Hol talalok motoros torvenykonyvet ? Motoros torvenykonyv, olyan mint a btk ? Ez egy internetes oldal, osszevissza megosztjatok hogy ki mekkorat esett meg hasonlokat akkor mit vartok ? Elkezdett valamit fikazni ti meg verszemet kaptatok es mint a retardaltak ugrottatok hogy pedig az nem ugy van, ő meg visszavagott.
Nem lett volna egyszerubb rahagyni az egeszet? Kis eszetek lenne akkor nem mennetek bele ilyen internetes vitakba. Vagy ti facebookon is lealltok komment csatazni vadidegenekkel egy politikai poszt alatt ?
Erről van szó Olivér! Ahogyan a te elcsúszásodon röhög a retardáltja, VR46N balesetén is jót szórakozott! Volt már példa az oldalon, amikor valakinek hasonló volt a "humora" és kikerült az oldalra, lásd Balogit...
Ennel azert sokkal tobbrol van szo. Barmennyire is leszarom, mert se lelkileg se anyagilag nem hatott meg a dolog, kicsit tulzasnak erzem azt h pl az en elcsuszasomon lovagol, meg probal fikazni. Aztan neki meg motorja sincsen :)
Aruld mar el hogy mivel okozott Neked fejfajast. Azzal hogy hulyesegeket beszel ? Hát kit erdekel mi a velemenye ? Nyalja a gixert az o dolga, fikazza a hondat az is az o dolga. Ti vagytok a hulyek hogy veresen komolyan veszitek es felveszitek vele a kesztyut. Ennyi. Tudom hogy nem tudod felfogni de ez az igazsag.
Szemmel látható, hogy ki kezdi folyton. Nem érdekel, hogy törlitek majd, de CLAM módszereihez folyamodva megosztom a nagy közönséggel mindazt, amit sikerült róla megtudni! Akinek eddig fejfájást okozott, az majd megbeszélheti vele szemtől-szemben, hogy mi a gondja!
Ennyit erről! Elég volt belőle! Ha ő megkapta az oldalon a teret és a lehetőséget, akkor visszafelé is működni fog!
http://www.sportmotor.hu/biker...
Szereti a Ducatit is, mindig nyáladzik rá és védi habzó szájjal. Egyszer rákérdeztem, hogy akkor miért nem azt vett, de a tőle megszokott választ kaptam.
Ahogy elnézem formában vagytok
Elég lenne már a durciból, de ti tudjátok