Ok.Akkor 2017 tavasszal kereslek.
Csak előre gondolkodom.
Most egy picit sem vizsgáztatok.De ha túléli csóri a 16-ot egyben akkor kell áthidaló motornak utcára míg összekotrom a hiányzó összeget egy új streetre.
Viszont ha kiderül hogy 1,5-2 év elmaradt biztosítást kell kicsengetnem hogy rendszám kerüljön rá inkább elbontom.
Senkit sem fog zavarni
Az én motorom kivonási papírjai is 2012-es volt ha jól emlékszem. Az tuti hogy a kereskedőnél állt a malac 1,5 évet és én tavaly tavasszal rendszámoztam. Már tök saláta volt a kivonásos papír. A kutyát sem érdekelte rajta a dátum.
Amúgy érdemes olyan okmányirodába menned ahol ismerős vagy mert az a része nehézkes ha valami béna ügyintézőt fogsz ki mert biztosítás nélkül nincs forgalmi viszont a forgalmi számát meg kell adni a biztosítónak. 22-es csapdája. Úgy oldottam eddíg meg hogy az okmányirodában elkértem a leendő forgami sorozatszámát azzal elszaladtam a biztosítós emberemhez megcsináltam a biztosítást majd vissza az okmányirodába és a félrerakott forgalmit felhasználva kinyomtatták a motorhoz tartozó adatokkal a kis zöld papírkát.
Lehet hogy lehet egyszerűbben is de nekem ez volt mindig a leggyorsabb
Végül is ha jól belegondol az ember a kivonatást az előző tulaj végezte az meg senkit sem érdekel hogy mennyi ideig dekkolt nála kivonva a motor. A te tulajdonodban csak az adávételin szereplő dátum óta van. Így a kivonás dátuma és az adávételi dáma közötti különbség nem te problémád hanem az előző gazdáé. Én amikor forgalmiztam a malacot írtam egy kétnyelvű adásvételit az Olasz gazda és saját magam között 2-3 nappal korábbi dátummal mint ahogy hatóságira vittem. Aztán a történet itt le is záródott. Egy nap alatt elrendeztem minden hatósági REG adó okmányiroda és biztosító. Reggel elindultam Kaposvárra és délután 4-kor rendszám volt a kezemben.
Anno fizettettek velem valami fedezetlenségi vagy milyen címen is.Mondván hogy enyém volt a gép de míg nincs biztosítása addig is ketyeg napi x összeggel.Nem sok mert gyorsan levizsgáztattam.De a CBR-el még nemigen szeretnék vizsgázni talán csak jövőre.Adásvételi meg jó nepper szokás szerint dátum.........van azé........... A kivonón meg tavalyi van.
Ebbe nem szoktak kekeckedni, mert vehettél üzemképtelen vagy törött motort is, amit ugyebár forgalomképessé kell tenned. A biztosítást meg úgyis az NKH-s adatlap dátumától számítják, míg az adás-vételi dátuma a regdíjat befolyásolja
Átíráskor a digóból kivonáskor kapott papír dátuma és az adásvételi dátuma egyeznie kell vagy lehet az adásvételi tetszés szerinti későbbi dátum?
Biztosítás díja miatt kérdem.
Azt egyből indul a zaklató sms cunami
Csak előre gondolkodom.
Most egy picit sem vizsgáztatok.De ha túléli csóri a 16-ot egyben akkor kell áthidaló motornak utcára míg összekotrom a hiányzó összeget egy új streetre.
Viszont ha kiderül hogy 1,5-2 év elmaradt biztosítást kell kicsengetnem hogy rendszám kerüljön rá inkább elbontom.
Eset ránézek.
Az én motorom kivonási papírjai is 2012-es volt ha jól emlékszem. Az tuti hogy a kereskedőnél állt a malac 1,5 évet és én tavaly tavasszal rendszámoztam. Már tök saláta volt a kivonásos papír. A kutyát sem érdekelte rajta a dátum.
Lehet hogy lehet egyszerűbben is de nekem ez volt mindig a leggyorsabb
Átíráskor a digóból kivonáskor kapott papír dátuma és az adásvételi dátuma egyeznie kell vagy lehet az adásvételi tetszés szerinti későbbi dátum?
Biztosítás díja miatt kérdem.