Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maicon
Szia Józsi! Szép napot Neked is.
Az szép, akkor az enyém csak egy kis cirmos mellette
Régen volt egy Meikong vagy a fene se tudja hogy kell írni, na annak valamilyen keveréke 12kg volt, a kutyák beszartak tőle
Szép nagy cica ez a vörös kandúrka is!
Bandi 9.7 kg! Ha fel kell emelni van súly a cirmosnak. ha kinyújtózik a 90 centi széles heverőt átéri keresztben.
Napot, bár most kezd borulni
Ajjj de cuksa
Enyém is szerelmes volt a napokba, aztán fél arcal jött haza, már 2 napja csak alszik-eszik, vissza kell nyernie a kondiját mert csak 4.5kg a 6-hoz képest
Jó napot kivánok! Érdekes a macsekoknak ez a hanyatt fekvése! Kandúr Bandi így piheni az éjszakai verekedés fáradalmait!
Jóvan na kupi van, messze van még a lomi szezon
A pincét meg photo shoppolhatnád, hogy szép legyen, mondjuk a falakat lefesthetnéd
Szép, igényes környezet a háttérben!
Macsesz alszik, helyete befogtam a malacokat
Még hogy nem vagyok kreativ, ezt a bolondot
Tedd már fel azt a képet amin az asszonnyal vagy, csak hogy lássa mindenki milyen jó kondiban vagy...
Ja szopóstudióóóó!
Látom te is kretén lettél:) Nekem legalább arcom van, nem pofám.
De tedd rá a motorod ülésére.
És a homlokán van a szeme? Mert hogy nem az agyát kell védeni a napsugárzás okozta károsodástól az biztos.
Mekkora lábon élsz?
Enyém 42-es, az még kicsi egy ekkora archoz
Hááá nem látod hogy süt a nap, teeeeeeeeee
Megyek lefotózom a macskámat
Elég kritikus vagy, mintha te egy szépség lennél. A napszemüveget is a homlokon kell hordani!
Te is sötét vagy? NEM ÉN VAGYOK! Pont ezért nem ártana törölni, mert betaláljátok a semmiért. Persze ilyenkor van szabadságon a gépház is...
Nem leszel az, mert eleve a képeidben nincs semmi kreativitás, már pedig ha lenne érzéked hozzá az már lejött volna.
Remélem valaki belecsimpaszkodik a lebbencs szájába.
Baszki, te még a tel számodat is megadtad?
Háát most aztán lesznek rajongóid
Ki nem néztem volna belőled, hogy könyvet is irtál
Szóval ha most nekiállok kattintani, akkor este 11re fotográfus lesz belőlem?
Vagy mégse?
SM! Nem bántásképp, de anno engem egyből abban a pillanatban kidobtatok, moderáltatok etc. Most pedig olyan dolgot, amit véleményem szerint minél hamarabb el kellene tüntetni nem töröltök. A ténylegesen kártékony tagokról nem is beszélve... Elmagyarázhatnátok, akár privátban, hogy van ez...
Jók a poGramok... el lehetne játszani vele mint...
Csak megérte felkelni 3 óra alvás után, a Hétfői feljelentelek nap elmaradt...
Jött a ki ha én nem KEDD