Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos dresszes volt az teleszuszogta.
Jajj a sisakban létről eszembe jutott egy srác akivel együtt vizsgáztam motorra. Kicsit tikkelős volt a gyerek és megkérdezte mikor ment gépet átvenni hogy "A gépátvételkor sisakban kell e lenni vagy sem?" Mivel mi a kérdést is hülyeségnek gondoltuk ezért nem válaszoltunk szóval sisakban vette át a masinát. Az hagyján de lecsukott plexivel aránylag hűvösebb időben. Jól be is párásodott a sisak és az a hülye ugyan úgy lecsukott plexivel ment ki a gyakorló pályára. Meg is bukott a hülye mert annyira bepárásodott a plexi hogy eltévesztette a pályát mert ki sem látott.
Jó fej volt a vizsgabiztos mert mondta a srácnak hogy akkora nagy barom állat hogy még egyszer meg akarja nézni a pályán de kérte hogy hajtsa fel a plexit mert már a gépátvételkor sem hallotta mit mond pedig ott ugye végig kell regélni hogy "A gumi borda mélysége megfelelő ..." Legalább 1 órán keresztül röhögtünk szegény marhán hogy ekkora barom hogy lehet.
Tegnap megerkezett az allithato labtarto. Lehet legozni, jeee
Ne is mondd, alig kapok levegőt.
Állandóan a sisakban nem punnyadol be?
Neked + a fogadat-E.
Ki ne üsse a szemedet.
Aj micsoda twork táncos csajok vannak a tv2őn
Na gyors locsi pocsi meg volt, vár az ägy
További szép napot
Du.n végre lehet kertészkedni
Utálom, de muszály
Biztos csinál olyat is, de nem bent a lakásban alszik, hanem a kazánnál. Ott meg eregethet is.
Nejem csípi, ezért megyünk a barátainkkal együtt. Visszük a 3d-s szemüveget is.
amúgy jó reggelt mindenkinek
Basszus ha tényleg olyan idő lesz biztos én is kitolom a malacot a műhelyből hónapok óta csak az ablakon pislog kifelé szerencsétlen.
Uhh na arról majd kérek beszámolot
Ne felejcs el fénykardos menüt kérni
Ezek szerint mär levédedted
Na jó a használtat is el lehet adni
Adig örülj mig csak horkol a kutya, enyém olyanokat durrant h a mustár gáz hegyi levegönek tünik
Én is pihi, ma este megnézzük moziban az új sztár várszot.
Akkor sejted mire értettem. Ugyanazok az arcok, ugyanazok dumák.
Nekem inkább ágytálban kellene!
Nekem jó a bagoly müszak, de most 2nap pihi
Én se bánom de nem olvasok, nincs értelme mint az olvasnivalónak sem.
Rajtam kívűl egyébként senki nem horkol a házban, esetleg a kutya.
Ma este már nem lesz hideg az ágy mire haza érek!
Olyan dartsot én is kérek
Picit olvass vissza és megérted.
Nem bánom hogy délutános vagyok.