Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miattam? Amióta engedtek visszajönni semmi rosszat nem csináltam! A saját galériámnál találnak be.
Semmi gond!
Na ja, de ahhoz ki kellett lépjek, hogy egyáltalán az adatlapjára(-odra) tudjak kattintani. Sorry, de pont rajtad kísérleteztem, így a válaszodat sem láttam...
Szerintem számolva van a miattad eltöltött munkaóra az SM részéről, lassan benyújtják a számlát..
Ha visszamész az adatlapjára!
Dehogy nincs: az adatlapján blokkolhatod. Azt viszont nem tudom, hogy lehet visszakapcsolni...
Soha. Ők elég jól bírják, bár csinálhatnák igazából privátban is. Vagy esetleg némíthatnák egymást
Drága SPORTMOTOR! Nincs lehetőség tagok némítására?
Gáborkának mondjátok, hogy akadjon le rólam!
Ha lebuktázik Krisztiánka. Már pedig lefog.
most.. csak kérdezem.. meddig kell ezt nézni..? lesz ennek valaha vége..?
Ejnye, ejnye. Én egy vadmacskát kívánok neked aki kényeztet és békét kínálok, erre Te......
Csak azt tudom mondani, hogy földön fekvő emberbe nem rúgunk, úgyhogy hagylak is
*vetélytársáról
Pedig letiltottál. Ezt sem bírtad ki, ahogy azt sem, hogy távol maradj. Sírtál, mint egy rossz emós, aztán az ereidet vagdostad, hogy visszavegyenek! Neked eddig csak kórlapokat írtak, de azt elég sűrűn.
Nem mindenki egy rossz alkoholista, ne magadból induljál ki lovas koma. A gond az, hogy egyből az alkoholra asszociálsz. Megint beigazolódott, hogy mennyire lusta vagy utána nézni legalább annak, amit fikázol. Ugyanis nem fogyasztok alkoholt. Neked sem kellene többet, anélkül is vannak nálad gondok. A múzsákhoz nem sűrűn írnak negatív hangvételben, de szerelmet sem véltem felfedezni a sorok között. A Clamhez fűzött gyengéd érzelmeid viszont annál inkább büntethetőek! Bár az eltérő kultúrádban ez sem ritka. Ti azt szoktátok mondani, hogy a jó asztalos is kipróbálja a széket, mikor elkészíti. Az olaszországi nászutadon beszámoltál a "párodnak" az új vetélytársadról ?
Engem ugyan nem Meghagytam a családnak, ha feldobom a pacskert, akkor hamvasztás azt 2méter magasan szórják az északi szélbe.....és semmiképp sem széllel szemben álljanak
aki majd felejthetetlenné tesz,az a sírköves...
Azért egy ilyennel felejthetetlenné teszed magad rendesen
Köszönöm! Még nem írtak nekem verset!
Beteg egy elme!
Itt azt írják, hogy 60 éves a fószer: http://totalbike.hu/hirek/2016/01/25/lekapcsoltak_a_60_eves_gyorshajto-bajnokot/
mint mikor az öregasszony viszi a gyógyszeres doboz feliratát kivágva az orvoshoz:-ilyent írjon fel doktor úr,ez hasznáttt
Vájámá! Akkor most Clam a múzsád?
Ha ezt pia hatására írtad, akkor azonnal küldjél belőle nekem is/más szarokkal nem élek/ vagy legalább a cimkéjét ne dobd ki
A Clam (mint állatfaj)

A Clamnek nincs látható arca,
csak a gyorsan letört szarva.
Nem dolgozik,mégis zabál,
lusta disznó és csak tarhál.

A Clamnek nincsen dolga,
és szerinte ez így jól van.
Egész nap csak döglik, henyél,
szociális segélyt remél.

A Clamnek itt nagy a szája,
magától meg el van szállva.
Nem kérdezik, mégis regél,