Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több mint 1-éve rohad az udvarunkban az istálló mellett:
járkáltam egy darabig Barkasszal(mi Barkácsnak hívtuk....)minden váltásnál olyan érzésem volt,mintha a farzsebemben keresnék valamit
En is attol felelk
Mutasd azt a listat mert lusta vagyok keresni, tudom, elol a rover, mg, audi, bmw...
A baj hogy en ezeken a szarokon nottem fel.
kiveve a warti.
de trabanton tanultam.
Egy accord az tetszene, az tenyleg szep. Vagy egy hilix, pajero stb. De szemelyauto az accordon kivul nem kene a japanoktol. Lehet akarmilyen jo dizelmotorja az avensisnek, gyerek meretu auto...
Nem sorolnám, mert sok irigyem lesz.
ez persze olyan vita mint a yamaha-suzuki,fradi-dózsa...stb. viszont a TÜV megbíz6ósági listáját mindenki megnézheti minden évben...azok tények....és a németek állítják össze
Hoppá! Látod, látod még a végén barátok leszünk.
Az NSX-en kívül is vannak jók! Nem is kevés!
Nana, az elég jó kisautó! A Wartburg és a Barkas is, de ezek amik most mennek...
Milyen autod van ? :D
Az olaszokat is szétverik egyesek! Amúgy viccet félretéve, elébb lenne Apriliám motorban, mint bármilyen német kocsim (kivétel a 911)
Na ebben 100%ig egyet ertunk. Bar ameddig van rajtuk gari, addig bevallalnek 1-2t.
Hat persze, ha almodozunk akkor tenyleg jo az az nsx, de autokrol beszelek nem kislany almokrol :D
Azert a trabantot is a nemetek merenyeltek.
Na jo hat most ennek mi koze van az autogyartashoz ? Ha lenne penzem itt egne minden evjaratbol es minden kobcentibol egy egy gixer az udvaron :D
Egyedül a Porsche 911-gyet nézem valamibe a többi az...
a kínai meg orosz milliárdosok meg folyamatosan felgyújtogatják a Mercédeszeket meg Audikat.... biztos meg vannak velük elégedve...
Blabla...
The Best: Német Tdi...
Na jo, ha a japanoknak lenne egy normalis meretu autoja akkor az is jo lenne. Termeszetesen csak akkor ha nemetek tervezik a belso dizajnt. Japan jatekauto belso valami borzaszto
Szívesen megmutatnám,de Te olyan ember vagy aki nem vállalja fel magát és így nincs miről beszélni...