Nem mert hoztál egy hülye példát! Loris Bazt ne hasonlítsuk már Olivérhez. Maga az esés is tudjuk miért volt nála. Itt van egy első éves motoros, aki megmagyarázza az esést, ahogy azt kell a motorosoknak... Második évre pedig kap egy ezres Gixxert! Szóval nem, nem "érzem" a lényegét.
Jó, ne menjünk bele, tipikus motoros érv, a körülmények, a gumi, a pálya, az időjárás, de én nem.
5000? Az elég sok! Kellett is az ezres!
Az a baj mindig tagadjátok, de te is személyeskedtél, mint a sorstársaid. Nastro látja jól és még sokan mások is csak nem írnak.
"ha cinkelnek mert béna voltál és elestél"
Loris Baz is mekkora egy gyoker, hogy 280-nal eltaknyolt. Milyen bena volt, de meg is erdemli a cinkelest... meg igy sem erzed a dolog lenyeget?
Én voltam katona,de mi minden nap hat ilyen cinket kaptunk amin itt rínak hetekig.nyilván ha valakinek keze lába kitörik akkor ne röhögjünk(azonnal ),de ha nem lett nagy baj akkor lehet
Nem szoltam be es szemelyeskedtem amig nem kezdtel el "cinkelni". Az h bena voltam meg nezo pont kerdese, kicsit sok volt az teny, bar en azert nem tartottam egy bena hibanak ami tortent, foleg 5000km motorozaassal mogottem. Mi az h edesanyaddal jottem? Csak irtam h a tied add meg, ne az ovet, irhattam volna a szomszedet is. Az h anyukad meg a bankszamla igy egyutt negativ erzelmeket valtott ki, arrol nem tehetek.
Ti ilyen látens melegek vagytok? Találkozó? Minek? Idegen idiótával, aki beszólt és személyeskedett. Segítek a beszólás nem az, ha cinkelnek mert béna voltál és elestél, hanem ha a családoddal jönnek, mint pl. most te is az édesanyámmal. Nem vagyok rátok kíváncsi,ti lehet rám igen, de én rátok nem, sorry. Csak valaki magyarázná már el, mi értelme ennek a személyes buziskodásnak...
Én pártatlanul figyeltem az egész smet egy darabig ugye..,hisz új vagyok.De én azt láttam,hogy clam érvel ,max néha ironizál,a támadói viszont (bénán)pocskondiázzák,gyalázzák.S ez nem fasszopkodás,csak megfigyelés
Ha 2 meter 110 kilo lennel akkor mar reg elfogadtal volna egy szemelyes vitat, ugyse lehet bajod. Persze ha vagy 50kilo vasagyastol, ugy mas :) ugy en se vallalnom szemelyesen a stilusod. De a bankszamlaszam johet! En utalok, csak a sajatod add meg, ne anyuciet ;)
Ez nem motoros osszetartas, nekem pl nem okoz oromet ha vmi ismeretlen rosszul lep es kitori a labat. Motortol fuggetlenul. szomoru ha vki csak ilyennel tud "tamadni"
5000? Az elég sok! Kellett is az ezres!
Az a baj mindig tagadjátok, de te is személyeskedtél, mint a sorstársaid. Nastro látja jól és még sokan mások is csak nem írnak.
Loris Baz is mekkora egy gyoker, hogy 280-nal eltaknyolt. Milyen bena volt, de meg is erdemli a cinkelest... meg igy sem erzed a dolog lenyeget?