piros-fekete CBR F-et is láttam menni az 1-esen, Biatorbágynál. Szépen kente neki a srác...
Bőrruha aláöltözve, és nincs hideg!! Azon nem fúj át a szél!
Nem , ha bejön a jó idő akkor pedig főleg nem! Jobban szeretek motoron. Majd szombaton állítólag szép idő lesz akkor megint megrezzentjük a motort , a nagyot. Nehogy elpárologjon a benzin a tankból! hallottam ment motoros a 71-esen. pedig csak 8 fok volt!
főleg mivel ha jól hallottam az inkább rakéta volt mint repülő. Vagy legalábbis az aerodinamikája inkább ahhoz hasonlított.
Csókolomka. Aj az se mostanában volt, akkor idősebb mint gondoltam, arról már csak tanultunk meg körbejártuk mustráltuk a hangárban.
MIG-15-tel, a típus egyik berepülőpilótája volt Magyarországon. Nem volt egy életbiztosítás...
Nem tudhatjuk mikor húzunk 20ra 21et... Hy ewri bodri!
ő már megteheti.... már csak 20-30 évig kellenek neki az izületei
Ja elnézésed kérem szia Jocó!
Látom ha nem muszáj nem ülsz autóba.
Vesrah SRJL-17