Igazad lenne, ha olyan szituban estem volna el ahol a motoreronek nagy jelentosege volt. Nem a szalagkorlatnak vagy egy aroknak mentem neki, egyszeruen probaltam a sajat hataromon menni, sikerult atlepni. Az eses nem volt hatassal arra h nagyobbat vettem, csak egy motorozas kozben megneztem es nem akartam ott hagyni. Amugy maradt volna meg a 600. Abbol kiindulva amit mondasz akkor aki esik a moto2ben az se valtson gpre. Keves gp versenyzo lenne :) csak persze az o hataraik mashol vannak, de ok is ugyan ugy tullepik neha
Persze, csak tudod nem látom észszerű döntésnek azt hogyha valaki elesik egy 600assal, utána ezresre ül. Nem téged akarlak ezzel lenézni mert elestél. Én is estem és esek is, ha egy motorozáson nem esek el 2x akkor nem is esik jól, de ez más világ, Utcán szerencsére még nem estem a nagyokkal.
Van olyan a csapatban aki r6ot vett kezdésnek, volt egy árokban landolása meg egy szalagkorlát. De most is úgy megy mint egy idióta.
Ez teljesen egyén függő. Ismerek olyat aki nagyon sok éves motorozással sok 10-ezer km-el a háta mögött olyan balfasz,hogy egy kamiont képes kilométereken keresztül követni,mert nem találja alkalmasnak az előzést. De van olyan ismerősöm aki robogó után szinte nulla gyakorlattal ugrott fel a nagy motorra és egy év múlva gixer 1000-el úgy nyomta a pályán mint egy profi, kijött a közútra felvette kerékre a gépet és 5-kilóméter múlva vissza rakta mert megunta. Lényeg,hogy nem egyformák az emberek...
Nalam a moped kimaradt, jott a gixer egybol ;) de gondolom hallottal olyanrol is akinel nem lett totalkar a gixer kesobb sem. Mint ahogy en is hallottam olyanrol aki mar a mopedet se elte tul.
Majd legkozelebb korbesetalok :D az auto nem akart igy kicsuszni alattam mikor utoljara ott jartam... :) Tanulopenz volt, legalabb elegge kevessel megusztam. Az ujat azert nem szeretnem elfektetni ennyire se :)
neked sem sok esély van arra hogy bútorárulás közben jön a kaszás
Van olyan a csapatban aki r6ot vett kezdésnek, volt egy árokban landolása meg egy szalagkorlát. De most is úgy megy mint egy idióta.