Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem használtam több nicket olyan célra, mint pl. ő! Csodálom, hogy őt nem tiltják, pedig szerintem már régen átlépett egy határt, de az SM tudja, lehet családtag... Engem és Oszit ennek a negyedéért is kib@sztak volna, sőt meg is tették. Téma váltás, hogy vannak a lovaid? Azt hiszem itt ebben a topikban az ilyesfajta csevegés a helytálló.
És még hasonlít is csk fiatalosabb.
Az originál verzió 70 éves korára egy 10-est letagadhatna de nyomába se ér a c verziónak.
Ez egy kicsit álszent volt
Ki is több nickezik akkor? Olyan nehéz kitalálni! Eredetiben talán tru_edge volt a tag, csak elszállt!
Tényleg globális felmelegedés van, itt is elszaporodtak a kismajmok
Most látom valaki leszedte a galériáit! Valami állat jó! Már jár a pofám a röhögéstől!
Csak most néztem az adatlapod, valami állat jó, már fáj a pofám a röhögéstől.
Kívánom neked, hogy P. Gábortól jobb barátod sohase legyen!
H az SM-nek lenne esze téged és VR46N-t tiltaná! Utána béke lenne! Mindenki láthatja mit csinálsz, felveszed annak a nicket, aki nem ért veled egyet, exif adatokat bújsz, írsz a Szerviz Autó Óbudának és lehetne sorolni. Engem betegezel le, közben te veszed szádra a családom, szüleim.
Szia! Igazat adok Neked és maximálisan egyet is értek Veled, viszont én már ehhez "öreg" vagyok, a kettő legfontosabb az életemben az Máté és Dani unokám akiket imádok a bolondokat letojom. Igaz nekem most is van olyan képem amit még nem töltöttem fel, de ide erre az oldalra már nem nagyon érdemes. Sokan vannak vele már így. Ha meg két lefosottszarputradékkal közlekedek, ám legyen úgy mintm ár mondottam Nekem és a családomnak tökéletesen megfelel, na meg ezek csak lényegtelen tárgyak amik nem számítanak semmit. A család és a barátok amik a legfontosabbak egy ember életében.
Párat kihagytál!

Mi jogon követeltek képet? Ilyen alapon te is tehetnél fel a kis hamis dobos ciberédről! Honnan tudjuk, hogy az tényleg a tied?
Renintensnek küldtél képet? Ezzel mit akarsz bizonygatni? Jót röhögnek max. rajtad.
Az Siófoki díszes társasság az nap tett fel egy galériát, hogy menjek 250km-ről! Úgy, hogy nem állnak semmit, hát persze, hogyne. Pluszba nem is vagyok kíváncsi az arcocskájukra.
Igen, felvágott! Persze nem tudhatjuk, hogy az övé volt-e...
Clam,Clamosz,GpPilot,Gp_pilot,Manuel,Pacree,XYember,Santakukac,Ahriman,Neon Engine,F.Levi ez mind Krisztian nickje...

Csak,hogy lasd.Azt allitja,hogy az o motorja van a kepeken.Annyit kertek tole,hogy tegyen fel friss kepeket.Erre azzal terelt,hogy a szobaban all a motor.Egyetlen olyan fotoval befogna mindenki szajat,ahol a szobaban all a motorja,de mivel nem az ove,igy nem tudta kivitelezni.Nem baj a szervizes sracok megkaptak a kepeit.Tovabba Pocses galeriait azert fikazta,mert szerinte felvagott a penzevel...Egy K8-as GSX R mutogatasaval o megis felvaghat(ott) (volna,ha nem a mase volna).Azt is lathattad,ahogyan nyilvanosan nyuszit es konyorog azert,hogy toroljek innen.Megkapta,majd azert konyorgott,hogy engedjek vissza.De mar megint sir a targyaloban szokas szerint.Teljesen osszezavarodott az alnevei miatt.Sulyos eset!Szerencsere vetett egy hibat,amit nem vett eszre idoben.A Siofok Riders is "meghivta" ,de ugye akkor is csak terelt,mivel motorja sincs szegenynek.
Jóccakát akkor.
Szerencsémre lemez felnin 195/65 r15 téli
Alun 205/60 r16 nyári van, jó lenne majd megint contit venni, mert nagyon megvagyok elégedve vele , de 27e/db
A téli klëber hp2 csak havon jó, de vizes úton katasztrofális
Sebaj márciustól, októberig megy a garázs mélyére letakarva

Na de én már megyek aludni, mingyá kelni kell
Szép napot
Vagy má nemtom régen számoltam kerékváltó méretet, lányom férje mondta mért nem rakok fel 19-est.
/55 bocseszkó.
Ez a váltóméretem a nyárim R16 205/55 ha elkopik majd cserélem 225/50 re.
Az enyémen 205/60-as van, csak 16-os. Ez még húzósabb. Most vadászok télit, de brutál árak vannak.
185/65 szélesisd egy centit 195/65 na az jöhet
Nekem nyári guma kéne, de idén nem férne a keretbe
Ilyen hülye méretet is csak a japok találnak ki 205/60 váá és 100 matyi egy "normális" garnitura
Nem is dolgozom! Van? Bizonyítsd be! Kép ahogy a garázsban vagy esetedben az utcán áll...
Ezt az egy nicket használom! P. Gábornak van több!
Igen nejem mondta is, ha odaverem az az én költségem lesz, mondom max a gumikat, de következő szezonra megvan már az új téli gumma. Azt ha esetleg kell kell valakinek öreg de jó állapotú R15 185/65 az jól elviheti ingyér.
Suttyókám,hogy tudod a dolgozni szót leírni?Hírből sem hallottál még róla!Ilyen-olyan kép? Nekem legalább van mit fotózni!Ülj le egyes
Leírhatnátok már egy listába, melyik nick kicsoda, mert így nehéz követni Vagy van egy elég jól bevált megoldás: egy nicket használni!
Én pl. ezzel az egy létező nickemmel is le tudom írni, hogy dedós pöcsök, hagyjátok már abba ezt a buziskodást, mert fárasztó.