Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vicc hogy a starvarszbol a csuwakka ami elsore beugrik es ettol a konnyezo kacaj jon elo.
Még kettőt is!
Ez a cél Vidámság legyen, a többi le van sz@rva
Ettol a fejtol maig feloraig rohogok.
Zoli a Te embered, nagyon vágja az ilyen átépítéseket
Óh, hát valóban te voltál az a hamvas kis elsőáldozó?
Mondjuk elég fura volt, hogy nem érezte, mikor kell leállni. Ilyenkor egyébként IP címmel tiltanak? Vagy csak a nicket?
Amikor elősször megláttalak...
Siman.
Más téma! Ti raknátok egy sor hatszázas blokk helyére egy V2 ezrest?
Személy szerint semmit! Magának köszönheti! Más arcképével való visszaélés, fenyegetés és egyéb további trágárságok.
Mit tettél vele?
Naezaz.
B már nincs....
Te nem szamitasz.
majd ha b,c verziod is szol.Azok hitelesebbek mint egy dumagep.......foleg a nyilvanos portfolio utan.
Persze! Csak eset és eset közt is különbség van. Ő és társa véleményem szerint túlléptek egy határt, hogy ezt most a moderátor eltűri vagy nem az az ő dolguk. Engem nem zavar, vergődhet, de ha betalálnak a hülye elmezavaruk miatt másokat és privátban kapnak olyan üzenetet, mint én akkor az több, mint szánalmas. Egy szó, mint száz az ilyen agresszív egyénektől kell megszabadulni.
ELÉG!
Van ilyen hogy nem tud leallni hiaba szolnak hogy eleg,meghozza akar sokan.
Ő reménytelen...
Vr46 kollegan kene meg beadni hogy felesleges a feszules.
Változott! Nincs már itt a feljelentős! Szerintem innentől nyugalom lesz!
Szia. Ritkán szólok hozzá, mostanában túl sok(k) a meló, így elvonulok kissé, ha tehetem... Azért látom, itt a helyzet változatlan de legalább ezen a héten se jelentettek itt fel senkit... pedig itt egy jó feljelentés nélkül, mint hal bicikli nélkül...
Neked jár: mert megérdemled!
Na jó, ennek még szorítok helyet, de ne küldj többet, mert már tele van ilyenekkel a szoba fala