Persze, ezzel tisztában vagyok. Versenygumi se feltétlen jó utcára. Volt EBC HH-m, jó volt, bár állítólag ez fényévekkel jobb. Majd kiderül hamarosan. Brembo főfékhengerrel meg fém fékcsővel kombinálva sztem egy ujjal is nagyon nagyot fog fogni.
Nos nem ismerem ezt a tipus. De egy palyas cucc utcan nem jo az utcai meg kemenyen halytott palyan,En maradok a megszokott ebc hh nal.
jo az mindenhol.Cbr be meg foleg..
Zoli, ki beszel full palyas betetrol? Ez utcai es palya betet, linkelek mindjart egy hofok-hatasfok abrat rola. Persze a palyasok a full palya betetet hasznaljak, annak xx a vege
Ahogy Zoli írja... a piros race feliratos cucc nem biztos hogy utcára való. Az ami bírja azt hogy 300ról szinte állóra fékezel 60méter alatt nem biztos hogy jól fog fogni sétatempóban amikor a csajoddal nézitek hogy milyen szépek a dombok...
Ez a sok hulye hab kavar be.
Azok nem tartosak,hal istennek az ipari kokusz csak torni tud ha nem vastag.
En meg mindig a jobb tobbzonas rugost tartom a legjobbnak.
nem értek hozzá, de volt puha-kemény kis kókusz sok kókusz lassú reagálású hab meg a tököm tudja mi még
végül 15 centi kókusz+2 centi latex lett az igazi kemény de hajlékony, meg vagy 40 kiló
a másik felén 4 centis hab van van se azt nem szeretem, asszonynak az jött be, de utána átváltott ő is a 2 centisre
szerény asszony jó asszony
Olvass utana, ehhez kepest a brembo gyengusz. Aki komolyabban palyazik is a legtobben vesraht hasznalnak, csak az xx kevereket. Igaz ez nem 7000, hanem tobb mint a duplaja. De birja is 2x addig, fekhatasrol nem is beszelve.
én fekszek mindenféle pozícióban.....
a boltban kipróbáltam vagy 30 féle matrac+rács kombinációt aztán ez volt ami bejött
ott fertengtem mint bálna a parton vagy másfél órát
szegény boltosoknak mit ki nem kell bírni azért a kicsike pénzért
Ha egy 3-as vaslemezre boritasz 1,5 centi latexet ugyanezt ered el,vagy egy csomo labtorlovel,es oldalt fekvesre nem alkalmas,csak haton.
Diferencialt zonas matrac jobb.
Igaz nem 70 hanem 140-150 egy ara.
én az egészségpénztári számláról vettem az ilyesmi felépítésűt, de nem bántam meg, a habszivacsos matracon fájt mindenem, ez meg 100%-os
valami 200 pénz volt a 2 matrac meg a rács jó sok éve
vagy 5 éve használom minden motoron sosem volt hiba, pedig a fogarasról lefelé sistergett a tárcsa, de volt hogy annyit fékeztem hogy az 5.1 is megforrt szóval kapott rendesen
jo az mindenhol.Cbr be meg foleg..
Azok nem tartosak,hal istennek az ipari kokusz csak torni tud ha nem vastag.
En meg mindig a jobb tobbzonas rugost tartom a legjobbnak.
végül 15 centi kókusz+2 centi latex lett az igazi kemény de hajlékony, meg vagy 40 kiló
a másik felén 4 centis hab van van se azt nem szeretem, asszonynak az jött be, de utána átváltott ő is a 2 centisre
szerény asszony jó asszony
szar volt a valasztek.
Cardo combosabb modelljei kenyelemben jobbak,ez egy sprod fapad.
a boltban kipróbáltam vagy 30 féle matrac+rács kombinációt aztán ez volt ami bejött
ott fertengtem mint bálna a parton vagy másfél órát
szegény boltosoknak mit ki nem kell bírni azért a kicsike pénzért
Diferencialt zonas matrac jobb.
Igaz nem 70 hanem 140-150 egy ara.
valami 200 pénz volt a 2 matrac meg a rács jó sok éve