Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak míg neked elég a gázt nyomni, nekem a kézivel rá kell segiteni de onantól má megy a 8as
Rossz helyen hajt a kicsike
Mondja az, akinek van fent ilyen-olyan képe, ki tudja honnan... A hárítás, nem fotózok, inkább motorozok, dolgozok és blabla...
Jól tetted, én is kihasználtam a bajor virslivel a természet adta lehetőséget.
visszaél* a tanárunk kedvéért!
Kedves SM!

Valaki ténylegesen vissza él valakinek a képével. Ilyenkor hol a moderátor? Engem nem zavar, mert nem én ütöm meg a bokám, csak érdekesnek tartom, hogy egy ilyen tartalom jelen lehet...
Én 2 stanglit is bevágtam a szunya elött, méghozzá sajtosat

Hazafele betévedtem a tetyo parkiba, kicsit állatkodtam ha már arra nem sóztak
Aztán rákivántam a stanglira
Jó reggelt! sPanigale?
Ja amúgy meg sPangli.
Nem kérlek, ahhoz túl kocka vagyok. Inkább maradjak fehér, de mindig rajtam legyen a cordura és motorozzak...
Reggelt, aztán mingyá vár az ágy
Méé barnulni szeretté vónaa?
Csak nem szivtál el egy stanglit? Szégyeld össze magad
Jó reggelit... hát ez az év sem a változások éve lesz...
Lóf@szt csinálsz Te,nem képet!Egy kattintás lenne az egész(ha a szobádban van),de ugye nincs ott semmi! Van még tavaszig pár hónapod,hogy összekaparj a motorodról pár képet..
A Mókus Misi fej a tied? Odab@sz...na
BREAKING NEWS!
Mindenki nézzen be a fotó galériába
Az tényleg hiba volt! Nekem is van rengeteg újság, inkább autós. Tavaly tértem át a Veterán Autó Motorra és a Youngtimer-re. Addig Autó-Motor járt, de sajnos nem olyan már mint régen, meg ezek az új csodák nem igazán érdekelnek.
pár éve eladtam egy kb.1,5méter magas Motor Revü köteget szaré-húgyé egy ismerősnek....az 1.számtól,hiánytalanul....már bánom na azokban sok ilyen teszt volt az akkori motorokról....
Persze!, de onnan pont nem szoktam képeket letölteni! Nincs kihívás úgy benne!
bikepics....photos by modell...gondolom ismerős....évjáratonként minden létező típus...csak ugye ott össze vissz van...de onnan lehetne csemegézni
Az már macerásabb. Persze stúdió fotókból meglehet csinálni. Viszont jobban szeretem a kültéri szépen beállított képeket, amiket nehéz is találni...
sőt én olyan galériákat is el tudnék képzelni,hogy egy-egy típus fejlődéstörténete képekben....pl. gpz,cbr,gsxr....stb.
Van olyanom, a motorról is lehet van metszett! Volt is itt fent, csak ugye töröltem.
ha találsz valami jó sorozatot az NR750ről az érdekelne....nagy technikai dobás volt akkoriban az ováldugattyújával...meg olyanok,ahol nem csak a motorokról van kép,hanem a blokk felépítéséről is...stb.
Nem! Aki kíváncsi megtalálja könnyen. Az biztos tavasszal több képet csinálok, mert hiányolják.
hol van a galériád? az 5.kerületben?