Erről létszükséglet életműmeghatározó dolgokról jut eszembe: anno cimboránk, aki esett-kelt az új méregdrága Hondával, de érezte, hogy biztosan a rugózás a baj ezért megrendelte és beszereltette sok-sok 100e-ért az Ohlins szettet előre-hátra. Németországból jöttek az adatok, hogy a magassághoz - tömeghez - kar-láb hosszhoz meg mittudomén mihez melyik telót-hova kell állítani. Jött büszkén megmutatni, hogy mire költött 600e-t, mire egy másik haver: "... és azt tudtad, hogy itt lehet állítani?" felkiáltással azonnal elcsavarta az összes beállítást
Ezt teljesen jol latod. Kozuti hasznalatra teljesen folosleges. Ezt az elektronikat inkabb a palyazos arcoknak talaltak ki - de nem azoknak, akik 2:30-at mennek a ringen
Kurvajo, ennyi a lenyege :D ha eltalalod a ritmust olyan kis aranyosakat puffan hogy feall ra, vagy amikor teljes terhelesen huzod felfele es hiperurbe kapcsol a motor
sziasz tok nek tek se jönek be a komentek a albumok ba mert nekem nem és jó lene ha bejönének mert kelene egy üzenet nekem ami egy szinkodot tartal maz
Egy pillanatra megszakítja a gyújtást (vagy az üzemanyagellátást), a kisebb terhelés miatt pedig könnyebben beugrik sebességbe anélkül, hogy károsodna valami. A gázt pedig nem kell elvenni. Ha a másodpercekért harcolsz, akkor jól jön. https://rideapart.com/articles...
Sok értelmét nem igazán látom hiszen igaz némi gázelvétellel ugyan de kuplung nélkül váltok felfelé most is. Biztos van olyan helyzet amikor jól jön de nem hiszem hogy lenne olyan közúti szakasz ahol ezt bárki ki is tudná használni.
Na mindegy ennyivel okosabb lettem ma is
Tomoren: gazelvetel es kuplungolas nelkul tudsz felfele valtani, amivel azt mondjak, hogy ertekes masodperceket tudsz megsporolni. Az persze mas kerdes, hogyha az igy megsporolt masodperceket elkurod a fektavokon
Az előbb néztem meg a K9-es videót itt az SM-en és olvastam pár HSZ-t a gyors váltó kapcsán.
Valaki magyarázza már el hogy ez mi a l*faszt csinál? Mert én be merem vallani hogy dunsztom sincs mit csinál.
Miért nem működik a "fotó elforgatás" funkció az albumoknál?
Köszi a választ!
Üdv!
https://rideapart.com/articles...
Na mindegy ennyivel okosabb lettem ma is
Valaki magyarázza már el hogy ez mi a l*faszt csinál? Mert én be merem vallani hogy dunsztom sincs mit csinál.