figyu ha jól belegondolsz a tiédben is akkora köcsögök vannak mint az enyémben csak a tiédben kettő van nem négy. Szerzel még egy Monstert aztán összeférceljük a kettőt. Lesz egy jó kiállású 1200-as Ducati quad-od. CSak úgy két rendszám kell rá
Cica ? Nálunk olyan nem marad meg az udvarban Bolhás kutya megrendszabályozná még a 10 kilóst is. (Fekete bundás mellkasán fehér folttal rendelkező labrador keverék 50-55 Kilo kb)
Na majd keritek róla egy képet, háát 80db matyit én sem adnék érte...
Nekünk egy sima mezei macskánk volt, aztán összejött a cirkuszos macskával, na az még nagyobb volt....
aztán 1. cicaáldásban csak 1 született
Mennnnnyyyyymááááááááá, azta..........
Mindenki szerepelt a TV-be csak én nem, na jó én is szerepeltem már BKV-s forgatássokkor
Mikor nézek egy kapcsolási rajzot azt jön a buflák kamerájával , mondtam is neki hogy neeem méész innééét te kis kiváncsi
még jó hogy kivágták azt a részt
"Ő" egy megszelídített hegyi cica, gazda nélküli, sebesült volt , kellett 4 hónap mire annyira megszelídült hogy bejött a lakásba. Most 4 éve lesz augusztusban hogy elviseljük el egymást. Roppant szófogadó! Most lehet 5-6 éves körül.
Nekünk egy sima mezei macskánk volt, aztán összejött a cirkuszos macskával, na az még nagyobb volt....
aztán 1. cicaáldásban csak 1 született
Mindenki szerepelt a TV-be csak én nem, na jó én is szerepeltem már BKV-s forgatássokkor
Mikor nézek egy kapcsolási rajzot azt jön a buflák kamerájával , mondtam is neki hogy neeem méész innééét te kis kiváncsi
még jó hogy kivágták azt a részt
tudtam hogy valami izé mizééé