Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa! Akkor felveszem a legmenőbbet az O.C.C-et
Aztán már csak egy Objektíves fazon kéne
Semmivel nem különb, mint akivel régen összetűzése volt. Mondjuk mit várunk olyantól, aki olyan emberekkel szimpatizál, mint.... és most itt nem említeném meg a neveket, mert aki képben van tudja. Sok az ideggyenge, a siófokos videó alatt is mi megy. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy kik is személyeskednek elég durván + fenyegetőznek?! Az ilyeneket kellene tiltani, szerintem. Mivel Pocses is elmondta ezerszer "letojja", nem foglalkozok vele stb. közben pedig mindenki láthatja aki nem hülye, hogy mi a helyzet.
Vedd fel mindet, abból nem lehet baj.
Bővebben, mert többféle van
Páromtól elkérek egy tucatot
Szégyen lett az ember, szégyen amit csinál.
Én adom a csini pofikámat egy kattintás erejéig
Bár lehet előbb elugrok a fodrászomhoz, baszki őszülök ez katasztrófa, tudtam hogy a nők hibája
Ja meg megkérdezem a fotográfust hogy ismer e egy pediküröst
Tangát
+ a vizet nem lehet sűríteni
Igen jól tudod a tükör szinű plexit
A mérettel csak óvatosan!!!!!
Hiába irják szinte ugyan azt a mérettáblázatot a gyártok, ha valójában elég eltérőek...
Ha tudsz olyan helyet a közeledben ahol esetleg a számodra szimpatikus márka van, akkor ott próbálj fel egyet-kettőt
Aztán mehet az FC rendelés
Hihetetlen mennyi hülye, szánalom halmaz van itt...
Szerintem egy jó szezonkezdő motoros csoportképet kattinthatna rólunk, lennénk páran jelentkezők egy "kép" erejéig!
A kellemes megbocsájtva

Ha tudom hogy BP-i a fotográfus akkor már kértem volna hogy csináljon egy sorozatott csak még nem irták meg a végét
Kerület nincs? Házhoz is megyünk
csak még nem tudom mit vegyek fel
nem sírok be a buci méret miatt. Sok észhez sok hely kell
Persze! Amúgy nem hülyék? Még te is kitetted amit írtam neked, ennek ellenére azt hiszik ő vagyok.
Jól teszed, mert írtad anno elég nagy a bucid (nem besérülni) azt utána irány minél előbb noje kupakot venni!
Ebben is tévedsz! Mivel személyiség jogokkal játszatok és ezzel ők is problémába ütközhetnek. Biztos moderálva leszel:)
Legalább csajokban nincs hiány A legközelebbi portfoliomat elkészíted?
Amúgy találtam az FC moto-nál egy halom tűrés határon belüli árral rendelkező sisakon (Icon-ok is bele-bele férnek meg egy halom egyéb márka) Egyik másik tetszetősebb darabnál még egy plusz plexi is belefér. Asszem előszedem anyám szabó centijét aztán rendesen lemérem a fejem. Mert a Worker sisakom méretét nem akarom alapként használni hátha olyan mint a kínai tornacsuka. Azaz 42-től 47-íg vegyes jó szinte minden.
Senki nem vitatkozik, bukovári van arctalanéknál! A legjobb, hogy a vezetőség nem fog beleszólni! Mert ŐK unták már a legjobban!
na ne vitatkozzatok. Jó az idő menjetek motorozni
Ne örülj, mert te trollkodsz most, nem én! Ez nem is trollkodás, hanem inkább kreténség amit művelsz.
kellemes bocsánat
Aj de kellem napnak nézünk elébe...
Erről beszélek "letojja" de mégsem.
SM! Tiltsátok már ezt a tagot is! Most is kikezdi itt? Ez hogy jön ide? Hiába írja és bizonygatja magának, hogy letojja, amikor mégse. Ilyenekt beír videók alá is a szent ember. "Akkor tényleg ő a vemhes patkány arcú senkiházi majdnem motoros!"