Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megalájk az avatarodnak Így kell ezt csinálni!
Nem mert hoztál egy hülye példát! Loris Bazt ne hasonlítsuk már Olivérhez. Maga az esés is tudjuk miért volt nála. Itt van egy első éves motoros, aki megmagyarázza az esést, ahogy azt kell a motorosoknak... Második évre pedig kap egy ezres Gixxert! Szóval nem, nem "érzem" a lényegét.
Figyelek egy fél éve...,ha az előtt történt valami ,akkor igen nem tudom..
Szia! Nálam androidon jól fut gyors és áttekinthető.
Jó, ne menjünk bele, tipikus motoros érv, a körülmények, a gumi, a pálya, az időjárás, de én nem.
5000? Az elég sok! Kellett is az ezres!
Az a baj mindig tagadjátok, de te is személyeskedtél, mint a sorstársaid. Nastro látja jól és még sokan mások is csak nem írnak.
Sziasztok! Az oldal mobil verziójában várható változás, eléggé szét van esve!?
"ha cinkelnek mert béna voltál és elestél"
Loris Baz is mekkora egy gyoker, hogy 280-nal eltaknyolt. Milyen bena volt, de meg is erdemli a cinkelest... meg igy sem erzed a dolog lenyeget?
Én voltam katona,de mi minden nap hat ilyen cinket kaptunk amin itt rínak hetekig.nyilván ha valakinek keze lába kitörik akkor ne röhögjünk(azonnal ),de ha nem lett nagy baj akkor lehet
Erdekes, akinek irtam se valaszolt h hulyeseget beszelek, pedig o nem birja ki ha tenyleg azt mondok.
Nagyon rosszul látod!Nem lennének támadói,ha nem adott volna rá okot.Mivel új vagy itt,ezért nem is értem,hogy mi alapján írod ezt.
Milyen kérdést? Tükröm tükröm mond meg nékem ki a legtehetségesebb a vidéken? Erre tudom a választ!
Nem szoltam be es szemelyeskedtem amig nem kezdtel el "cinkelni". Az h bena voltam meg nezo pont kerdese, kicsit sok volt az teny, bar en azert nem tartottam egy bena hibanak ami tortent, foleg 5000km motorozaassal mogottem. Mi az h edesanyaddal jottem? Csak irtam h a tied add meg, ne az ovet, irhattam volna a szomszedet is. Az h anyukad meg a bankszamla igy egyutt negativ erzelmeket valtott ki, arrol nem tehetek.
Lépjél oda a tükör elé és tedd fel a kérdést.
Az Én balesetemen is jókat nevetett,és még ezek után ne legyek indulatos..
Sokan? Hatan vagytok, többen kedvelnek, mint nem, ezt el kell fogadni.
Ti ilyen látens melegek vagytok? Találkozó? Minek? Idegen idiótával, aki beszólt és személyeskedett. Segítek a beszólás nem az, ha cinkelnek mert béna voltál és elestél, hanem ha a családoddal jönnek, mint pl. most te is az édesanyámmal. Nem vagyok rátok kíváncsi,ti lehet rám igen, de én rátok nem, sorry. Csak valaki magyarázná már el, mi értelme ennek a személyes buziskodásnak...
Én pártatlanul figyeltem az egész smet egy darabig ugye..,hisz új vagyok.De én azt láttam,hogy clam érvel ,max néha ironizál,a támadói viszont (bénán)pocskondiázzák,gyalázzák.S ez nem fasszopkodás,csak megfigyelés
Elolvastam, meg meg sztem sokan masok is. Ha sokan jonnek szembe az autopalyan, akkor lehet h te hajtasz rossz iranyba :)
Ha 2 meter 110 kilo lennel akkor mar reg elfogadtal volna egy szemelyes vitat, ugyse lehet bajod. Persze ha vagy 50kilo vasagyastol, ugy mas :) ugy en se vallalnom szemelyesen a stilusod. De a bankszamlaszam johet! En utalok, csak a sajatod add meg, ne anyuciet ;)
Nem érted, ajánlom olvasd el ismét honnan és miből jött. Persze, ha V4leone szindrómád van, akkor felejtős.
Az a baj fiktív vagyok, mármint nekem nem baj, de nekik...
Ez nem motoros osszetartas, nekem pl nem okoz oromet ha vmi ismeretlen rosszul lep es kitori a labat. Motortol fuggetlenul. szomoru ha vki csak ilyennel tud "tamadni"
Addig lehetetlen még rá nem jönnek ki vagy. Utána kezdődik a kutyavilág.
Adok bankszámlaszámot, utaltok, kaptok GpPilot pólót és mehet a találkozó + belépődíj! Csak nehogy meglepődés legyen, hogy ez nem olyan, mint hittük.