Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor vetted ezt a motort? van benne pc is ? meg yoshi rendszer ?
Persze, ezzel tisztában vagyok. Versenygumi se feltétlen jó utcára. Volt EBC HH-m, jó volt, bár állítólag ez fényévekkel jobb. Majd kiderül hamarosan. Brembo főfékhengerrel meg fém fékcsővel kombinálva sztem egy ujjal is nagyon nagyot fog fogni.
Nos nem ismerem ezt a tipus. De egy palyas cucc utcan nem jo az utcai meg kemenyen halytott palyan,En maradok a megszokott ebc hh nal.
jo az mindenhol.Cbr be meg foleg..
En? Meghuztak a vesrahnal :)
meg a gomba......
ezt jól meghúztad paintel :D
Konkretan srjl-17et vettem. Problem?
fékbetét, ágybetét, akkor jöhet az intim...
Zoli, ki beszel full palyas betetrol? Ez utcai es palya betet, linkelek mindjart egy hofok-hatasfok abrat rola. Persze a palyasok a full palya betetet hasznaljak, annak xx a vege
most olyan 115 felé vagyok, ami még mindig kb 20 al több mint kellene
mennyit sikerült leadnod
Ahogy Zoli írja... a piros race feliratos cucc nem biztos hogy utcára való. Az ami bírja azt hogy 300ról szinte állóra fékezel 60méter alatt nem biztos hogy jól fog fogni sétatempóban amikor a csajoddal nézitek hogy milyen szépek a dombok...
akkoriban ilyen 130+ kilós voltam a rugóst senki sem ajánlotta
Ez a sok hulye hab kavar be.
Azok nem tartosak,hal istennek az ipari kokusz csak torni tud ha nem vastag.
En meg mindig a jobb tobbzonas rugost tartom a legjobbnak.
azért mert betojásolható
nem értek hozzá, de volt puha-kemény kis kókusz sok kókusz lassú reagálású hab meg a tököm tudja mi még
végül 15 centi kókusz+2 centi latex lett az igazi kemény de hajlékony, meg vagy 40 kiló
a másik felén 4 centis hab van van se azt nem szeretem, asszonynak az jött be, de utána átváltott ő is a 2 centisre
szerény asszony jó asszony
A full palyast eszben kene tartani hogy csak melegen fog,egy hoszabb makoi egyenes vegen elzugsz pest iranyaba kanyar helyett.
Olvass utana, ehhez kepest a brembo gyengusz. Aki komolyabban palyazik is a legtobben vesraht hasznalnak, csak az xx kevereket. Igaz ez nem 7000, hanem tobb mint a duplaja. De birja is 2x addig, fekhatasrol nem is beszelve.
Szabalyos ima kell hogy valakit rabirjak egy raulesre.
szar volt a valasztek.
Cardo combosabb modelljei kenyelemben jobbak,ez egy sprod fapad.
én fekszek mindenféle pozícióban.....
a boltban kipróbáltam vagy 30 féle matrac+rács kombinációt aztán ez volt ami bejött
ott fertengtem mint bálna a parton vagy másfél órát
szegény boltosoknak mit ki nem kell bírni azért a kicsike pénzért
Ha egy 3-as vaslemezre boritasz 1,5 centi latexet ugyanezt ered el,vagy egy csomo labtorlovel,es oldalt fekvesre nem alkalmas,csak haton.
Diferencialt zonas matrac jobb.
Igaz nem 70 hanem 140-150 egy ara.
én az egészségpénztári számláról vettem az ilyesmi felépítésűt, de nem bántam meg, a habszivacsos matracon fájt mindenem, ez meg 100%-os
valami 200 pénz volt a 2 matrac meg a rács jó sok éve
vagy 5 éve használom minden motoron sosem volt hiba, pedig a fogarasról lefelé sistergett a tárcsa, de volt hogy annyit fékeztem hogy az 5.1 is megforrt szóval kapott rendesen
olcsobb ha ves 30 db labtorlot.13cm vastag,ki se latszik egy normalis agybol.
Egészségedre! Csak mértékkel!! ( Nem sajtár , veder , kármentő!!)