Semmivel nem különb, mint akivel régen összetűzése volt. Mondjuk mit várunk olyantól, aki olyan emberekkel szimpatizál, mint.... és most itt nem említeném meg a neveket, mert aki képben van tudja. Sok az ideggyenge, a siófokos videó alatt is mi megy. Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy kik is személyeskednek elég durván + fenyegetőznek?! Az ilyeneket kellene tiltani, szerintem. Mivel Pocses is elmondta ezerszer "letojja", nem foglalkozok vele stb. közben pedig mindenki láthatja aki nem hülye, hogy mi a helyzet.
Én adom a csini pofikámat egy kattintás erejéig
Bár lehet előbb elugrok a fodrászomhoz, baszki őszülök ez katasztrófa, tudtam hogy a nők hibája
Ja meg megkérdezem a fotográfust hogy ismer e egy pediküröst
Igen jól tudod a tükör szinű plexit
A mérettel csak óvatosan!!!!!
Hiába irják szinte ugyan azt a mérettáblázatot a gyártok, ha valójában elég eltérőek...
Ha tudsz olyan helyet a közeledben ahol esetleg a számodra szimpatikus márka van, akkor ott próbálj fel egyet-kettőt
Aztán mehet az FC rendelés
Ha tudom hogy BP-i a fotográfus akkor már kértem volna hogy csináljon egy sorozatott csak még nem irták meg a végét
Kerület nincs? Házhoz is megyünk
csak még nem tudom mit vegyek fel
Amúgy találtam az FC moto-nál egy halom tűrés határon belüli árral rendelkező sisakon (Icon-ok is bele-bele férnek meg egy halom egyéb márka) Egyik másik tetszetősebb darabnál még egy plusz plexi is belefér. Asszem előszedem anyám szabó centijét aztán rendesen lemérem a fejem. Mert a Worker sisakom méretét nem akarom alapként használni hátha olyan mint a kínai tornacsuka. Azaz 42-től 47-íg vegyes jó szinte minden.
SM! Tiltsátok már ezt a tagot is! Most is kikezdi itt? Ez hogy jön ide? Hiába írja és bizonygatja magának, hogy letojja, amikor mégse. Ilyenekt beír videók alá is a szent ember. "Akkor tényleg ő a vemhes patkány arcú senkiházi majdnem motoros!"
Aztán már csak egy Objektíves fazon kéne